2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Aventin biberonunun cam olanını aldık ama plastikler de sagliga zararlı degilmis.
Ebebekten aldik biz bebek arabasini. Indirimdeki model.

Kanguru için erkek bebeklerin kullanımında zararlı olabiliyor diye okudum sling düşünüyorum ben... sevibebe de gördüm. Sling kullanan var mı kızlar? :)

Tşk ederim canım, bakalım duble dozaj verilecekmiş. Neler beklior beni, merakla bekliorum.

Özel hastane birde!!! Sadece ismi özel, anladığım kadar. Annem gelecek yurt dışından doğuma inşallah. O biraz rahatlatıor beni. Ordaki hastanede, anneyede o kadar özenle bakıolardıki. Doğum sonrası çabuk atlatmışdım herşeyi

Bu seferde kolay atlatırsın inşallah , bilmiyorum ben çok memnundum doğum yaptığım hastaneden , ebeler hemşireler insanı rahatlatıyor o çol önemli yoksa insan geriliyor doktor en son an geliyor zaten doğumhaneye.
Bende duble doz almıştım canm şekeri emin olmak için.
Annen yanında olacaksa çok daha kolay olur inşallah herşey. Ne kaldı şurda :) kendi kendimzi motive edelim... :)

Canım ben aşıyı 10 gün önce oldum sende biran önce vurdur ilk dozunu. Ayrıntılı ultrasonumda 17 kasımda. Yani 21+3 olmuş olucam. Şeker yüklemesini henüz doktorumla konuşmadık kontrole gittigimde konuşucam

Kızlar kanguru alan var mı aranızda kendim için bel ve sırt destekli bebeğim de için baş destekli olsun istiyorum...

ya komedi kucağıma alır çıkarım al sana ana kucağı der onları bide şikayet ederim :)

ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman ilettim nöbetlerim silindi...

günde 10 saat çok fazla bende 9 saat çalışıyorum ama yasal değil eğer yapabiliyorsan ilet hamile ve emizren anneler için yasa var günde 7.5 saatten fazla çalıştırılamazlar.

raporlarla ilgili bilgisi olan var mı? en fazla kaç gün rapor hakkımız var ben en son 10 günlük almıştım ama o 10 günden sonra 1 ay devam ediyorum ama önümüzdeki ay rapor almak istiyorum yoruldum artık doğum iznim ocakta başlıyor. aralıkta rapor alsam diye düşünüyorum.

İnternette yoyko travel sistem bebek arabası gördüm ve çok beğendim. Aslında güzel bir baston travel sistem düşünüyordum ama yine kafam karıştı...

Arabanın görselleri aşağıdaki gibi.

Eklentiler

• IMG_6164.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_6165.webp
    9 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_6166.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 54
selam kızlar. Arka dişim de kırık olmuş. Farkına bile varmadım. Sadece tepeden küçük birsey gitmiş. Şimdi de konusurken dilim oraya takılıyor ve acıyor. Sizce bu dişe müdahale etmeden boyle saçma gelebilir ama o tirtik kısmı duzeltebilirler mi

Benimde kırıldı dişim ama bnmki biraz farklı geçmiş olsun canım. Diş tedavilerinde dolgu felan yaptıklarında dolgu yüksek olunca törpülüyolar ya, belki öyle bişey yapıp kırık kısmı acıtmıcak sekilde törpüleyebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…