2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Teşekkürler canim. Spreyin markasi ne, içinde paraben yoksa ondan alayim fiyatı önemli değil.
Valla bilmiyorum canim esim arkadasini aramis devit3 sprey kalitelisinden demis adam da yarin en gec yarından sonra elinde olur demis bakalim hangi marka bizimki de sormamış hangi marka diye 50 tl imis oyle demis adam gelince yazarim sana

Artık 5 ay bitti 6. Ayın içindeyiz öyle oluyor sağlıklı olsunlar da böyle kafamız karışsın bişey olmaz zamanı gelince doğacaklar benim 39 haftada Doğum olacak
ben 5,5diyom ağırdan alıyom biraz aynen öyle minnaklar iyi sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla senin nie öyle canım sezeryan mı olcaksn

Artık 5 ay bitti 6. Ayın içindeyiz öyle oluyor sağlıklı olsunlar da böyle kafamız karışsın bişey olmaz zamanı gelince doğacaklar benim 39 haftada Doğum olacak
ben 5,5diyom ağırdan alıyom biraz aynen öyle minnaklar iyi sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla senin nie öyle canım sezeryan mı olcaksn

Bebeklerim doğduktan sonra bugünleri çok arayacağımı biliyorum ama elde değil, ne gece uykusu var ne gündüz uykusu.. Niye uyuyamıyorum ben yaaaa

Günaydın.
1. Paraben muhabbeti gördüm. Piyasada biz anneler için sadece 2 tane parabensiz şampuan var. Eğer kullanmak isterseniz. Yves rocher şampuanları ya da Dalan Dolive.
2. Arastirdik kafalari karistirdik ve sonunda bebek arabasiyla biberon setini aldık. Yatağı da sipariş ediyoruz. Rahatladım.

2

Ben de otacınin sampuanini kullaniyorum o nda da paraben hayvansal ürün ve silikon icermez yaziyor.

Bir de L'rouge marka var o da bitkisel tamamen.

2

Ben de otacınin sampuanini kullaniyorum o nda da paraben hayvansal ürün ve silikon icermez yaziyor.

Bir de L'rouge marka var o da bitkisel tamamen.

Evet bir çok bildiğimiz şampuanda varmış demek ki. Ama onlar daha güzel kokuyordu dimi :)
L'rouge Annelik Öncesi Çatlak Önleyici krem var bende.

Sana da gecmis olsun canim..

Kerastase urunleri de parabensiz bonocure un bazi serileri de oyle iki markayı da epey bi süre kullandım şuanda hayashi ürünleri kullanıyorum ama hiç bakmadim paraben var mı yok mu icinde.iv roşe ve otacı tarzi sampuanlar benim sacimi cok sertlestiriyor o yuzden hamilelikten once kullandigim sampuanima aynen devam ediyorum ben.biberon olarak biz oğluma dr browns kullandik gaz önleyici olduğu icin ama anne memesine en yakin olan da awenttir.sanirim bu seferki temennim umarim hic biberona gerek kalmaz bol bol emziririz awent alicam tabi gazsız koliksizbir bebiş olursa duruma göre alıcam gazı bol olursa gene dr browns alırim gercekten iyi geliyor

Hadi inşallah güzel haberlerini getr kızınınn. Vaktin varsa kendini de iiyi hissediyosan bol bol gez

kızlarr nasılsınız bugunn.. nasıl gıdıyorrr hamılelikk :):) cok sukur ınsallah kımsenın sıkıntısı yoktur.. ben bıraz uyumakta zorlanmaya basladım gobişim ben burdayım dıyor her dondurugumdee :):) bır de kızlar kılo durumlarınız ne alemdee.. kac kılo aldınız sımdıye kadar :)) hepınızı cok cok optummm hamişlerr

Benim uyku sıkıntım yok akşam hemen uykum geliyor gece de çok nadir uyanıyorum. Bugün 23+1 olduk ve 6 kilo aldım toplamda çok geliyor bana ama yapacak birşey yok iştah var :)

ohhh masallah saglıkla buyusunn , rabbim kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…