2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
hayırlı olsun güle güle giysin canım :) çok cici şeyler
Sagolasin cnm
güzel günlerde kullanır inşallah bebişin hepsi birbirinden güzel canım cartersdan aldın sanırım pandalı olanı oranın kalıpları çok küçük diyolar 3 ay alsaydın onu
Yaa onu ozellikle yeni dogan aldim minikligi cok tatliydi ilk popisinden yerim onu giyince zfn esnek carters oğlum da da cok kullandim o markayi.yaza dogru kisa tayt gibi olur dedim :)
Allahım masallah hepsı bırbırınden guzel gule gule kulsansın ıns canım. bende sadece besıgını aldım dayanamayıp bırde bır kac hırka,yelek örmustum onlar:)
Sagolasin cnm aminn

Oh hadi darisi bize gozuun aydin. Benimde oyle kafası hamile kaldim kalali sol asagida heo ultrasonda oradan bakıyor doktor. Cok ayakta kalinca sanki karnim dusecek gibi bir his oluyor asagiya baski oluyor kafadan dolayi sanirim .

Kızlar gününüz aydın olsun sizlerle her şeyi paylaşmak çok hoşuma gidiyor iyi ki varsınız dün gece uyumak için yatağa girdiğimizde eşim karnıma koydu elini konuştu bebeğimizle resmen tepki verdi bi tekmelemeye başladı eşim ağlayacak gibi oldu hissettim dedi güldük gecemizi aydınlattı oğlumuz işten vakit bulup karnımı dinleme şansı olmuyor fazla uoksa çoktan hissetmişti olsun buna da şükür haftaya yine Doğuya gidecek kısa süre ama Mardin Diyarbakır yapacak oralar olunca insan korkuyor bir de benim diş etlerim şişiyor gece ağrı yapıyor sanki diş çıkarır gibi uyanıyorum sizlerde de var mı böyle şeyler

bence hata var bu işte 36da 9 ay diyo 40 haftada 9ay 10 gün
Artık 5 ay bitti 6. Ayın içindeyiz öyle oluyor sağlıklı olsunlar da böyle kafamız karışsın bişey olmaz zamanı gelince doğacaklar benim 39 haftada Doğum olacak

Oh hadi darisi bize gozuun aydin. Benimde oyle kafası hamile kaldim kalali sol asagida heo ultrasonda oradan bakıyor doktor. Cok ayakta kalinca sanki karnim dusecek gibi bir his oluyor asagiya baski oluyor kafadan dolayi sanirim .
Bnmde birebir aynı seninle. O kafar aşağıda olunca acaba yanlış bişeymi yapıyorum diyordum. Darısı sizlere inşallah, güzel hbrlerle :)

Gözün aydın canım inşallah sağlıkla dünyaya gelir prensesin.Bizim detaylıya daha çok var 23 kasıma verdiler randevuyu.Bakalım inşallah bizde sorunsuz çıkarız ultrasondan.
Benim doktorumda geçen hafta sol taraftan aşağıya doğru duruyor pozisyon olarak demişti.Haklılık payı vardır.Doktoruna danışınca buraya yazarsın aynı şeyi mi söyleyecek merak ettim.Bende de aynı problem var çünkü.

Benim eşimde dün ilk defa hissetti.Ben uzun zamandır hissediyordum ama tam hareket anları eşime denk geldi peşpeşe birkaç tekmeye beraber şahit olduk.Çok güzel duygular hissiyatlar bunlar Allah her isteyene yaşatsın inşallah.
Diş problemine gelince bende de var aynı sıkıntı Ve ben geceleri dişlerimi sıktığımı hissediyorum birkaç gündür.Uyandığımda çenemde ağrı Ve diş etlerimde rahatsız edici bi sızlama oluyor.Normal sanırım diş ve diş Eti problemleri.Ama tabiki danışmak lazım yinede.

iyi ne güzel yoluna girmiş. su gelince tekrar artabiliyor mu,bilmiyordum bunu

Merabalar cnm ben de mamas papas armadillo flip ya da ocarro almayı dusunuyorum fakat chicco nun baston modelleri de ilerisi için uygun gibi gözüküyor 1 yıl zaten puset takılı kalacak 1yıldan sonra bastonlar mı daha kullanışlı olur acaba diye cok kararsız kaldım.

Dün gece diş çıkartan bebek gibi uyandım gezdim evin içinde aslında hafta uygulamalarında bu ayda diş eti şişmeleri olabilir yazıyor ama herkes için geçerli değil kimisinde olur kimisinde olmaz evet eşimin ses tonu değişti tekmeleri hissedince maşallah diyelim rabbim sağ Salim kavuşmayı nasip etsin yavrulara

Yaa benim eşim karnımı elleyemiyor korkuyor sanırım zorla koyuyorum elini ama en fazla 2-3dk tutuyo tekmelemesini beklemiyo hemen çekiyo o yüzden hiç hissedemedi daha karnıma bakmaya bile korkuyo çok enteresan bi şekilde

geçmiş olsun canım, şükür iyi olmuşsun, panik olmazsan böyle sağlıklı gider
çok güzel bi duygu yaa demi

Ayni endişeleri ayni hisleri yasıyoruz diyebilirim :) chicco liteway var meşhur biliyorsun. Bir sene anakucaginda duracak zaten. Ama o da cok ince geldi bana bilmiyorum.
Mamas papas çok güzel ona lafım Yok. Ama ben bukadar para vermekten yana degilim.
Mothercare kuzenim kullanıyor xpedior. Cok memnun. Oturduğu yer portbebe şeklinede geldiği icin cok rahat etmiş. Kızı iki yaşında hala kullanıyor. Bir yere giderken uyursa diye yanımda taşıyorum. İcinde cok rahat uyuyor diyor. Oyuzden ben mamas papasa cok para vermek istemiyorum.
Mothercare xpedior yada journey hangisini bulursam onu alırım diye düşünüyorum. Oraya gidince mağaza buyusune kapılmazsam tabi. Cunku cocuklar icinde oturmakta istemiyor. Hani ne bilim acikcasi iki arada kaldım. Arkadasım da ben 500liraya aldım bebek arabasını isimi görüyor diyince. acikcasi biraz bakış açımı değiştirdim.
Chicco liteway bana ince geliyor. Bu nedenle mothercare alırım gibime geliyor. Eşim tabi mağazaya girince mamas papas olsun diye fikir değişikliğine ugratmazsa

Bence mor daha kullanışlı olur ben de o tarz bir ürün almak istiyorum ,biraz pahalı herkesin dediği gibi ama ebebekte başka markada bu ürüne çok benzeyen modeller var ve daha uygun isterseniz onlara da bi bakın.

Deneyimli anneler 1yasindan sonra karda kışta chicco liteway gibi pusetler sizce uygun. Yanı karda kışta elbette dışarı çıkılmıyorda. Siz ona yağmur diyin :)

Evet kesinlikle aynı duşuncedeyız Chicco liteway bana da cok ince geldi rahat edemez 1,5 2 yaşında falan kullanılılabilir gibi o ara dönemde zorlanır bence mamas papasa gelince evet cok pahalı ve o kadar para vermek bana da gereksiz geliyor ama içime onun kadar sinen başka bir araba olmadı mothercare e hiç bakmadım tavsiyen üzerine ona da bi bakayım bu arada e bebekte ki yetkili şubat ayında indirime girecegız demişti arabalarda indirim olacakmış haberin olsun cnm
Oda konusundaki renk seçimin cok hosuma gitti sanırım ben de marjinal griye boyatıp pembe perdelerle renklendireceğim.

Canim benimki dogru duzgun oturmadi hic kullanmadik desem yeridir zaten calisan yoğun insanlariz haftada bir disari anca cikiyoruz ben de chicho liteway plas var iyiki de daha pahalısini almamisim ona verecegiim parayi oto koltuguna vermistim ben en guvenilir e en iyisini almistik yalniz motharcare mı chicho mu dersen ben chicho derim bana daha kullanisli geliyor.ha cok gezen insanlarsaniz bir tane de ergonomik kanguru alirsiniz olur biter.vallahi kanguru arabadan daha kullanisli orada uyuyor emiyor her bi şeyi yapabiliyor zaten.

Bu arada liteway plasin puseti arabaya monte ediliyor bi 8 ay o şekil kullanilir ondan sonra da baston sekilde kullanabilirsiniz biz de bir tane de mamas papas baston var o daha da hafif kullanışlı büyüyünce daha rahat kullanılıyor

8. aydan sonra bebek bastonda rahat edebiliyor mu peki biraz sert gibi diğer konustumuz urunler gibi yumuşak degıl.

Deneyimli anneler 1yasindan sonra karda kışta chicco liteway gibi pusetler sizce uygun. Yanı karda kışta elbette dışarı çıkılmıyorda. Siz ona yağmur diyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…