2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
sıkı takiptesin desene eşler zaten aman bişey duymasınlar nasıl bir görev aşkıdır
Ya sorma. bisey yerken denetimdeyim resmen. :)))
Haftasonu beni bi yere gtr diyorum. Kimsenin canı çekmesin diye yemeğin ismini solemicem. Zararlı olmaz mi o sana diyor. Kalori hesabi yaparım ona ayırırım kaloriyi dedim. :))) ya cidden komik hallerdeyiz. 6yil bitti birlikte. hayatımızdaki en ilginç en sevimli dönemlerden biri :))) Allah'a şükürler olsun bu guzel gunleri gösterdi bize. İsteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

Kızlar bişey sorcam ben 21+6 yım bugün birkaç gündür oğlumun hareketlerini net hissediyorum da bazen karnım çok sert oluyo içerde noluyo anlamıyorum panik oluyorum son aylarda karın sertleşmesi tehlikeli diye okudum sizce şimdi neden oluyo böyle sertleşmeler ??

Kızlar galiba iyiden iyiye sütleniyorum göğüslerimin ucu acıyor bazen sızlıyor bide çamaşırımda beyaz kabuk görüyorum hep yapışıyor çamaşırıma heralde bide çok kaşınıyo gögüslerim sizinde öylemi?

kaşınan yerin neresiyse nemlendir canım hamilelikte çatlak habercisi olabilir

Kizlar canim cig kofte cekiyo ay bayilcam simdi. Esim almis nasil canim cekti anlatamam.etsiz hazir durumler varya oyle yaptirmis . yesem bisey olurmu kiii
Simdi elimde çiğkofteyle yaziyorum hamile kaldim kalali favorim yaa bisey olmaz etli degil ztn ye cnm afeyt olsun yarasin kuzucuga

Bizde 22+1 iz. Ben 17+5 ten beri hareketileri hissediyordum. Dışarıdan çol hafif görünüyordu. Şimdi dışardan karnımı soktuğu hallere gülüyoruz :)
Bazen kendini bi yere topluyor canım acıyor. Gergin oluyor. Normalmiş. Sıpalar oynuyor oynuyor yorulunca bi yerde toplanıp dinleniyorlar heralde :)

Kizlar ben 1 haftadir bebek hareketlerini hissetmeye basladim. Ama son iki gündür cok az hissediyorum. Sizde de hareketler boyle duzensiz mi

Simdi elimde çiğkofteyle yaziyorum hamile kaldim kalali favorim yaa bisey olmaz etli degil ztn ye cnm afeyt olsaun yarasin kuzucuga
h
Bizde kilo kilo mandalina yiyoruz. Ama öyle böyle değil. Eşim artık almak istemiyor :)) daha koklayınca içerden tekmeler başlıyor. Yediğimde çıldırıyor :) şuan bile yiyerek yazıyorum :) 1 kilo akşamdan beri yemişimdir :)

Kizlar ben 1 haftadir bebek hareketlerini hissetmeye basladim. Ama son iki gündür cok az hissediyorum. Sizde de hareketler boyle duzensiz mi
Bazen 1 gün çok hareketli oluyor hiç durmuyor. Bazen nerdeyse hiç oynamıyor. Dinleniyor heralde. Gece çok oynuyor bizimki. 12 dedin mi başlıyor

Ayni soruyu ben soracaktım benimde oyle cok dengesiz gecen hafta daha kıpır kipirdi bir kac gundur daha az sanki. Birde kizlar anne karninda daha mi sakin kibarlar oglum bu zmnlarda cok daha duzenli ve güçlüydü sanki.

Yaa oda var bende otursam yerim bir kilo ama bende feci reflu ve gaz yapiyor mideme kisitli yemek zorunda kalıyorum mandalinayi

Yağ sürüyorum hergün ya ona rağmen çatlarsam pes diyecem artık:)
İnşallah olmaz ama annende varsa sende de olma olasılığı yüksekmiş canım. Benim ilkinde oldu yağ kullanmama rağmen.
Düzensiz olması çok normal canım. Ben geçen hafta çok fazla hissediyordum bu haftaya girdiğimden beri nadir oluyor. Genellikle gece 12 gibi çok olmaya başladı. 28.haftadan sonra düzene giriyormuş.

Aynen canım ya bi yerde toplanıyo bazen karnım taş gibi sert oluyo napıyo bu diye korkuyorum sorun yoksa iyi sevindim :) oynasınlar bakalım doğsunlar da hayırlısıyla beraber oynayalım inşallah

Bazen 1 gün çok hareketli oluyor hiç durmuyor. Bazen nerdeyse hiç oynamıyor. Dinleniyor heralde. Gece çok oynuyor bizimki. 12 dedin mi başlıyor
Aynen cikolata yiyip harekete gecirmeye çalışıyorum 2 gundur. Nazli nazlı bi iki vuruyor sonra hareket olmuyor Gece de uykuyla uyanik arasi birşeyler hissediyorum ama emin olamiyorum

Benimki de kiz belki naif oluyorlardir benim.ilk oldugu icin karsilastirma yapamiyirum endiseleniyorum. Ama yalniz degilmisim

Aslında okudugum kitapta diyor uyku ile uyaniklik zamanlarini farkedebilirsiniz bu haftalarda. Benim de bu saatlerde yogunlasiyor. Demek gece uyanik bizimkiler

Aynen cikolata yiyip harekete gecirmeye çalışıyorum 2 gundur. Nazli nazlı bi iki vuruyor sonra hareket olmuyor Gece de uykuyla uyanik arasi birşeyler hissediyorum ama emin olamiyorum

Hareketlendikleri şey değişiyor :) benimki çikolatayı tınlamıyor bile. Ama mandalina ve patates kızartması daha koklarken karnımı deliyor resmen :)

birazda genetik faktörler canım inşallah çatlamassın kimsecikler çatlamasın ya bende

İnşallah çatlamayız kızlar yaa bol bol yağlanalımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…