2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bugün bakamadım fazla. Sabah kv gidicek bende oğluşla hastaneye gidicem inşallah. 9.30da detaylı usg var inşallah birşey çıkmaz herşey yolundadır. Dualarınızda bizi de untmayın olur mu..
İnşallah herşey iyi gider canım ...
Çarşambada ben gideceğim vallahi günler geçmiyor gibi resmen şafak sayıyorum haftasonu girdi oh üç gün kaldı modundayım. Herşey yolunda gitsede artık net bir öğrensem cinsiyeti inşallah:) senin kızın olacaktı değil mi?
Şanslısın maşallah , hem oğlan hem kızz

ay çok güzeller maşallah Rabbim iyi güzel günlerde giydirmek nasip etsin bende sadece hastane çıkışlarını aldım bide 3yas montunu17 sinde ayrıntılı ultrasondan sonra ayrıntılı bir alışverişe çıkmayı dusunuyorum

Bizim kızın ismi hazır kızlar. Babası koydu bende istedim içime sindi. Eylül olucak. Tek isim düşünüyoruz. Babasının doğduğu ay ayrıca. Öylede bir anlamı var bizim için özel :)
biz daha bulamadık. ben eslem düşünüyordum ama eşim kabul etmedi, öylece duruyor

Masallah :)) gule gule giysin. Abisine de masallah :) ya üstü gri Altı tüllü elbiseye ayrı bittim.
Tekstil sektörü bizim oğlanları da düşünün :)))))))
Aminn cnm sağol daha guzelleri sizin olsun.Inan bana canim oğluma alışverişe hrr ciktigimizda once kiz bolumune girerdim icim giderdi. Fkt bence suan da bazi markalarsa erkek bebekler içinde kizi aratmayan seyler var kizima bakarken vicdan yapip ogluma da bakiyorum annelik biraz delilik derlerdi dogruymus valla.
Pembe kedili takıma bayıldım ayrıntılı ya gireyim ben de başlayacağım ufak ufak almaya
Yaa o kizima ilk aldigim sey hastane cikisi bg store dan aldim cok beğenerek aldim
Kızlar bugün bakamadım fazla. Sabah kv gidicek bende oğluşla hastaneye gidicem inşallah. 9.30da detaylı usg var inşallah birşey çıkmaz herşey yolundadır. Dualarınızda bizi de untmayın olur mu..
Haydi güzel haberlerle gel bakalim. Bizimde 13 kasim. Heyecan dorukta
Bende aslinda kendi aldigim cok yok cogusu hediye:) ya bizde oyle kaptirdik alışverişe ama icten ice ayrintiliya da girsemiydim demiyor degilim. Gerci 17. Haftada bariz gorduk kiz cinsiyetini dr gösterdi fkt iste yine de ufacik ihtimal korkuyor insan

evet arkadaslar oylamaya sunuyorum hangisi sizce su mor olan chicco yatak yaninda cok rhaat duruyor ama pratik odadan odaya taşıması acisinsan naail acaba birde 6 ay kullaniliyor ve sirt kismi kalkiyor mu bilmiyorum ne diyorsunuz sizce hangisi
Kirmizi olan yukseklik 32 cm mor olan 62 cm 83 e kadar yükseliyor. Mor olan cok genis 60 cm. Birde sallanmiyor sanirim. Kirmizi dsha pratik sallaniyor fkt cok alcak ve anne yatagina sabitlenmiyor. Fiyatlari da yari yariua nerdeyse.

Son düzenleme:

merhaba,
kırmızlı olanı e bebekte gördüm bende yatak odası için düşünmüştüm fakat üzerinde uzun uyku için uygun değildir yazıyordu. isterseniz bir araştırın ,

Bende öyle haftasonuydu haftaiçiydi derken sonunda 6sına geldim:) oğlumda heyecanla bekliyor.
İnşallah bu kez öğreniceksin kuzum. Benim fikrim halen kızdan yana. Allahtan hayırlısı tabi önce:)
Benimki kız evet. Erkek bekliyodum bende nedense bilmiyorum, kız fikri bocalatmıştı benide ama sağlıklı olsunlar da farketmez:)
Haydi güzel haberlerle gel bakalim. Bizimde 13 kasim. Heyecan dorukta
İnşallah canım inşallahh hepimiz güzel haberlerle geliriz. Seninde az kalmış:)

Mor olan çok güzel ama çok pahalı ya kırmızı olan gece yanında yatırmak için pek uygun değil sanki gündüz kullanım için daha uygun gibi. Yani gittiğin odaya taşıma açısından. Mor olanı beğendim ben:) ama ne kadar süre kullanılıyor bilmiyorum

Canım sana kız dememişmiydi doktor!! Yanlışmı hatırlıorum yoksa

Ben kızlarımda chicco nun anakucağını kullandım

Taşınabilir olması çok pratikDi
Ama bunda, biraz daha uzun süre kullanacağım anakucağı istiorum
Bebek yalnız kalmıodu odada, yanımda taşıodum evde

Bugün siteleri gezerken, resimdeki 2. ciye karar verdim gibiii

Aklıma geldi şimdi kızlar: fisher price sın vardı, bebeklikden yaklaşık 3 yaşına kadar kullanılabilen bir ürün var, aslında en mantıklısı o olur

Bu bebeğimde uzun süre kullanabileceğim ürünler almak istiorum

Canım sana kız dememişmiydi doktor!! Yanlışmı hatırlıorum yoksa
Kız dedi evet kuzum ama nette knuşamıyorum secdede bebek. Sadece benzetiyorum dedi. :):)
İki gün kaldı ,öğrendim öğrendim dahada öğrenemezsem girmicem anasını satıyım doğumda öğrenirim

Ben kullandım canım mor olandan bebek yaklaşık , 1 en fazla 1.5 yaşına yaşına kadar yatabiliyor. Odadan odaya da boşken taşımak kolay aslında içinde bebek yokken ordan oraya çanta gibi gezdiriyodum ben :) küçük oğlumdada kırmızı olanın benzerini kullandık oda daha kolay ama onra çok fazla uyutamadım büyüdükçe , dar geldi...

güzel günlerde kullanır inşallah bebişin hepsi birbirinden güzel canım cartersdan aldın sanırım pandalı olanı oranın kalıpları çok küçük diyolar 3 ay alsaydın onu

Allahım masallah hepsı bırbırınden guzel gule gule kulsansın ıns canım. bende sadece besıgını aldım dayanamayıp bırde bır kac hırka,yelek örmustum onlar:)

Kızlar detaylı usg.mizi yaptırdık bugün. Sonuçlar doktorumuza gitmiş ama kendi dr.um izinli bugün. Suan rutin tahlil sonuçlarımı bekliyorum. Detaylı bakan dr.un söylediğine göre sağlıklıymış şükür. Gelişimide 23+5miş. 5 gün öndeymiş şuan.

Alt tarafımda baskı oluyodu azcık hızlı yürüsem yada iş yapsam. Bebek asagıda mı normal mi dedim ama bana göre normal, çoğu gebede böyle dedi. Başı aşağı dayalıymış. Kadın doğum dr.uma sorucam yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…