2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İsim bulamayanlar kervanında ben de varım kızlar

Hem de bir değil iki tane birden bulmam gerekli

Kız isimleri çok güzel oluyor ama şöyle güzel ve manalı bir erkek ismi bulamıyorum, hiçbiri içime sinmiyor

Ne zaman oldun herhangi bir yan etki yasadin mi bu hafta tetanozun da 2. Dozu var zaten

Kız isimleri çok güzel oluyor ama şöyle güzel ve manalı bir erkek ismi bulamıyorum, hiçbiri içime sinmiyor
Bencede ya. Tekstil sektörü olduğu gibi isimde de erkekler de sanki azlık var :)))))
Biz bir iki sene önce Mete ismini söylerken cok hoşumuza gitti. Anlama falanda bakmadık. Bizde uyandırdığı his hoşumuza gitti. Tek isim istediğimiz icinde konu orda bitti :)) söylerken cok hoşuma gidiyor.
Bulut , Aras , Çınar , falan bunlar hoşuma gidiyor.

Evet eşim de Mete ismini önerdi ama ben daha çok içime sinen bişeyler arıyorum.. sürekli isim sitelerindeyim, filmlerin bile jenerklerini dikkatle okuyorum belki güzel değişik bi isme denk gelirim diye

Ilk kez duyuyorum bunu hastane pusetede mi karışıyormuş yoksa ben mi yanlış anladim canim bize hic soran olmamısti oğlumda yeni bir sey mi bu.
Bende geçen gün hastanede duydum ve çıkış yapan Yen’i doğanların hepside pusetmi anakucağımı artık adı herneyse şu arabada da kullanım şart olan şey varya onunla çıkıyorlardı zorunlu olmuş

Ben şahsen eski isimleri seviyorum ibrahim, mustafa gibi ama safa ismide hoşuma gidiyor bende ayni şeyi kendim icin düşünüyordum hiç güzel kız ismi yok bence

Genelde herkesde oluyor zaten de zorunlu olması tuhaf geldi belki hastanenin bi uygulamasıdır.

bende hamile kalmadan once 10 kilo verdim hamile kaldim diyeti biraktim, yalniz 5. ay bitiyo benim hic kilo almadim hatta kilo verdim:) vücut ile alakali

Masallah :)) gule gule giysin. Abisine de masallah :) ya üstü gri Altı tüllü elbiseye ayrı bittim.
Tekstil sektörü bizim oğlanları da düşünün :)))))))

Pembe kedili takıma bayıldım ayrıntılı ya gireyim ben de başlayacağım ufak ufak almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…