2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ayyy insallah

Hayırlı olsun canım güzel gümlerde kullanın ben de bakıyorum ama hala karar veremedik
Karar vermek cok zor. Her gun de aklima yeni bisey geliyor ve basliyorum arastirmaya. Yatağı hallettik. Simdi de uyku setini taktım kafaya.

Kızlar bu hafta bebek taşıma seti alacağım fazla kullanılmıyor ama ilk zamanlar çok lazım oluyor diye düşünüyorum sizler neler aldınız bugün 3 tane minnacık çorap aldım renkli renkli arabalar konuşulmuş fiyatlar çok yüksek geliyor bana açıkçası 2. El temiz bi araba almayı düşünüyorum sürekli araştırıyorum marka travel sistem iki araba beğendim ana kucağı da var 400,500 arası sıfırları 1,5 milyar bizi çok aşıyor zaten yaşına girince baston araba çok iyi oluyor o zaman satarım bende öbür büyük arabayı zaten başka çocuğum olmayacak bilmiyorum benim gibi düşünen var mı

Merhabalarr.nasılsiniz bakalim.isten geldim yemek yaptim bekliyoz pisecekte yiyecz insallah :)

Bebek taşıma seti ve bir baston araba işinizi görür. Çok güzel şeyler var. İnternetten daha da uygun. Tavsiye ederim.

Benimde ayni canm. En arka üst disimin ucu kirilmis sivri kalmis dilimi goturunce kesiyor acitiyor. Aklima gelincede surekli dilim orda :) disci suan bisey yapamam dedi ama bazi disciler risk olmasa bile risk almak istemiyorlarmis direk dogum sonrasina atiyorlar. Guvendigin bir dis dr.u varsa sor yine de.

S sez07 Ben daha nöbetten düsmeyi teklif etmedim. Gobegimi de goruyorlar yani hamileligi biliyorlar. Arkadaslar 28 haftalıktan sonra idareye iletirsin dediler. Simdilik iyiyim. Okulda nobetler sıkıntısız. Az da olsa parası var diye devam ediyorum ben de. Çünkü ek dersim yok :)

gazel_ali Ben de bugun ilk defa aşagıda hissettim. Bebek acayip de hareketliydi. Daha dune kadar farkli yerden tepiyordu. Bugun tam tersi yerden. Sasirdim ben de. Dune kadar ayagiyla tepiyordu da bugun kafa mi atti ki dedim :)

Bebek taşıma seti ve bir baston araba işinizi görür. Çok güzel şeyler var. İnternetten daha da uygun. Tavsiye ederim.
Taşıma seti yani bebeği koyduğumuz bezden kapalı kucakta taşınan malzeme ay unutmuşum ben bu işleri bir de eşyalarını koyduğumuz çanta zaten ikisi 50 dedi ben pazarlıkla 40 a alırım ama arabalar çok pahalı gerçekten ya ucuzlarda bişeye yaramaz en azından 2. El kütür kütür arabalar var baktım Arkadaşım aklıma soktu baktım Kraft araba kız bu çok pahalı değil mi dedim yo dedi ikili seti 500 e aldım dedi 2. El dedi kafama yattı bu iş açıkçası

Kizlar 1 yasindan sonra zaten arabaya binmiyor cocuklar biz bindiremedik yurumek istiyolar.iki arkadasim var onlarinki de binmiyor.markete giderken yanimiza aliyoruz donuste poset tasimak icin:) 2.el cok mantikli o yuzden.

Kizlar 1 yasindan sonra zaten arabaya binmiyor cocuklar biz bindiremedik yurumek istiyolar.iki arkadasim var onlarinki de binmiyor.markete giderken yanimiza aliyoruz donuste poset tasimak icin:) 2.el cok mantikli o yuzden.
Evet çok mantıklı ama eşim bu konuya sıcak bakmıyor onlara kalırsak yandık gerçi ben bütçeme göre davranmak istiyorum ama adam çok rahat

Sağ ol canım

Canım öğretmen misin? Rapor hakkımız ocaktan ocağa yenileniyor ocağa kadar bütün hakkını kullanabilirsin. Tam olarak kaç gün bilmiyorum ama 40 günden aşağı değildir rapor heyet olursa biraz daha artıyor diye biliyorum ama sen bi arastir

ezgish cevapladigin teşekkür ederim.28. Hafta çok geç değil mi? Ben 24. Hafta bitimi bırakmak istediğimi soyleyecegim forumlarda genelde 24. hafta bitimi bırakılmış bakalım idare ne diyecek çünkü yönetmelik maddesi değişti doğuma 12 hafta kalana kadar nöbet devam eder diyor bundan hareketle 28. haftaya kadar zorunlu tutabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…