2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar cok kotuyummm bogazimin agrisiyla uyandim burnumda tikali. Atesim var gibi geldi olctum cikmadi allahtan. Ne yapmaliyim neler iyi gelir cok korkuyorum bebisime bisey olucak diye yardim edin daha once hasta olan arkadaslar vardi burada.
Geçmiş olsun canım, bal+limon+ıhlamur iç mutlaka. Tuzlu suyla gargara . Burnun içinde kullanabilirsin tuzlu suyu. Bol bol da c vitaminli meyveler.
Benimde sabahları değil ama gün içinde oluyor ya. Şuan da sanki midem ağzımda. Sıklaştı bu ara. Neden geri geldi ki bu bulantı..

Kızlar montlarınız ceketleriniz oluyor mu üstünüze? Ya da yeni birşeyler mi aldınız? Akşamları çok soğuk oluyor kabanım da artık tam geliyor göbeğime. Bu aydan sonra fermuarı kapanmaz sanırım.

Benim şimdilik oluyor montlarım önü kapanıyor :) sonrası içinde büyük almayı düşünmüyorum ama montun önünü kapatabilmek için üzerine panço diktirmeyi düşünüyorum

Benim kapanmiyor pançom var onu ustune giysem olur heralde.

İşte ben de onu sormuştum saolsun arkadaşlar cevap verdiler :) bi zararı yokmuş karnımızı ovalayıp derin nefes alırsak geçiyomuş

Benim şimdilik oluyor montlarım önü kapanıyor :) sonrası içinde büyük almayı düşünmüyorum ama montun önünü kapatabilmek için üzerine panço diktirmeyi düşünüyorum
Aynen bende almak istemiyorum, panço da pek sevdiğim bişey değil ama kullanmak gerekicek galiba :)
Benim kapanmiyor pançom var onu ustune giysem olur heralde.
Sanırım bende öyle yapsam iyi olacak. Kalın etolde var aslında, fermuar açık kalsada onu boynuma atıp göbüşü kapasam öyle de olur herhalde. Dışarı çıkmak mesele oldu bana ya :))

aynen bende çaysız yapamıyorum malesef, ve kansızlığım var saçlar gidiyorr
Kanının düşük olduğu için zaten vücudun çay istiyor.
Ne güzel bazı hamileler tiksiniyo çaydan hamilelikte bende senin gibiyim
kan düşük olunca çay istettiğini bilmiyodum
istikbal yada çilekden bak canım bellona çok pahalı
benimde önler kapanmıyo zaten hızlı kilo almışım

Ben raporlu olunca pek disari çıkmıyorum. O yüzden bişey alsam boşa gidecek. Ben de önünü kapatmadan panco ve şal la örterek geciririm diye düşündüm

Benimde şimdilik oluyor kabanım ama şişman bi hatun gibi görünüyorum.
İlerisi için panço kullanıcam var daha önceki hamileliğimde kışa denk gelmişti . Yenisini almayı düşünmüyorum kaldı şurda Allahın izni ile dört ay

selam kızlar naıslsınız? bugün bende kontrole gittim bebeğim sağlıklı çok şükür, biraz kendini göstermedi, yüzünü falan eliyle kapatıyodu, ama doktor uyardı çok hızlı kilo almışım böyle giderse beslenmemi düzenleyecekmiş, aslında çokda yemiyorum aşermiyorum ama bünyem kilo almaya çok müsait malesef bi dahaki aya kadar şeker yüklemesi verdi, onu yaptırıcam

Sağolun kızlar Allah razı olsun. Hepsini yapacağım zaten bütün gün yatıyorum. Bebişime bişey olmaz dimi. Hareketlerini hissediyorum gerçi. Doktorumuda aramadım ama?

Bu haftalarda galiba bağışıklık düşüyor. Doktor devit3 damla verdi, 9 damla onu içtikten sonra ben de iyileştim. Bitmek de istirahat tabiki. Burun tıkanıklığı için de bir su bardağı ılık suya tuz ve karbonat karıştırıp burnumu yıkadım. O da güzel oldu.. herkese acil şifalar diliyorum... :)

Ben raporlu olunca pek disari çıkmıyorum. O yüzden bişey alsam boşa gidecek. Ben de önünü kapatmadan panco ve şal la örterek geciririm diye düşündüm
Çıkma canım çıkma dinlen bol bol. Banada arada lazım oluyor. İdare ediyim artık.
Bende öyle alt ve üst normal ama orta kısma gelince duba gibi görünüyor montta :) ayy çoğu gitti resmen azı kaldı hayırlısıyla sağlıcakla tamamlarız inşallah :)

Maşallah canım hep böyle sağlıcakla devam eder inşallah. Kaç kilo almışsın toplamda? Şeker yüklemesini bende yaptırcam pazartesi detaylı var gittiğimde sorucam.

Sağolun kızlar Allah razı olsun. Hepsini yapacağım zaten bütün gün yatıyorum. Bebişime bişey olmaz dimi. Hareketlerini hissediyorum gerçi. Doktorumuda aramadım ama?
Yok canım korkma, benimde sinüzitle birlikte olmuştu aynı belirtiler. Ateşin olmadığı sürece hastanede bişey yapılmaz dedi aile hekimim. Bir de baş ya da burnunda tıkanıklıktan dolayı ağrın olursa sıcak su buharına tut yüzünü üzerini örterek. Bana iyi gelmişti. Viks yasak olmasaaa ah :)

Geçmiş olsun canım. Bende tuzlu suyu kullanıyorum sinüzit tekrar ettikçe. Hiç değilse zararı yok :) d vtaminine bakılmış mıydı senin, değerin kaçtı?

Geçmiş olsun canım. Bende tuzlu suyu kullanıyorum sinüzit tekrar ettikçe. Hiç değilse zararı yok :) d vtaminine bakılmış mıydı senin, değerin kaçtı?

D vitaminime bakmadı doktor kendisi verdi ama beni ayağa kaldırdı çok şükür. Ayağa kalktim derken yatıyorım yine. Doğuma kadar böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…