2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Maşallah canım :)

evet ya görsel olarak çok güzel ama kullanışlı olması da çok önemli. Annem benden daha çok beğendi dibi dustu:) tutturdu alcam ben torunuma diye
Ohhh annem alıyosan al boşver içinden gelmş kadınn ama onn dışında boşuna masraf bnce.Ve ziyan gibi ne bilim :))

Bncede kesnlkle katılıyorm alınrsada ikinci el.Ama oda şans işi olunca çok güvenemiyorm en iyisi almamak :)

biz yurtdışındaydık orda pazarlar var ordan almıştık yani görerek aldık sıkıntı olmadı :)

Bende gelecek ay şeker yüklemesi yaptırıcam kızlar...
Dr um şekerden şüpheleniyor zaten aşırı kilo aldım ve çok ödem var bende
Ailede de şeker hastası var ablam hamileliği boyunca ünsülin yaptı evde sabah akşam kendine
İnşallah çıkmaz diye dua ediyorum...

maşallah canim inşallah hep böyle normal gider.bize her ay resim ve görüntülerin olduğu cd veriyor doktorum canim doktorum.

kaç kilo aldın ki?

bana doktor 24 hafta olunca gel dedi ama ben test yaptırmak istemiyorum gel açlık tokluk şekerine bakalım dedi.
Açlık tokluk şekerine göre şeker yüklemesi yaptıracak mısın peki ??

Ben de 24 ünde gidicem de emin değilim..
Şuanda şeker yüklemesi yapıldı. Hastanede tahlil sonuclarımı bekliyoruz. 23. Haftadayım.
canım aralık 4 de randevu verdı doktorum sabah gel seker yuklemesı yapıcaz dedı. 27-28 haftama denk gelıyor galıba.
Aile hekimi 26.haftada gelirsen yapiyoruz burda dedi. Benim açlık srkeri düşük çıktığı için yaptırmak istemiyorum

Kızlar ben pazartesi sağlık Ocağında yaptırıcam tam zamanı dedi hemşirede ondan size sormak istedim.acaba niye hep Değşik zamanlar demişler herkesin farklı haftalarda

merhaba kizlar ya ben az bir is yapinca cati agriyor. ben ne yapacam boyle sonuna kadar

Bende öyleyim zorla iş yapıyorum o da hafif işler bende romatizma var dr um ondan dolayı ağrılarımın fazla olduğunu söylüyor. İnşallah senin ki geçicidir canım. çok ayakta kalmamaya çalış

Bende öyleyim zorla iş yapıyorum o da hafif işler bende romatizma var dr um ondan dolayı ağrılarımın fazla olduğunu söylüyor. İnşallah senin ki geçicidir canım. çok ayakta kalmamaya çalış
canim. cok sukur romatizmam yok. Rabbim sanada sifalar versin. cok zordur senin icin. benim hamileliklerim peş peşe oldugundan galiba. zor olacak ama mecbur sıkacaz disimizi. bende kendimi zorlamamaya calisiyorum. ama malum biz kadinlar ev isi orasi burasi bide 2 cocuk var mecburen yapiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…