- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #14.381
Yarın kontrolüm.var heyecanlıyım , onun dışında herşey yolunda çok şükür...kızlarr nasılsınız bugunn.. nasıl gıdıyorrr hamılelikk :):) cok sukur ınsallah kımsenın sıkıntısı yoktur.. ben bıraz uyumakta zorlanmaya basladım gobişim ben burdayım dıyor her dondurugumdee :):) bır de kızlar kılo durumlarınız ne alemdee.. kac kılo aldınız sımdıye kadar :)) hepınızı cok cok optummm hamişlerr
bencede alınması daha iyi ameliyat sıkıntı olmaz da antibiyotiği bilemiyorum ama hamileliğin ilk zamanında bende kullandım antibiyotik. İnşallah hemen iyileşirsin canım. Benimde iki yirmilik dişim alındı ameliyatla.Arkadaslar 20lik disim cikti. Apse yapmis. Antibiyotik kullanip sonrasinda ameliyatla alinacak diş. Üzüldüm biraz bebegime zarar vermem degil mi. Böylesi daha tehlikeli diyorlar siz ne dersiniz?
Sağol canım hepimize nasip etsin inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza alalım :)ohhh masallah saglıkla buyusunn , rabbim kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah :)
Bunun markası ne canım?Eki Görüntüle 2064183 Selam kızlar bebek arabası konusu olmuş bende bizimkini paylaşayım dedim bizim araba bu ilk iki çocukta kullandım hala duruyor yine kullacağız inşallah ilk 6 ay için beşiği var sonra oturma kısmı takılıyor istersen oto koltuğunu takıyorsun üstüne biz çok kullandığımız için idealdi bizim için kullanımı çok rahat
Eki Görüntüle 2064184
Birde bundan almıştık çocuklar biraz büyüyünce fiyatı uygun tatile giderken falan götürmüştüm ama bu modellerin kullanımı diğer iyi modeller gibi rahat değil
Bende çok dönüyorum uyku problemi yaşamaya başladım. Bir de arada taşikardi gibi kalbim nasıl hızlı atıyor halsiz bırakıyor beni. Ama gayet iyiyim çok şükür kızımında maşallahı var kıpır kıpır :) cuma günü ayrıntılı var büyük bir heyecanla bekliyoruz. 19+5 iz bugün yaklaşık 2kg aldım diyebilirim. Ilerleyen zamanlarda birden şişicekmişim gibi geliyor :)))kızlarr nasılsınız bugunn.. nasıl gıdıyorrr hamılelikk :):) cok sukur ınsallah kımsenın sıkıntısı yoktur.. ben bıraz uyumakta zorlanmaya basladım gobişim ben burdayım dıyor her dondurugumdee :):) bır de kızlar kılo durumlarınız ne alemdee.. kac kılo aldınız sımdıye kadar :)) hepınızı cok cok optummm hamişlerr
Normalde göbek tarafımda hissediyorum ama eğer yorulduysam be ayaktakaldıysam o zman kaşığımın hafif üstünde bir baskı hissediyorum ve ağrı . Geçen bundan dolayı doktora gittim aşmadan kontrol etti. Sıkıntı YÖK dedi. Magnezyum kullan dedi.Kızlar iyi akşamlar bebeğini net hissedenlere bir sorum var.. tam olarak nerenizde hissediyorsunuz.benım gebelikle kasıklarımda ve az bişey yukarıda.. aşagıda gibi hissediyorum bu haftalarda Yukarı çıkması gerekmez miydi... çalışıyorum. Günde 10 saate yakın ayaktayım korkuyorum
valla kıloda baya iyi gitmişşiniz masallah dıyelım en fazla doguma kadar 7-8 kılo daha alsanız en ıdeal kıloda dogum yaparsınız hayırlısıylaa.... benım bebıs tembel olacak galıba bıraz hareketlerıı az az hıssedıyorum oyle daha kıpır kıpr degıl, olması ıcın sabırsızlıkla beklıyorum bakalımm... ınsan durmadan hareklet etsın ıstıyorr bebısı yaaa, harıka bir duyguymus. derlerdi de ınsan yasamadan anlamıyorrr...Bende çok dönüyorum uyku problemi yaşamaya başladım. Bir de arada taşikardi gibi kalbim nasıl hızlı atıyor halsiz bırakıyor beni. Ama gayet iyiyim çok şükür kızımında maşallahı var kıpır kıpır :) cuma günü ayrıntılı var büyük bir heyecanla bekliyoruz. 19+5 iz bugün yaklaşık 2kg aldım diyebilirim. Ilerleyen zamanlarda birden şişicekmişim gibi geliyor :)))
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz hayırlı kolay doğumlarımız olsun hepimizin kiloya hiç takılmıyorum alabilirim iyi olalım sağlıklı olalım hepimiz bebişlerimizle gerisi hiç problem değil. Senin bebişinde tembel değildir annesi kıpır kıpırdır o da senin daha net hissetme zamanın gelmemiştir. Herkesin farklı oluyor kimseyle kıyaslamamak lazım. Benim ilk gebeliğin olmasına rağmen çok erken başladım minnoşu hissetmeye. Ama dediğiniz gibi çok muazzam bir duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın :) bize de kucağımıza almayı nasip etsin :)valla kıloda baya iyi gitmişşiniz masallah dıyelım en fazla doguma kadar 7-8 kılo daha alsanız en ıdeal kıloda dogum yaparsınız hayırlısıylaa.... benım bebıs tembel olacak galıba bıraz hareketlerıı az az hıssedıyorum oyle daha kıpır kıpr degıl, olması ıcın sabırsızlıkla beklıyorum bakalımm... ınsan durmadan hareklet etsın ıstıyorr bebısı yaaa, harıka bir duyguymus. derlerdi de ınsan yasamadan anlamıyorrr...
Maşallah canım, kilo konusunda çok iyi gidiyosun. Eğer yeme içme düzeni bozmazsan sanmıyorum fazla şişeceğini. Taşikardi bende psikolojik rahatsızlıktan ötürü vardı ama şuan ara ara olanların çoğunluğu gebelik süreciyle alakalı. Bebiş büyüdükçe artıyor kalbin yükü.Bende çok dönüyorum uyku problemi yaşamaya başladım. Bir de arada taşikardi gibi kalbim nasıl hızlı atıyor halsiz bırakıyor beni. Ama gayet iyiyim çok şükür kızımında maşallahı var kıpır kıpır :) cuma günü ayrıntılı var büyük bir heyecanla bekliyoruz. 19+5 iz bugün yaklaşık 2kg aldım diyebilirim. Ilerleyen zamanlarda birden şişicekmişim gibi geliyor :)))
İyi haberlerle gel inşallah cnm:)Yarın ayrıntılı ultrason randevumuz var. Şimdiden heyecan bastı beni. İnşallah bi sıkıntımız yoktur. Her muayene öncesi aynı heyecan :)
Kanguru büyük rahatlik canim bi kangurumuz var yeni bir tane daha alicam boba 4 g yi oneririm tuniko.comubi incele istersenBebek arabası konuşulmuş mamas papas a o kadar para vermek açıkçası çok mantıklı gelmiyor. Eşime kalsa hemen alacak :)) Cadillac air netten hoşuma gitti ama görüp incelemedim.chemistry_eng dediği gibi bi arkadaşım benimde 600 e 2 li set aldı gayet memnun bebişte düğünde piknikte yemekte gayet rahat mışıl mışıl uyuyor. Onu öyle görünce kafam iyice karışıyor. Şampuandan bahsedilmiş Yves Rocher kullanıyorum kremiyle saç şekillendiricisiyle beraber gayet memnunum. Hamile kalmadan önce de kullanıyordum kıvırcık ve fazla uzun saçlarım var. Tavsiye ederim birde kanguru olayını sormuştum bikere yine soruyorum kızlaaarr kanguru kullanan var mı aranızda ben çok istiyorum ama çevremde kullanan yok
Biberon Philips Avent. Araba Casual Cadillac.Biberon ve arabada Hangi markaları aldınız merak ettim :)
Aslında bebeye gore de degisiyormus. Dr.Browns u begenmeyen 3-4 marka degistiren bebe duydum. Avent aldik biz de.Kerastase urunleri de parabensiz bonocure un bazi serileri de oyle iki markayı da epey bi süre kullandım şuanda hayashi ürünleri kullanıyorum ama hiç bakmadim paraben var mı yok mu icinde.iv roşe ve otacı tarzi sampuanlar benim sacimi cok sertlestiriyor o yuzden hamilelikten once kullandigim sampuanima aynen devam ediyorum ben.biberon olarak biz oğluma dr browns kullandik gaz önleyici olduğu icin ama anne memesine en yakin olan da awenttir.sanirim bu seferki temennim umarim hic biberona gerek kalmaz bol bol emziririz awent alicam tabi gazsız koliksizbir bebiş olursa duruma göre alıcam gazı bol olursa gene dr browns alırim gercekten iyi geliyor
23. Hafta 4 kilo. Gobekten buyuyom.kızlarr nasılsınız bugunn.. nasıl gıdıyorrr hamılelikk :):) cok sukur ınsallah kımsenın sıkıntısı yoktur.. ben bıraz uyumakta zorlanmaya basladım gobişim ben burdayım dıyor her dondurugumdee :):) bır de kızlar kılo durumlarınız ne alemdee.. kac kılo aldınız sımdıye kadar :)) hepınızı cok cok optummm hamişlerr
Canim ben de ikna oldum. 4 ay gecmez cunku böyle. Hayirlisiyla atlatirim insallah. Antibiyotikte hamilelikte gerekirse kullanilabilir yaziyor. Yorumun icin tesekkur ederim canim..Eki Görüntüle 2064088
bencede alınması daha iyi ameliyat sıkıntı olmaz da antibiyotiği bilemiyorum ama hamileliğin ilk zamanında bende kullandım antibiyotik. İnşallah hemen iyileşirsin canım. Benimde iki yirmilik dişim alındı ameliyatla.
Markası Mutsy, Hollanda'dan almıştım baya oluyor ama hala duruyor ilk çocuksa iyi birşey alınabilir bence parasına değiyor yani.Bunun markası ne canım?
Benim arkadaşım huggyberry kullanıyor çok memnunum demişti bebiş onda uyuyup kalıyormuş bide solomombaby duydum bu ikisini inceleyip alacağım bende.Bebek arabası konuşulmuş mamas papas a o kadar para vermek açıkçası çok mantıklı gelmiyor. Eşime kalsa hemen alacak :)) Cadillac air netten hoşuma gitti ama görüp incelemedim.chemistry_eng dediği gibi bi arkadaşım benimde 600 e 2 li set aldı gayet memnun bebişte düğünde piknikte yemekte gayet rahat mışıl mışıl uyuyor. Onu öyle görünce kafam iyice karışıyor. Şampuandan bahsedilmiş Yves Rocher kullanıyorum kremiyle saç şekillendiricisiyle beraber gayet memnunum. Hamile kalmadan önce de kullanıyordum kıvırcık ve fazla uzun saçlarım var. Tavsiye ederim birde kanguru olayını sormuştum bikere yine soruyorum kızlaaarr kanguru kullanan var mı aranızda ben çok istiyorum ama çevremde kullanan yok
Aventin biberonunu cammı aldınız canım uoksa plastikmi. Arabadada bende cadillac air bakıyorum tam karar vermedim ama indirimi bekliyorum ebebek şubatta indirime giricekmiş:)Biberon Philips Avent. Araba Casual Cadillac.
Aslında bebeye gore de degisiyormus. Dr.Browns u begenmeyen 3-4 marka degistiren bebe duydum. Avent aldik biz de.
23. Hafta 4 kilo. Gobekten buyuyom.
_kvrckmom_
Mamas papas gereksiz pahali. Cadillac air iyi ama biz inceledik. Bir tek lastiginden 500 tl fark ediyor. Lastikte de pek bi ozellik goremedik. Bastirioz ustune tum gucumuzle yine sert yani havali degil. Hissedemedigimiz farka 500 tl vermedik. Quantum aldik biz.
İnşallah canım birazdan gidicem hayırlısıyla dönerim inşallah gezicem biraz bebek mağazalarını falan inşallah yürüyüş olur hem :)Hadi inşallah güzel haberlerini getr kızınınn. Vaktin varsa kendini de iiyi hissediyosan bol bol gez
Geçmiş olsun diyelim canım. Diyetine dikkat et inşllah insüline gerek kalmadan atlatırsınız. Diğer hamileliğimde yükleme yaptrdım insülin kullanmıştım doğuma kadar.Diğer 2 hamileliğimde yurt dışındaydım
Burda herşey çok farklı
O yüzden çok soru gelebilir benden
Mesela ordaki hastanede herşeyi veriolardı
Burda kendim götürecekmişim: bebeğin ve benim ihtiyaçlarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?