2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Buldum.
44. maddesi 7. fıkrasındaki; "(7) Hamile öğretmenlere, doğuma üç ay kala ve doğumdan itibaren bir yıl süre ile nöbet görevi verilmez."

Buldum.
44. maddesi 7. fıkrasındaki; "(7) Hamile öğretmenlere, doğuma üç ay kala ve doğumdan itibaren bir yıl süre ile nöbet görevi verilmez."
3 ay ifadesi değişti canım 12 hafta oldu toplantıda müdür yardımcımız duyurdu. Hafta hesabı yapılırsa 28. Haftaya denk geliyor ama ben şansımı deneyeceğim 24.hafta :)

3 ay ifadesi değişti canım 12 hafta oldu toplantıda müdür yardımcımız duyurdu. Hafta hesabı yapılırsa 28. Haftaya denk geliyor ama ben şansımı deneyeceğim 24.hafta :)
3 ay dediği de 27. 28. Haftaya denk geliyor zaten. Doğumum 10 mart gözüküyor. 3 ay öncesi 10 Aralık yani benim 27. Haftam. Bi değisiklik yok. Bizim nöbetler acayip rahat ben devam ederim heralde.Dene sen şansını :)

Bende 175 mg kullanıyorum

Kızlar yaklaşık bir hafta önce 1-2 damla kan geldi acile gittim bende hemen ultrasondan baktı doktor gayet iyi bebeğin kalp atışı da iyi senin suyunda iyi dedi böyle bir sorun yasayaniniz var mı acaba?

Benim müdür sağolsun başından beri hiç yazmadı biraz da idareyle alakalı bi durym bence 3 hamileyiz üçümüze de yazılmadı

ben hiç yüzünü görmedim daha herhalde net belli oluyordur görenler varsa değilmi?
Ben de dün ilk defa bu kadar yakın net gördüm canım ama siyah beyazdı göz çukurları yüz hattı belliydi büyüdükçe daha netleşiyor haftaya gidersen yüzüne yakınlaştırsın doktorun bak izle :)

Kizlaar gunaydin.. Bir kac gundur alt karinda agri hissediyorum boyle gun icinde 4 5 kere oluyo . 7 8 saniye kadar asiri degil ama bi rahatsizlik hissediyorum. Varmi oyle agri yasayan saliya kadar dayaiyorum kontrolum var.

Günaydın kızlar bende bugün sabah 7 den beri vajinal bölgenin üstünde bazen hafif bazen biraz daha şiddetli ağrı hissediyorum özellikle ilk hamileliği olup böyle ağrısı olan var mı

Kizlaar gunaydin.. Bir kac gundur alt karinda agri hissediyorum boyle gun icinde 4 5 kere oluyo . 7 8 saniye kadar asiri degil ama bi rahatsizlik hissediyorum. Varmi oyle agri yasayan saliya kadar dayaiyorum kontrolum var.

Günaydın kızlar bende bugün sabah 7 den beri vajinal bölgenin üstünde bazen hafif bazen biraz daha şiddetli ağrı hissediyorum özellikle ilk hamileliği olup böyle ağrısı olan var mı
Zaman zaman benim de oluyor. 20+3 bugün, sizin ne kadar bilmiyorum şimdi ama ben doktoruma danıştım normal olduğunu söyledi. Sanırım büyüdüğü ve yukarı çıktığı için oluyor. İsterseniz sizler de danışın, şimdi ne desem bilemedim.

Ben de sizlere bir şey sormak istiyorum. 20+3'teyim bugün. Karnımdaki sertlik yukarı doğru çıkmaya başladı hissettiğim doğru ise. Elimle kontrol ettiğimde göbek deliğimin oralarda sanki sertlik ama aşağı kısımlar da yumuşadı biraz. Sizlerin de böyle mi? Biraz kafaya taktım... Yukarı çıkınca aşağısı yumuşayacak mıdır? Endişeliyim. Hareketlerini de %100 hissedemiyorum. Hissettiğim bir şeyler var ama o mu değil mi emin olamıyorum.

Benim de öyle önceleri aşağıda hissediyordum şimdi göbek deliği hizasında ama normal diye biliyorum bebek yukarı çıkıyor yavaş yavaş. Hareketlerini ben de çok nadir hissediyorum günde iki defa bazen bir defa o da çok sert hareketler değil pit pit şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…