- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #14.281
İnşallah herşey iyi gider canım ...Kızlar bugün bakamadım fazla. Sabah kv gidicek bende oğluşla hastaneye gidicem inşallah. 9.30da detaylı usg var inşallah birşey çıkmaz herşey yolundadır. Dualarınızda bizi de untmayın olur mu..
ay çok güzeller maşallah Rabbim iyi güzel günlerde giydirmek nasip etsin bende sadece hastane çıkışlarını aldım bide 3yas montunuEki Görüntüle 2063716 Eki Görüntüle 2063717 Eki Görüntüle 2063718 Eki Görüntüle 2063719 Eki Görüntüle 2063710 Eki Görüntüle 2063711 Eki Görüntüle 2063713 Eki Görüntüle 2063714
Teyzeleri benim.minnak.kizima.simdiye kadar aldiklarimiz:) bazilari hediye. Yaa hergun acip bakmak istiyoruz ailece ceyiz serer gibi. Oglusum minik çoraplarına bitiyor kiz kardeşinin
biz daha bulamadık. ben eslem düşünüyordum ama eşim kabul etmedi, öylece duruyorBizim kızın ismi hazır kızlar. Babası koydu bende istedim içime sindi. Eylül olucak. Tek isim düşünüyoruz. Babasının doğduğu ay ayrıca. Öylede bir anlamı var bizim için özel :)
Aminn cnm sağol daha guzelleri sizin olsun.Inan bana canim oğluma alışverişe hrr ciktigimizda once kiz bolumune girerdim icim giderdi. Fkt bence suan da bazi markalarsa erkek bebekler içinde kizi aratmayan seyler var kizima bakarken vicdan yapip ogluma da bakiyorumMasallah :)) gule gule giysin. Abisine de masallah :) ya üstü gri Altı tüllü elbiseye ayrı bittim.
Tekstil sektörü bizim oğlanları da düşünün :)))))))
Yaa o kizima ilk aldigim sey hastane cikisi bg store dan aldim cok beğenerek aldimPembe kedili takıma bayıldım ayrıntılı ya gireyim ben de başlayacağım ufak ufak almaya
Haydi güzel haberlerle gel bakalim. Bizimde 13 kasim. Heyecan doruktaKızlar bugün bakamadım fazla. Sabah kv gidicek bende oğluşla hastaneye gidicem inşallah. 9.30da detaylı usg var inşallah birşey çıkmaz herşey yolundadır. Dualarınızda bizi de untmayın olur mu..
Bende aslinda kendi aldigim cok yok cogusu hediye:) ya bizde oyle kaptirdik alışverişe ama icten ice ayrintiliya da girsemiydim demiyor degilim. Gerci 17. Haftada bariz gorduk kiz cinsiyetini dr gösterdi fkt iste yine de ufacik ihtimal korkuyor insanay çok güzeller maşallah Rabbim iyi güzel günlerde giydirmek nasip etsin bende sadece hastane çıkışlarını aldım bide 3yas montunu17 sinde ayrıntılı ultrasondan sonra ayrıntılı bir alışverişe çıkmayı dusunuyorum
Eki Görüntüle 2063862 Eki Görüntüle 2063856 Eki Görüntüle 2063857 evet arkadaslar oylamaya sunuyorumhangisi sizce su mor olan chicco yatak yaninda cok rhaat duruyor ama pratik odadan odaya taşıması acisinsan naail acaba birde 6 ay kullaniliyor ve sirt kismi kalkiyor mu bilmiyorum ne diyorsunuz sizce hangisi
Kirmizi olan yukseklik 32 cm mor olan 62 cm 83 e kadar yükseliyor. Mor olan cok genis 60 cm. Birde sallanmiyor sanirim. Kirmizi dsha pratik sallaniyor fkt cok alcak ve anne yatagina sabitlenmiyor. Fiyatlari da yari yariua nerdeyse.
Bende öyle haftasonuydu haftaiçiydi derken sonunda 6sına geldim:) oğlumda heyecanla bekliyor.İnşallah herşey iyi gider canım ...
Çarşambada ben gideceğim vallahi günler geçmiyor gibi resmen şafak sayıyorum haftasonu girdi oh üç gün kaldı modundayım. Herşey yolunda gitsede artık net bir öğrensem cinsiyeti inşallah:) senin kızın olacaktı değil mi?
Şanslısın maşallah , hem oğlan hem kızz
İnşallah canım inşallahh hepimiz güzel haberlerle geliriz. Seninde az kalmış:)Haydi güzel haberlerle gel bakalim. Bizimde 13 kasim. Heyecan dorukta
Mor olan çok güzel ama çok pahalı yaEki Görüntüle 2063862 Eki Görüntüle 2063856 Eki Görüntüle 2063857 evet arkadaslar oylamaya sunuyorumhangisi sizce su mor olan chicco yatak yaninda cok rhaat duruyor ama pratik odadan odaya taşıması acisinsan naail acaba birde 6 ay kullaniliyor ve sirt kismi kalkiyor mu bilmiyorum ne diyorsunuz sizce hangisi
Kirmizi olan yukseklik 32 cm mor olan 62 cm 83 e kadar yükseliyor. Mor olan cok genis 60 cm. Birde sallanmiyor sanirim. Kirmizi dsha pratik sallaniyor fkt cok alcak ve anne yatagina sabitlenmiyor. Fiyatlari da yari yariua nerdeyse.
İnşallah herşey iyi gider canım ...
Çarşambada ben gideceğim vallahi günler geçmiyor gibi resmen şafak sayıyorum haftasonu girdi oh üç gün kaldı modundayım. Herşey yolunda gitsede artık net bir öğrensem cinsiyeti inşallah:) senin kızın olacaktı değil mi?
Şanslısın maşallah , hem oğlan hem kızz
Eki Görüntüle 2063862 Eki Görüntüle 2063856 Eki Görüntüle 2063857 evet arkadaslar oylamaya sunuyorumhangisi sizce su mor olan chicco yatak yaninda cok rhaat duruyor ama pratik odadan odaya taşıması acisinsan naail acaba birde 6 ay kullaniliyor ve sirt kismi kalkiyor mu bilmiyorum ne diyorsunuz sizce hangisi
hayırlı olsun güle güle giysin canım :) çok cici şeylerEki Görüntüle 2063716 Eki Görüntüle 2063717 Eki Görüntüle 2063718 Eki Görüntüle 2063719 Eki Görüntüle 2063710 Eki Görüntüle 2063711 Eki Görüntüle 2063713 Eki Görüntüle 2063714
Teyzeleri benim.minnak.kizima.simdiye kadar aldiklarimiz:) bazilari hediye. Yaa hergun acip bakmak istiyoruz ailece ceyiz serer gibi. Oglusum minik çoraplarına bitiyor kiz kardeşinin
ben genelde gündüz iyiyim yorulunca ağrım sızım başlıyo bazen bebişi aşağıda hissediyorum öyle bişeyden mi bahsediyorsun acaba
Kız dedi evet kuzum ama nette knuşamıyorum secdede bebek. Sadece benzetiyorum dedi. :):)Canım sana kız dememişmiydi doktor!! Yanlışmı hatırlıorum yoksa
bi doktorunla görüş bence canım bi sorunun yoktur inşallah çok geçmiş olsunmesela bazen bir ıkınsam doğum yapacak gibi oluyorum öle
Ben kullandım canım mor olandan bebek yaklaşık , 1 en fazla 1.5 yaşına yaşına kadar yatabiliyor. Odadan odaya da boşken taşımak kolay aslında içinde bebek yokken ordan oraya çanta gibi gezdiriyodum ben :) küçük oğlumdada kırmızı olanın benzerini kullandık oda daha kolay ama onra çok fazla uyutamadım büyüdükçe , dar geldi...Mor olan çok güzel ama çok pahalı yakırmızı olan gece yanında yatırmak için pek uygun değil sanki gündüz kullanım için daha uygun gibi. Yani gittiğin odaya taşıma açısından. Mor olanı beğendim ben:) ama ne kadar süre kullanılıyor bilmiyorum
güzel günlerde kullanır inşallah bebişin hepsi birbirinden güzel canım cartersdan aldın sanırım pandalı olanı oranın kalıpları çok küçük diyolar 3 ay alsaydın onuEki Görüntüle 2063716 Eki Görüntüle 2063717 Eki Görüntüle 2063718 Eki Görüntüle 2063719 Eki Görüntüle 2063710 Eki Görüntüle 2063711 Eki Görüntüle 2063713 Eki Görüntüle 2063714
Eki Görüntüle 2063716 Eki Görüntüle 2063717 Eki Görüntüle 2063718 Eki Görüntüle 2063719 Eki Görüntüle 2063710 Eki Görüntüle 2063711 Eki Görüntüle 2063713 Eki Görüntüle 2063714
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?