- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #14.301
Sagolasin cnmhayırlı olsun güle güle giysin canım :) çok cici şeyler
Yaa onu ozellikle yeni dogan aldim minikligi cok tatliydi ilk popisinden yerim onu giyincegüzel günlerde kullanır inşallah bebişin hepsi birbirinden güzel canım cartersdan aldın sanırım pandalı olanı oranın kalıpları çok küçük diyolar 3 ay alsaydın onu
Sagolasin cnm aminnAllahım masallah hepsı bırbırınden guzel gule gule kulsansın ıns canım. bende sadece besıgını aldım dayanamayıp bırde bır kac hırka,yelek örmustum onlar:)
Oh hadi darisi bize gozuun aydin. Benimde oyle kafası hamile kaldim kalali sol asagida heo ultrasonda oradan bakıyor doktor. Cok ayakta kalinca sanki karnim dusecek gibi bir his oluyor asagiya baski oluyor kafadan dolayi sanirim .Kızlar detaylı usg.mizi yaptırdık bugün. Sonuçlar doktorumuza gitmiş ama kendi dr.um izinli bugün. Suan rutin tahlil sonuçlarımı bekliyorum. Detaylı bakan dr.un söylediğine göre sağlıklıymış şükür. Gelişimide 23+5miş. 5 gün öndeymiş şuan.
Alt tarafımda baskı oluyodu azcık hızlı yürüsem yada iş yapsam. Bebek asagıda mı normal mi dedim ama bana göre normal, çoğu gebede böyle dedi. Başı aşağı dayalıymış. Kadın doğum dr.uma sorucam yine.
Artık 5 ay bitti 6. Ayın içindeyiz öyle oluyor sağlıklı olsunlar da böyle kafamız karışsın bişey olmaz zamanı gelince doğacaklar benim 39 haftada Doğum olacakbence hata var bu işte 36da 9 ay diyo 40 haftada 9ay 10 gün
Bnmde birebir aynı seninle. O kafar aşağıda olunca acaba yanlış bişeymi yapıyorum diyordum. Darısı sizlere inşallah, güzel hbrlerle :)Oh hadi darisi bize gozuun aydin. Benimde oyle kafası hamile kaldim kalali sol asagida heo ultrasonda oradan bakıyor doktor. Cok ayakta kalinca sanki karnim dusecek gibi bir his oluyor asagiya baski oluyor kafadan dolayi sanirim .
Kızlar detaylı usg.mizi yaptırdık bugün. Sonuçlar doktorumuza gitmiş ama kendi dr.um izinli bugün. Suan rutin tahlil sonuçlarımı bekliyorum. Detaylı bakan dr.un söylediğine göre sağlıklıymış şükür. Gelişimide 23+5miş. 5 gün öndeymiş şuan.
Alt tarafımda baskı oluyodu azcık hızlı yürüsem yada iş yapsam. Bebek asagıda mı normal mi dedim ama bana göre normal, çoğu gebede böyle dedi. Başı aşağı dayalıymış. Kadın doğum dr.uma sorucam yine.
Kızlar gününüz aydın olsun sizlerle her şeyi paylaşmak çok hoşuma gidiyor iyi ki varsınız dün gece uyumak için yatağa girdiğimizde eşim karnıma koydu elini konuştu bebeğimizle resmen tepki verdi bi tekmelemeye başladı eşim ağlayacak gibi oldu hissettim dedi güldük gecemizi aydınlattı oğlumuz işten vakit bulup karnımı dinleme şansı olmuyor fazla uoksa çoktan hissetmişti olsun buna da şükür haftaya yine Doğuya gidecek kısa süre ama Mardin Diyarbakır yapacak oralar olunca insan korkuyor bir de benim diş etlerim şişiyor gece ağrı yapıyor sanki diş çıkarır gibi uyanıyorum sizlerde de var mı böyle şeyler
iyi ne güzel yoluna girmiş. su gelince tekrar artabiliyor mu,bilmiyordum bunuKızlar benim de kontrolum vardı 19. Haftaya girdik suyum azdı 10 gün önce suyum gelmişti havuç suyu hindistan cevizi suyu icmistim şimdi normal dedi plesantam asagidaydi yukarıya çıkmış dedi çok şükür bir hafta da öndeyiz kilo olarak
Merabalar cnm ben de mamas papas armadillo flip ya da ocarro almayı dusunuyorum fakat chicco nun baston modelleri de ilerisi için uygun gibi gözüküyor 1 yıl zaten puset takılı kalacak 1yıldan sonra bastonlar mı daha kullanışlı olur acaba diye cok kararsız kaldım.:)))) ikeaya gidersem aklıma geleceksin hep :))))
Bende nasıl bir yer bilmiyorum. Siteleri var. Baktım. Benim beğendiğim dolap besik fotosu bir de sifonyer fotosu var. Aradım hatta meraktan. Sagolsun baya ilgili bir insandı. Bilgi verdi. Ama her yeri gezdikten sonra gelirseniz kullandığımız ürünün kalitesini de fark edersiniz dedi. Bilmiyorum nasıl bir yerdir. Hic fikrim Yok. Ben o beyaz olup mavi yıldızlı tutma yerleri olan oda takımını begendim netten.
Çileke bir gidip gör. Malzeme guzel yanı. Netten bak bak yoruldum ben de :)
Bebek arabasını bu ay alıp konu kapansın diyoruz. Mamas papas mi mothercare mi derken kafam almak bullak oldu
Dün gece diş çıkartan bebek gibi uyandım gezdim evin içinde aslında hafta uygulamalarında bu ayda diş eti şişmeleri olabilir yazıyor ama herkes için geçerli değil kimisinde olur kimisinde olmaz evet eşimin ses tonu değişti tekmeleri hissedince maşallah diyelim rabbim sağ Salim kavuşmayı nasip etsin yavrularaGözün aydın canım inşallah sağlıkla dünyaya gelir prensesin.Bizim detaylıya daha çok var 23 kasıma verdiler randevuyu.Bakalım inşallah bizde sorunsuz çıkarız ultrasondan.
Benim doktorumda geçen hafta sol taraftan aşağıya doğru duruyor pozisyon olarak demişti.Haklılık payı vardır.Doktoruna danışınca buraya yazarsın aynı şeyi mi söyleyecek merak ettim.Bende de aynı problem var çünkü.
Benim eşimde dün ilk defa hissetti.Ben uzun zamandır hissediyordum ama tam hareket anları eşime denk geldi peşpeşe birkaç tekmeye beraber şahit olduk.Çok güzel duygular hissiyatlar bunlar Allah her isteyene yaşatsın inşallah.
Diş problemine gelince bende de var aynı sıkıntı Ve ben geceleri dişlerimi sıktığımı hissediyorum birkaç gündür.Uyandığımda çenemde ağrı Ve diş etlerimde rahatsız edici bi sızlama oluyor.Normal sanırım diş ve diş Eti problemleri.Ama tabiki danışmak lazım yinede.
Yaa benim eşim karnımı elleyemiyor korkuyor sanırımDün gece diş çıkartan bebek gibi uyandım gezdim evin içinde aslında hafta uygulamalarında bu ayda diş eti şişmeleri olabilir yazıyor ama herkes için geçerli değil kimisinde olur kimisinde olmaz evet eşimin ses tonu değişti tekmeleri hissedince maşallah diyelim rabbim sağ Salim kavuşmayı nasip etsin yavrulara
geçmiş olsun canım, şükür iyi olmuşsun, panik olmazsan böyle sağlıklı giderKızlar benim de kontrolum vardı 19. Haftaya girdik suyum azdı 10 gün önce suyum gelmişti havuç suyu hindistan cevizi suyu icmistim şimdi normal dedi plesantam asagidaydi yukarıya çıkmış dedi çok şükür bir hafta da öndeyiz kilo olarak
çok güzel bi duygu yaa demiKızlar gününüz aydın olsun sizlerle her şeyi paylaşmak çok hoşuma gidiyor iyi ki varsınız dün gece uyumak için yatağa girdiğimizde eşim karnıma koydu elini konuştu bebeğimizle resmen tepki verdi bi tekmelemeye başladı eşim ağlayacak gibi oldu hissettim dedi güldük gecemizi aydınlattı oğlumuz işten vakit bulup karnımı dinleme şansı olmuyor fazla uoksa çoktan hissetmişti olsun buna da şükür haftaya yine Doğuya gidecek kısa süre ama Mardin Diyarbakır yapacak oralar olunca insan korkuyor bir de benim diş etlerim şişiyor gece ağrı yapıyor sanki diş çıkarır gibi uyanıyorum sizlerde de var mı böyle şeyler
Ayni endişeleri ayni hisleri yasıyoruz diyebilirim :) chicco liteway var meşhur biliyorsun. Bir sene anakucaginda duracak zaten. Ama o da cok ince geldi bana bilmiyorum.Merabalar cnm ben de mamas papas armadillo flip ya da ocarro almayı dusunuyorum fakat chicco nun baston modelleri de ilerisi için uygun gibi gözüküyor 1 yıl zaten puset takılı kalacak 1yıldan sonra bastonlar mı daha kullanışlı olur acaba diye cok kararsız kaldım.
Bence mor daha kullanışlı olur ben de o tarz bir ürün almak istiyorum ,biraz pahalı herkesin dediği gibi ama ebebekte başka markada bu ürüne çok benzeyen modeller var ve daha uygun isterseniz onlara da bi bakın.Eki Görüntüle 2063862 Eki Görüntüle 2063856 Eki Görüntüle 2063857 evet arkadaslar oylamaya sunuyorumhangisi sizce su mor olan chicco yatak yaninda cok rhaat duruyor ama pratik odadan odaya taşıması acisinsan naail acaba birde 6 ay kullaniliyor ve sirt kismi kalkiyor mu bilmiyorum ne diyorsunuz sizce hangisi
Kirmizi olan yukseklik 32 cm mor olan 62 cm 83 e kadar yükseliyor. Mor olan cok genis 60 cm. Birde sallanmiyor sanirim. Kirmizi dsha pratik sallaniyor fkt cok alcak ve anne yatagina sabitlenmiyor. Fiyatlari da yari yariua nerdeyse.
Evet kesinlikle aynı duşuncedeyız Chicco liteway bana da cok ince geldi rahat edemez 1,5 2 yaşında falan kullanılılabilir gibi o ara dönemde zorlanır bence mamas papasa gelince evet cok pahalı ve o kadar para vermek bana da gereksiz geliyor ama içime onun kadar sinen başka bir araba olmadı mothercare e hiç bakmadım tavsiyen üzerine ona da bi bakayım bu arada e bebekte ki yetkili şubat ayında indirime girecegız demişti arabalarda indirim olacakmış haberin olsun cnmAyni endişeleri ayni hisleri yasıyoruz diyebilirim :) chicco liteway var meşhur biliyorsun. Bir sene anakucaginda duracak zaten. Ama o da cok ince geldi bana bilmiyorum.
Mamas papas çok güzel ona lafım Yok. Ama ben bukadar para vermekten yana degilim.
Mothercare kuzenim kullanıyor xpedior. Cok memnun. Oturduğu yer portbebe şeklinede geldiği icin cok rahat etmiş. Kızı iki yaşında hala kullanıyor. Bir yere giderken uyursa diye yanımda taşıyorum. İcinde cok rahat uyuyor diyor. Oyuzden ben mamas papasa cok para vermek istemiyorum.
Mothercare xpedior yada journey hangisini bulursam onu alırım diye düşünüyorum. Oraya gidince mağaza buyusune kapılmazsam tabi. Cunku cocuklar icinde oturmakta istemiyor. Hani ne bilim acikcasi iki arada kaldım. Arkadasım da ben 500liraya aldım bebek arabasını isimi görüyor diyince. acikcasi biraz bakış açımı değiştirdim.
Chicco liteway bana ince geliyor. Bu nedenle mothercare alırım gibime geliyor. Eşim tabi mağazaya girince mamas papas olsun diye fikir değişikliğine ugratmazsa
Canim benimki dogru duzgun oturmadi hic kullanmadik desem yeridir zaten calisan yoğun insanlariz haftada bir disari anca cikiyoruz ben de chicho liteway plas var iyiki de daha pahalısini almamisim ona verecegiim parayi oto koltuguna vermistim ben en guvenilir e en iyisini almistik yalniz motharcare mı chicho mu dersen ben chicho derim bana daha kullanisli geliyor.ha cok gezen insanlarsaniz bir tane de ergonomik kanguru alirsiniz olur biter.vallahi kanguru arabadan daha kullanisli orada uyuyor emiyor her bi şeyi yapabiliyor zaten.Ayni endişeleri ayni hisleri yasıyoruz diyebilirim :) chicco liteway var meşhur biliyorsun. Bir sene anakucaginda duracak zaten. Ama o da cok ince geldi bana bilmiyorum.
Mamas papas çok güzel ona lafım Yok. Ama ben bukadar para vermekten yana degilim.
Mothercare kuzenim kullanıyor xpedior. Cok memnun. Oturduğu yer portbebe şeklinede geldiği icin cok rahat etmiş. Kızı iki yaşında hala kullanıyor. Bir yere giderken uyursa diye yanımda taşıyorum. İcinde cok rahat uyuyor diyor. Oyuzden ben mamas papasa cok para vermek istemiyorum.
Mothercare xpedior yada journey hangisini bulursam onu alırım diye düşünüyorum. Oraya gidince mağaza buyusune kapılmazsam tabi. Cunku cocuklar icinde oturmakta istemiyor. Hani ne bilim acikcasi iki arada kaldım. Arkadasım da ben 500liraya aldım bebek arabasını isimi görüyor diyince. acikcasi biraz bakış açımı değiştirdim.
Chicco liteway bana ince geliyor. Bu nedenle mothercare alırım gibime geliyor. Eşim tabi mağazaya girince mamas papas olsun diye fikir değişikliğine ugratmazsa
Bu arada liteway plasin puseti arabaya monte ediliyor bi 8 ay o şekil kullanilir ondan sonra da baston sekilde kullanabilirsiniz biz de bir tane de mamas papas baston var o daha da hafif kullanışlı büyüyünce daha rahat kullanılıyorEvet kesinlikle aynı duşuncedeyız Chicco liteway bana da cok ince geldi rahat edemez 1,5 2 yaşında falan kullanılılabilir gibi o ara dönemde zorlanır bence mamas papasa gelince evet cok pahalı ve o kadar para vermek bana da gereksiz geliyor ama içime onun kadar sinen başka bir araba olmadı mothercare e hiç bakmadım tavsiyen üzerine ona da bi bakayım bu arada e bebekte ki yetkili şubat ayında indirime girecegız demişti arabalarda indirim olacakmış haberin olsun cnm
Oda konusundaki renk seçimin cok hosuma gitti sanırım ben de marjinal griye boyatıp pembe perdelerle renklendireceğim.
8. aydan sonra bebek bastonda rahat edebiliyor mu peki biraz sert gibi diğer konustumuz urunler gibi yumuşak degıl.Bu arada liteway plasin puseti arabaya monte ediliyor bi 8 ay o şekil kullanilir ondan sonra da baston sekilde kullanabilirsiniz biz de bir tane de mamas papas baston var o daha da hafif kullanışlı büyüyünce daha rahat kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?