2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hosgeldin :) amin insallah :)

Bilgilendirme icin tesekkurler :) ilk 6ay icin olan portbebe sanırım. Anladığım kadarıyla iskeletin yanında 3parcaniz var. Chicco trio love serisi gibi

Dogru tespitler yapmissin canim :) gereksiz pahalılık var ve bende de deneyimsizlik var:))
Ben sadece uyurken liteway gibi bi araba da nasıl oluru düşünüyorum. Onun dışında başka cekincem yok acikcasi. :)

Deneyim ikincilerde oluyor ilkte bizde çoğu şeyde kararsız kalıp yanlışlar da yaptık.Tavsiyeler işe yarıyor ama oda bir yerde tıkanıyor çünkü arabayı kullananın ve kullanacak olanın alacağı modelden beklentileri farklı olduğunda işler karışıyor :) bu tarz gereçleri aynı derecede beklentiyle kullanacak olanlardan tavsiye almak lazım.genel bi öneri bu kendim içinde yani
çok felsefik mi oldu bilemedim

Bende her zaman hem fonksiyonlu ve işe yarar hemde kullanışlı ve hesaplı olanı tercih ederim.Yani güzel ullanılmış ikinci el bi arabada mantıksız değil.İşimi görsün yeter.Arabasız olmaz zaten canım birde öyle imkanın varsa çok kullancağım diyorsun daha da gerekli hale geliyor.Bizim de muhit bebekler için park bahçe alan sağlamış müsait ama bakalım bebişler bi gelsin yolumuzu çizeriz onlara göre

Park yatak ben kullandım oğlumda canım şuanda miniğim için bir süre yine kullanacağım.Kraft ve kanz ın modellerine bak derim.Uzun süre yatırmaksa niyetin en geniş olanını tercih etmelisin.

Kızlar iyi akşamlar bebeğini net hissedenlere bir sorum var.. tam olarak nerenizde hissediyorsunuz.benım gebelikle kasıklarımda ve az bişey yukarıda.. aşagıda gibi hissediyorum bu haftalarda Yukarı çıkması gerekmez miydi... çalışıyorum. Günde 10 saate yakın ayaktayım korkuyorum

Arkadaslar 20lik disim cikti. Apse yapmis. Antibiyotik kullanip sonrasinda ameliyatla alinacak diş. Üzüldüm biraz bebegime zarar vermem degil mi. Böylesi daha tehlikeli diyorlar siz ne dersiniz?
Gecmis olsun canim. Bende de iltihap vardi disimde benm doktorum da oyle dedi. Iltihap bebek icin daha zararli.gerekiyorsa antibiyotik kullanabilirsin dedi. Dis doktoru da antibiyotik yazdi zaten bitek. Ama ben tedaviyi dogum sonrasina biraktim. Simdilik iltihap kurusn yeter. Rontgen de cekemedigi icin kanal tedavisimi lazim yoksa başka biseymi bilemeyiz dedi. Insaallah doguma kadar beni idare eder.

Canim ben de asagida hissediyorum kasiklarimda. En fazla gobek deliginin alt taraflarinda. Daha yukarda hic hissetmedim daha. Bir videoda izledim o göbek deliginin üstü muhabbeti rahimin en üst noktasiymis. Yani rahim bu haftalarda oraya kdr cikiyor ama haliyle bebek yer cekiminden dolayi daha asagida hissedilebiliyormus.

Evet yatiyor canim rahat bi sekilde uyuya uyuyabiliyor bebek ama dedigim gibi biz cok az kullandik acikcasi hani böyle hergun içine koyup pek dışarı çıkmadik

Evet yatiyor canim rahat bi sekilde uyuya uyuyabiliyor bebek ama dedigim gibi biz cok az kullandik acikcasi hani böyle hergun içine koyup pek dışarı çıkmadik

Bilgilendirme icin tesekkurler :) ilk 6ay icin olan portbebe sanırım. Anladığım kadarıyla iskeletin yanında 3parcaniz var. Chicco trio love serisi gibi
adını bilmiyorum ama sert sağlam bişey ilk doğduğunda ev içinde de kullanmıştım evet sonra iakelete oturma kısmı takılıyor birde oto koltuğu takılıyor ama bizimki başka markaydı üzerine olmuyordu biz sadece arabada kullandık

Sol ve sağ kasıkta hissediyorum canım tam tarif ettiğin gibi kasıkların hafif üstü.Doktorum göbek hizamdan aşağı doğru bi pozisyonda olduğunu tarif etmişti.Hareketlerde genelde hep sol aşağıda.Zamanla rahim büyüdükçe hareketleri yukarda hissedecekmişiz.Panik yapma yani herşey yolunda

Kızlar aranizda d vitamini kullanan var mı tahlil yaptirmistim d vitaminim düşük çıkmış sanırım kulllanmam gerekecek benimde.

Benimde çok düşüktü.Önce D vit damla vermişti bir önceki doktorum günde 15 damla kullanıyordum.Doktor değişimi yapınca ilaçta değişti.Dvit damlalar paraben içerdiği için hastalarına kullandırmıyormuş gyno ferro sanol verdi bu karşılar bütün ihtiyacı dedi yeni doktorumuz.

Amin canım sağol, hepimizin inşallah. İçini rahat tut annesi sorunsuz çıkarsınız:)
Kendi dr.um gelmedi öğleden sonrada. Rasgele girdiğim dr baktı. Normal herşey dedi bitti. Hiçbişey anlamadım senin anlıcağın. Kendi dr.uma gittiğimde yazarım. İdrarda enfeksiyon cıkmış toz şase verdi. Magnorm verdi karnımdaki ağrılarada. Kan ilacını 1 aydır içemediğimden de bahsettim. Ferro sanol istedim yazdı. Kahvaltıyla birlilte alıcam ilkinde de öyle yapmıştım.
Bebeğin duruşu problem değil canım ama cidden çok aşağıda gibi hissediyorum endişeleniyorum. Detaylıda da dr alt tarafta kemiğin hemen üstündeki boşluğa bastıra bastıra baktı. İyice huylandım.
Kızlar aranizda d vitamini kullanan var mı tahlil yaptirmistim d vitaminim düşük çıkmış sanırım kulllanmam gerekecek benimde.
Ben monovit d3 kullanıyorum canım, kullanmaya da devam etmem lazım, halen düşük..

Bakalim benimki ne yazacak

Canım bana da devit 3 sprey vermis marka belirtmemis esim de eczaci arkadasindan istemiş yarina gelecek 50 tl imiş ama hangi marka gelcek ben de merak ediyorum.

Ayakta kaldigin içindir, ben yatinca yukarda ve sağda hissediyorum. Biraz ayakta kalinca hareket bile etmiyo sanki.

D vit 3 günde 6 damla kullaniyorum
Paraben mi iceriyormus inşallah zararlı olcak boyutta değildir gunde 6 damla kullaniyorum. gyno ferro sanol günde 1 aliyorum. Fazla mı benimkiler. Decvit var bide günde 1 defa.

Canim ben bu paraben olayini ogluma kullanirken detayli arastirmistim hatta amerikada tamamen parabensiz olanları satılıyor onlardan getirtme imkanimiz da vardi lakin krndi cocuk doktorumuz ki guvenilir cok iyi bir doktordur ustelik tanidik da kendi cocuklarinda devit3 kullaniyordu bana okadar cok istiyorsan amerikadan getirt ama cok gereksiz bunlarin icindeki paraben miktari eser derece yani kullandığımizbi cok urunde fazlasi var demistiki esimle meslektas olduklari icin hangi doktor olursa olsun bizimle rahat konuşurlar hani zararliysa zararli da der yani.ve ben ondan sonra ogluma devit3 damla kullandim eczane 6 lira mi neydi halende var.benim simdi doktorum sprey formda yazmis onlar özel sayildiği icin daha pahalı.ama oglum bebisken biz de devit 3 kullandik rahat ol yani

Teşekkürler canim. Spreyin markasi ne, içinde paraben yoksa ondan alayim fiyatı önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…