2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Olsun canım o da öyle demek ki uslu olacak ama ne kadar olsa gaz vs oluyor durmuyorlar yani nihayetinde biz yine uykusuz

Kizlar bugun 21+3 üm. Bebegim 390 gram boyu 23cm gorunuyor. Ufak degil mi?
Bozma moralini canım kilo olayı 29 haftadan itibaren önemli boyu da kimisinin uzun kimisinin biraz daha minyon oluyor şimdi burada hepimiz uzun boylu yapılı mıyız hayır onun için üzülme şakın muz ye kaşar peynir ye süt iç yumurta ye ve en önemlisi pekmez ye çok kilo aldırıyor tahin pekmez ben sabahları 2 yumurta ve nerdeyse yarım kase tahin pekmez karışımı tüketiyorum çokta seviyorum omega 3 takviyesi al bebeğe kilo aldırıyor ve erken doğumu engelliyor

Biz detaylı ultrasonumuzu yaptırdık kızlar :) bi sıkıntı görünmedi çok şükür 510 gr olmuş doktor da büyük bi bebek uzun boylu dedi babası gibi aynı :) rica ettik doktordan dört boyutluda da yüzünü gösterdi minnacık ağzı burnu :) eşim şaşkınlıkla izledi şimdi ağzımız kulaklarımızda dolaşıyoruz

Tesekkur ederim canim. Soyle bir bakTım konulara bu haftalar hep daha fazla cikms boy ve kilolar ister istemez tedirgin oldum babasi uzun boylu yapili ama ben ufak tefek biseyim galiba bana cekicek kizim :) onerilerin icin tesekkurler tahin pekmezi hemen ekliyeyim kahvaltilarima.

Merhabalar benim rahim çok yukarda galiba öyle olanınız var mı en son kontrolde bebeğin kafasın ağaşıda görünüyordu yattığım zaman aynı anda hem çok altta birşeyler hissediyorum hemde göbek deliğimin baya üstünde tekme hissediyorum

Bu haftalarda yukari çıkıyormuş ben de bi ara oyle hissetmiştim. Şimdi göbek yaninda altinda falan hussetmeye başladım

Maşallah cnm gözünüzaydın:)
Bnde bugün benzer bir mesaj yazmıştım. Midemin olduüu kısımda baskı hissediyorum çok yemiş gibi. Hele ki kahvaltıdan sonra.. tekmelerde göbek deliğinin azcık üstünde. pzts detaylıda başı aşağı dayalıydı.

Evet canım minyon tipli bayanlar candır yaşımızı göstermiyoruz hiç değilse demi rica ederim moralimiz iyi olsun ki bebişler sağlıklı olsun

Öhhüm öhümm :) annelerr , teyzeler doktordan geldik biiz ....
Çirkince bir kızım olacağı netleşti.
Sağlığı yerinde çok şükür 400 gr olmuş sırt ağrımı söyledim normal bebek büyüyor vücudun adapte olmaya çalışıyor dedi.şimdilik herşey çok güzel elhamdülillah...
Darısı kontrolü bekleyen annelere olsun. Sağlıkla kavuşalım inşallah kuzularımıza...

Cinsiyeti kesinleşti şükür Maşallah kilosu çok iyi tombik bir kız olacak anlasilan :)

Gözün aydın canım :)

Cinsiyeti kesinleşti şükür Maşallah kilosu çok iyi tombik bir kız olacak anlasilan :)
Size yazacaktım başka bir arkadaşa yazmışım heyecanladım ayool :) çok tşkler evet iyi beslenmiş dedi doktorda kaşar ve muzdan olabilir diye düşünüyorum. Bu ara yüklendim :) fsrk etti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…