2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
3 ay dediği de 27. 28. Haftaya denk geliyor zaten. Doğumum 10 mart gözüküyor. 3 ay öncesi 10 Aralık yani benim 27. Haftam. Bi değisiklik yok. Bizim nöbetler acayip rahat ben devam ederim heralde.Dene sen şansını :)
İdarenin tutumuna bağlı o zaman hiç tutmayan arkadaşlar var ne güzel. Sen rahat san devam et tabi getirisi var sonuçta ben de devam edersem o açıdan bakarım artık :)

Benim müdür sağolsun başından beri hiç yazmadı biraz da idareyle alakalı bi durym bence 3 hamileyiz üçümüze de yazılmadı
Öğretmen sıkıntısı da yokmuş demek ki. Yeterliymiş yani. Bizde yetersiz. Her hafta iki ögretmene çift nöbet denk geliyor bizde.

Ben de, hatta tam da göbek deliğimin civarında pıtırtı hissediyorum ama çok az.
Aşağı kısımlar biraz yumuşayınca endişelendim. Zaten endişelenecek yer arıyorum maalesef.. Teşekkürler cevabınız için. Ayrıca ben de öğretmenim ve nöbet konusunda bir kolaylık yaptı okul idaresi. Nöbet yazıyorlar evet ama idare katında yani en rahat yerde tutuyorum. Normalde her hafta yer değişiyordu ama beni sabitlediler. Belki öyle bir kolaylık isteyebilirsiniz.

ben hiç yüzünü görmedim daha herhalde net belli oluyordur görenler varsa değilmi?
Bende pzts günü detaylının kıyısından zar zor gördüm. Yüzünü kafasını incelerken yakınlaştırmıştı, yüzü minicik, gözleri yumuk, yanakları tombik tombik görünüyordu gittiğinde görürsün canım net görünüyor artık

Öğretmen sıkıntısı da yokmuş demek ki. Yeterliymiş yani. Bizde yetersiz. Her hafta iki ögretmene çift nöbet denk geliyor bizde.
Evet canım biz 92 öğretmeniz sayımiz fazla bazi katlara 2 nobetci düşüyor zaten.eger okulun küçükse cok yormaz da bizim okul buyuk ve ogrenci sayisi cok fazla cok yorucu geciyor nobetler o açıdan benim adima iyi oldu

Kızlar iki gündür kahvaltıdan sonra midemde bir dolgunluk hissediyorum. Tıka basa yemişim gibi daralıyorum. Bebişin tekmeleride midemin olduğu yere denk geliyor. Göbek deliğimin az üstünde sanırım rahim. Alakası var mı bilmiyorum.

Ayrıntılıda doktor göbek deliğinin üstünden genelde gösterdi bebeği. Zaten kitapta da yazıyordu haftasını tam hatırlamıyorum ama göbek deliğinin üzerine çıkacak. Ve belli birbhaftada zirve noktasına kadar geleceği de söylüyordu. Kitapta ayrıntılı anlatmıştı da suan tam anlatamıyorum :)

Gelişim olarakta 5 gün öndeydi. Suan 23+2 ama usgye göre 24+0 oluyor. Belkide bu anlattığınla alakalıdır. Kendimi hantal hissediyorum. Az önce evi süpürdüm ter içinde kaldım nefes nefese :)) önceden bu kadar olmuyodu.

Ayyy derin nefes al dinlen. :)

Evet öğretmenim :) çok teşekkür ederim bilmiyordum işime yarayacak bu bilgi :)

Kızlar bi kaç gündür bebeğim hiç mi uyumuyor anlamadım gece kaç kere uyansam hep kıpır kıpır içerde sanki inşaat çalışması var yandım ben bu hiç uykuyu seven bi çocuk değil bende hoşuma gidiyor uyanıp onu dinliyorum elimi karnıma koyuyorum bi sağdan bi soldan bu arada kafası midemin altına denk geliyor çok sert sağ aşağı köşede ayakları sol aşağı köşedede elleri var hissediyorum uzun süredir böyle duruyor bu arada tiroit değerlerim korkulacak şekilde değilmiş takip gerektiriyor dediler hamileliğe bağlı yükselmiş biraz bakalım inşallah daha fazla yükselmez bu arada büyük oğluşumun cuma günü Doğum günü hep bayramlarda özel günlerde doğuracağım tutmuş kıxım Zafer bayramı oğlum Atatürk’ün ölüm yıl dönümü şimdi ki de dünya kadınlar gününe denk geliyor

Kızlar yaklaşık bir hafta önce 1-2 damla kan geldi acile gittim bende hemen ultrasondan baktı doktor gayet iyi bebeğin kalp atışı da iyi senin suyunda iyi dedi böyle bir sorun yasayaniniz var mı acaba?
Canım bende oluyo bu ara sıra gebeliğimi öğrendiğimden beri 3-4haftada bir olur ilk zamanlar apar topar hastaneye koşuyodm ve her seferinde bişey çıkmıyodu drlarda bişey diyemiyo daha geçen gün oldu 3gün önce falandı hiç telaş etmedim gitmiyom artk bunu için zaten dra sen yine temkinli ol ama nolur nolmaz

benimde öyle hatta sabah kahvaltı hazırlarkende eşime dedim senin bu kızın hiç uyumuyo doğuncada böyle olursa uykusuz günler bizi bekliyo

Ne güzel kıpır kıpır sizinki benimki de hep uyuyor 3 gündür sesi çıkmıyor 5 dakika bir kıpır diyor sonra yine uyku modunda dün doktora gittim yüz üstü uyumuş uyku modunda dedi doktor :) hareketlerini ozledigimde çikolata yiyorum ama yok rahat bırak beni diyor sanırım

Kızlar bebeklerin hareketleri nasıl oluyor nasil ayirt ediyorsunuz bazen karnım dan sesler geliyor acaba bağırsak hareketimi diyorum. Ilk gebeligim ne zaman hissetmeye baslarim.

benimde öyle hatta sabah kahvaltı hazırlarkende eşime dedim senin bu kızın hiç uyumuyo doğuncada böyle olursa uykusuz günler bizi bekliyo
Vallahi yandık biz kuzu maşallah diyelim nazar değmesin kuzulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…