- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #14.341
Hosgeldin :) amin insallah :)Selam hanımlar uzun süredir takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş.Bende mart annesi olucam Allah'ın izniyle.İlk gebeliğim 20+3 günlügüz ve bir kızım olucakHepimiz bebeklerimizi saglikla alırız inşallah kucağımıza.
Bilgilendirme icin tesekkurler :) ilk 6ay icin olan portbebe sanırım. Anladığım kadarıyla iskeletin yanında 3parcaniz var. Chicco trio love serisi gibiEki Görüntüle 2064183 Selam kızlar bebek arabası konusu olmuş bende bizimkini paylaşayım dedim bizim araba bu ilk iki çocukta kullandım hala duruyor yine kullacağız inşallah ilk 6 ay için beşiği var sonra oturma kısmı takılıyor istersen oto koltuğunu takıyorsun üstüne biz çok kullandığımız için idealdi bizim için kullanımı çok rahat
Eki Görüntüle 2064184
Birde bundan almıştık çocuklar biraz büyüyünce fiyatı uygun tatile giderken falan götürmüştüm ama bu modellerin kullanımı diğer iyi modeller gibi rahat değil
Dogru tespitler yapmissin canim :) gereksiz pahalılık var ve bende de deneyimsizlik var:))
Ben sadece uyurken liteway gibi bi araba da nasıl oluru düşünüyorum. Onun dışında başka cekincem yok acikcasi. :)
Aynen bende karşıyım ilk bebeğim ikinci el eşya bile giydiririm bende şuan bebek arabası konusunda kararsızım çok zor ya seçmek ama aşırı pahalı bişey almak istemiyorum belki tek parça alırım istediğim gibi bulursam ama bana araba çok gerekli Avrupa'da yaşıyorum buradaki insanlar hergün çoçukları parka götürüyorlar yağmur olmadığı müddetçe hava durumu önemli değil bende onlardan yanayım açıkçası onun için arabayı çok kullanacakmışım gibi geliyor
Kızlar merhaba bebek arabası konuşulmuş ben daha önce park yatakla ilgili bir soru sormuştum ama cevaplanmadionereceginiz park yatak marka ve modelleri var mı? O kadar çok çeşit var ki kafam çok karıştı.
Bu arada aramızda öğretmen arkadaşlar vardı ben de öğretmenim okul nobetini ne zaman bırakacaksınız?
Gecmis olsun canim. Bende de iltihap vardi disimde benm doktorum da oyle dedi. Iltihap bebek icin daha zararli.gerekiyorsa antibiyotik kullanabilirsin dedi. Dis doktoru da antibiyotik yazdi zaten bitek. Ama ben tedaviyi dogum sonrasina biraktim. Simdilik iltihap kurusn yeter. Rontgen de cekemedigi icin kanal tedavisimi lazim yoksa başka biseymi bilemeyiz dedi. Insaallah doguma kadar beni idare eder.Arkadaslar 20lik disim cikti. Apse yapmis. Antibiyotik kullanip sonrasinda ameliyatla alinacak diş. Üzüldüm biraz bebegime zarar vermem degil mi. Böylesi daha tehlikeli diyorlar siz ne dersiniz?
Kızlar iyi akşamlar bebeğini net hissedenlere bir sorum var.. tam olarak nerenizde hissediyorsunuz.benım gebelikle kasıklarımda ve az bişey yukarıda.. aşagıda gibi hissediyorum bu haftalarda Yukarı çıkması gerekmez miydi... çalışıyorum. Günde 10 saate yakın ayaktayım korkuyorum
Evet yatiyor canim rahat bi sekilde uyuya uyuyabiliyor bebek ama dedigim gibi biz cok az kullandik acikcasi hani böyle hergun içine koyup pek dışarı çıkmadikEvet haftanın 5 günü isteyiz. Haftasonu da arabayla çıkıyoruz acikcasi. Hani hava almak icin guzel havaları mecbur seciyor insan. Ozellikle İstanbul gibi yerlerde. Ben sadece uyuduğunda araba da rahat etmesi açısından merak ediyorum canim. Chicco evet hafif belli ki. Ama 180derece yatıyor mu. Hani uyursa rahat eder mi endisesi var. Yazin mesela tatile gidiliyor. Orda gezerken yada ne bilim bi yerde uyuyacak. Onlar falan aklıma geliyor
Evet yatiyor canim rahat bi sekilde uyuya uyuyabiliyor bebek ama dedigim gibi biz cok az kullandik acikcasi hani böyle hergun içine koyup pek dışarı çıkmadikEvet haftanın 5 günü isteyiz. Haftasonu da arabayla çıkıyoruz acikcasi. Hani hava almak icin guzel havaları mecbur seciyor insan. Ozellikle İstanbul gibi yerlerde. Ben sadece uyuduğunda araba da rahat etmesi açısından merak ediyorum canim. Chicco evet hafif belli ki. Ama 180derece yatıyor mu. Hani uyursa rahat eder mi endisesi var. Yazin mesela tatile gidiliyor. Orda gezerken yada ne bilim bi yerde uyuyacak. Onlar falan aklıma geliyor
adını bilmiyorum ama sert sağlam bişey ilk doğduğunda ev içinde de kullanmıştım evet sonra iakelete oturma kısmı takılıyor birde oto koltuğu takılıyor ama bizimki başka markaydı üzerine olmuyordu biz sadece arabada kullandıkBilgilendirme icin tesekkurler :) ilk 6ay icin olan portbebe sanırım. Anladığım kadarıyla iskeletin yanında 3parcaniz var. Chicco trio love serisi gibi
Kızlar iyi akşamlar bebeğini net hissedenlere bir sorum var.. tam olarak nerenizde hissediyorsunuz.benım gebelikle kasıklarımda ve az bişey yukarıda.. aşagıda gibi hissediyorum bu haftalarda Yukarı çıkması gerekmez miydi... çalışıyorum. Günde 10 saate yakın ayaktayım korkuyorum
Kızlar aranizda d vitamini kullanan var mı tahlil yaptirmistim d vitaminim düşük çıkmış sanırım kulllanmam gerekecek benimde.
Amin canım sağol, hepimizin inşallah. İçini rahat tut annesi sorunsuz çıkarsınız:)Gözün aydın canım inşallah sağlıkla dünyaya gelir prensesin.Bizim detaylıya daha çok var 23 kasıma verdiler randevuyu.Bakalım inşallah bizde sorunsuz çıkarız ultrasondan.
Benim doktorumda geçen hafta sol taraftan aşağıya doğru duruyor pozisyon olarak demişti.Haklılık payı vardır.Doktoruna danışınca buraya yazarsın aynı şeyi mi söyleyecek merak ettim.Bende de aynı problem var çünkü.
Ben monovit d3 kullanıyorum canım, kullanmaya da devam etmem lazım, halen düşük..Kızlar aranizda d vitamini kullanan var mı tahlil yaptirmistim d vitaminim düşük çıkmış sanırım kulllanmam gerekecek benimde.
Amin canım sağol, hepimizin inşallah. İçini rahat tut annesi sorunsuz çıkarsınız:)
Kendi dr.um gelmedi öğleden sonrada. Rasgele girdiğim dr baktı. Normal herşey dedi bitti. Hiçbişey anlamadım senin anlıcağın. Kendi dr.uma gittiğimde yazarım. İdrarda enfeksiyon cıkmış toz şase verdi. Magnorm verdi karnımdaki ağrılarada. Kan ilacını 1 aydır içemediğimden de bahsettim. Ferro sanol istedim yazdı. Kahvaltıyla birlilte alıcam ilkinde de öyle yapmıştım.
Bebeğin duruşu problem değil canım ama cidden çok aşağıda gibi hissediyorum endişeleniyorum. Detaylıda da dr alt tarafta kemiğin hemen üstündeki boşluğa bastıra bastıra baktı. İyice huylandım.
Ben monovit d3 kullanıyorum canım, kullanmaya da devam etmem lazım, halen düşük..
Bakalim benimki ne yazacakAmin canım sağol, hepimizin inşallah. İçini rahat tut annesi sorunsuz çıkarsınız:)
Kendi dr.um gelmedi öğleden sonrada. Rasgele girdiğim dr baktı. Normal herşey dedi bitti. Hiçbişey anlamadım senin anlıcağın. Kendi dr.uma gittiğimde yazarım. İdrarda enfeksiyon cıkmış toz şase verdi. Magnorm verdi karnımdaki ağrılarada. Kan ilacını 1 aydır içemediğimden de bahsettim. Ferro sanol istedim yazdı. Kahvaltıyla birlilte alıcam ilkinde de öyle yapmıştım.
Bebeğin duruşu problem değil canım ama cidden çok aşağıda gibi hissediyorum endişeleniyorum. Detaylıda da dr alt tarafta kemiğin hemen üstündeki boşluğa bastıra bastıra baktı. İyice huylandım.
Ben monovit d3 kullanıyorum canım, kullanmaya da devam etmem lazım, halen düşük..
Tasekkur ederim :)Hosgeldin :) amin insallah :)
Canım bana da devit 3 sprey vermis marka belirtmemis esim de eczaci arkadasindan istemiş yarina gelecek 50 tl imiş ama hangi marka gelcek ben de merak ediyorum.Benimde çok düşüktü.Önce D vit damla vermişti bir önceki doktorum günde 15 damla kullanıyordum.Doktor değişimi yapınca ilaçta değişti.Dvit damlalar paraben içerdiği için hastalarına kullandırmıyormuş gyno ferro sanol verdi bu karşılar bütün ihtiyacı dedi yeni doktorumuz.
Ayakta kaldigin içindir, ben yatinca yukarda ve sağda hissediyorum. Biraz ayakta kalinca hareket bile etmiyo sanki.Kızlar iyi akşamlar bebeğini net hissedenlere bir sorum var.. tam olarak nerenizde hissediyorsunuz.benım gebelikle kasıklarımda ve az bişey yukarıda.. aşagıda gibi hissediyorum bu haftalarda Yukarı çıkması gerekmez miydi... çalışıyorum. Günde 10 saate yakın ayaktayım korkuyorum
D vit 3 günde 6 damla kullaniyorumKızlar aranizda d vitamini kullanan var mı tahlil yaptirmistim d vitaminim düşük çıkmış sanırım kulllanmam gerekecek benimde.
Paraben mi iceriyormus inşallah zararlı olcak boyutta değildir gunde 6 damla kullaniyorum. gyno ferro sanol günde 1 aliyorum. Fazla mı benimkiler. Decvit var bide günde 1 defa.Benimde çok düşüktü.Önce D vit damla vermişti bir önceki doktorum günde 15 damla kullanıyordum.Doktor değişimi yapınca ilaçta değişti.Dvit damlalar paraben içerdiği için hastalarına kullandırmıyormuş gyno ferro sanol verdi bu karşılar bütün ihtiyacı dedi yeni doktorumuz.
Canim ben bu paraben olayini ogluma kullanirken detayli arastirmistim hatta amerikada tamamen parabensiz olanları satılıyor onlardan getirtme imkanimiz da vardi lakin krndi cocuk doktorumuz ki guvenilir cok iyi bir doktordur ustelik tanidik da kendi cocuklarinda devit3 kullaniyordu bana okadar cok istiyorsan amerikadan getirt ama cok gereksiz bunlarin icindeki paraben miktari eser derece yani kullandığımizbi cok urunde fazlasi var demistiki esimle meslektas olduklari icin hangi doktor olursa olsun bizimle rahat konuşurlar hani zararliysa zararli da der yani.ve ben ondan sonra ogluma devit3 damla kullandim eczane 6 lira mi neydi halende var.benim simdi doktorum sprey formda yazmis onlar özel sayildiği icin daha pahalı.ama oglum bebisken biz de devit 3 kullandik rahat ol yaniAyakta kaldigin içindir, ben yatinca yukarda ve sağda hissediyorum. Biraz ayakta kalinca hareket bile etmiyo sanki.
D vit 3 günde 6 damla kullaniyorum
Paraben mi iceriyormus inşallah zararlı olcak boyutta değildir gunde 6 damla kullaniyorum. gyno ferro sanol günde 1 aliyorum. Fazla mı benimkiler. Decvit var bide günde 1 defa.
Teşekkürler canim. Spreyin markasi ne, içinde paraben yoksa ondan alayim fiyatı önemli değil.Canim ben bu paraben olayini ogluma kullanirken detayli arastirmistim hatta amerikada tamamen parabensiz olanları satılıyor onlardan getirtme imkanimiz da vardi lakin krndi cocuk doktorumuz ki guvenilir cok iyi bir doktordur ustelik tanidik da kendi cocuklarinda devit3 kullaniyordu bana okadar cok istiyorsan amerikadan getirt ama cok gereksiz bunlarin icindeki paraben miktari eser derece yani kullandığımizbi cok urunde fazlasi var demistiki esimle meslektas olduklari icin hangi doktor olursa olsun bizimle rahat konuşurlar hani zararliysa zararli da der yani.ve ben ondan sonra ogluma devit3 damla kullandim eczane 6 lira mi neydi halende var.benim simdi doktorum sprey formda yazmis onlar özel sayildiği icin daha pahalı.ama oglum bebisken biz de devit 3 kullandik rahat ol yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?