2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Deneyimli anneler 1yasindan sonra karda kışta chicco liteway gibi pusetler sizce uygun. Yanı karda kışta elbette dışarı çıkılmıyorda. Siz ona yağmur diyin :)

Şahsen ben yüksek Meblada olan herşeye karşıyım veya kapitalist bir tarza sanırım genel anlamda :) benim düşüncemde liteway dan yana.Oğlumun arabasını ihtiyaç sahibi birine vermiştim istemediğim bir modeldi kpederim bizden habersiz almıştı istemeyerek kullandım hep.bir daha çocuğum olursa baston puset tarzı birşey alırım diyordum.Sanırım o araba bıktırdı beni.ama şuanda da düşüncem değişmedi.Her yere arabayla gittiğim için pratik bir bebek arabası kullanmak daha kolay olur.Eğer otobüs tarzı vesaitlerle yolculuk yapmıyorsan karda kışta ordan oraya bebek arabasıyla koşturmak zorunda kalmayacaksan chicconun tarzındaki modeller çok daha pratik ve kullanışlı oluyor. Ama ilk defa anne oluyorum herşey gönlümce olsun istediğimi alayım diyorsan diğer modellere yönlenebilirsin canım :)

Evet haftanın 5 günü isteyiz. Haftasonu da arabayla çıkıyoruz acikcasi. Hani hava almak icin guzel havaları mecbur seciyor insan. Ozellikle İstanbul gibi yerlerde. Ben sadece uyuduğunda araba da rahat etmesi açısından merak ediyorum canim. Chicco evet hafif belli ki. Ama 180derece yatıyor mu. Hani uyursa rahat eder mi endisesi var. Yazin mesela tatile gidiliyor. Orda gezerken yada ne bilim bi yerde uyuyacak. Onlar falan aklıma geliyor

Teşekkür ederim :) odayı dün eşim boyadı. Bakalım mobilyaları da beyaz düşünüyoruz. Tek duvar sarı diger duvarlar gri.guzel bir fon perdeyle de durumu toparlarız sanırım :)
Mothercare zaten guzel bir marka. Kuzenimde cok memnun olunca bende onun referansıyla almayı düşünüyorum. Cunku kızı icinde hala Uyuyormuş cok rahat. Benim icinde bu kısım önemli acikcasi. Bana baston pusete bu kadar takılma dedi. Gezerken arabasını unutmuşuz 100liraya bile bulduk baston puset is görsün diye dedi.

Dogru tespitler yapmissin canim :) gereksiz pahalılık var ve bende de deneyimsizlik var:))
Ben sadece uyurken liteway gibi bi araba da nasıl oluru düşünüyorum. Onun dışında başka cekincem yok acikcasi. :)

Deneyimli anneler 1yasindan sonra karda kışta chicco liteway gibi pusetler sizce uygun. Yanı karda kışta elbette dışarı çıkılmıyorda. Siz ona yağmur diyin :)
Ben kullaneim canim liteway vence uygun değil cok ince çocuğu sarsiyor ogluma iki yas sonrasi kullandim . macleran daha guzel bastonlari bence. Chicco cok dengesiz.

Bence bir an önce bu duyguyu hissetmeli adam dünden beri çocuk gibi oldu

Aynen bende karşıyım ilk bebeğim ikinci el eşya bile giydiririm bende şuan bebek arabası konusunda kararsızım çok zor ya seçmek ama aşırı pahalı bişey almak istemiyorum belki tek parça alırım istediğim gibi bulursam ama bana araba çok gerekli Avrupa'da yaşıyorum buradaki insanlar hergün çoçukları parka götürüyorlar yağmur olmadığı müddetçe hava durumu önemli değil bende onlardan yanayım açıkçası onun için arabayı çok kullanacakmışım gibi geliyor

Kızlar araba konuşuluyor bende mothercarein yanında pierre cardin yada casual cadillac air bakıyorum ama çok kararsızım siz ne diyorsunuz bu arabalar hakkında?
Birde ebebek de şubatta indirim olacağını bende duymuştum ama sadece arabalardamı indirim olucak?

Arkadaslar 20lik disim cikti. Apse yapmis. Antibiyotik kullanip sonrasinda ameliyatla alinacak diş. Üzüldüm biraz bebegime zarar vermem degil mi. Böylesi daha tehlikeli diyorlar siz ne dersiniz?

Mothercare daha içime sinmisti. Tekerlekleri dolgu. Patlama falan olmuyor anladığım kadarıyla.
Casual cadillac air e bende netten baktım. Ama gidip incelemedim

Ne güzel hemen gidebileceğiniz yürüyerek yeşillikler olmasi. Burda parklar bile bence yeterince büyük ve ferah değil. Ben Bahçeli bi yerde yasıyorum. İcinde herseyi var. O nedenle her gün çıkarabileceğim bir yer mevcut. Fakat o da bir central park değil tabi :)))
Bir de yoğun çalışan insanlarız. Sadece haftasonunuz var. Ama bende hava durumu onemli değil. Sadece ben kar da cok kayıp düşme ihtimali yüksek bir insan olaraktan. Bebek arabasıyla kar da daha fena olabilirim korkusuyla anca bahçeye kar topu oynamak icin indirip anısı hatırası olsun diye bahçeye indiririm anca :)

Arabalara baktığım için yetkili kişi bana subatta indirim olacak istersenız bekleyın dedi ama sadece arabalarda mı yoksa magaza geneli bi indirim mi olacak bilmiyorum

Kızlar merhaba bebek arabası konuşulmuş ben daha önce park yatakla ilgili bir soru sormuştum ama cevaplanmadi onereceginiz park yatak marka ve modelleri var mı? O kadar çok çeşit var ki kafam çok karıştı.
Bu arada aramızda öğretmen arkadaşlar vardı ben de öğretmenim okul nobetini ne zaman bırakacaksınız?

Mothercare daha içime sinmisti. Tekerlekleri dolgu. Patlama falan olmuyor anladığım kadarıyla.
Casual cadillac air e bende netten baktım. Ama gidip incelemedim
Bende sadece pierre cardini yakından inceledim aluminyum gövde dolayısıyla hafif ve kullanışlı geldi. Digerlerini netten inceledim.
Aman ne zormuş araba bakmak kendimize araba alırken bile bu kadar araştırma yapmamıştık kuzular ne kadar kıymetliler kıymetimizi bilsinler

Park yatağı araştırmadım hic. Olsa valla bilgi veririm :)

Selam kızlar bebek arabası konusu olmuş bende bizimkini paylaşayım dedim bizim araba bu ilk iki çocukta kullandım hala duruyor yine kullacağız inşallah ilk 6 ay için beşiği var sonra oturma kısmı takılıyor istersen oto koltuğunu takıyorsun üstüne biz çok kullandığımız için idealdi bizim için kullanımı çok rahat

Birde bundan almıştık çocuklar biraz büyüyünce fiyatı uygun tatile giderken falan götürmüştüm ama bu modellerin kullanımı diğer iyi modeller gibi rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…