2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
benım baya gec olcak o zaman canım.? neye gore yukleme yapıyorlar kı acaba.

24-28. Haftalar arası yapiliyor ama benim randevular kaydi biraz. 23 te gittik. Guzel gecti. Sonuclar da guzel cok sukur.

ZOR oldu mu? Kan vermek beni çok geriyor... damar yolu mu açtılar kaç kere kan aldılar

Once parmaktan hemen acken olctu. 50 gr. Glikoz icirdiler hemen ardindan. Ve ben fondip yaptim. Cok guzeldi. Elmali :) ictikten 1 saat sonra koldan kan aldilar. Ondan 1 saat sonra da sonuclar cikti. Aclik kan sekerim ile tokluk kan sekerim eşit çıktı. Problem yok :)

Benim de ayni bugun doktor şüphelendiğini soyledi hizli kilo artisindan dolayi. Zaten kan sulandırıcı igne oluyorum umarim seker cikmaz bir de

maşallah canim inşallah hep böyle normal gider.bize her ay resim ve görüntülerin olduğu cd veriyor doktorum canim doktorum.
amin inşallah canım benim hepimiz en güzel en sağlıklı şekilde tamamlayalım hayırlıaıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza. Resim ve videoları her muayenede bizde alıyoruz ama ayrıntılı için doktorum perinatolog değil o yüzden başka bir doktora gittik. Oda aynı şekilde görüntü ve video verdi ama yüz fotosu için Ekstradan 4 hafta sonra tekrar gelin daha net bir hatıra fotoğrafı olsun dedi. Bizde mutlu olduk tabiki ekstralara açığız her zaman

Benim gibi yarı boyalı saclarindan sıkılan var mı giyinip süslenmeyi özleyen valla cok sıkıldım ayni kıyafetleri giyip spor ayakkabıyla dolanmaktankiiiiii
Ben varııımm, saçımı kısaltıp boyamak istiyorum artık. Kesme ömrü kısalır vs laflarından çok sıkıldım, içime oturttular resmen. Tövbe yarabbim. Kıyafetlerde bigün olsa öteki gün olmuyor, duruşu farklı geliyor, montum kapanmamaya başladı. Gülesim geliyor söylendikçe :))
Evet biraz fazla gibi bende şu an 23+5 oldum 6 kilo aldım, inşallah iyi çıkar sonuçların
Bende dün tartıldım, 6,5 kilo almışım toplamda. Doğurasıya kaç alırız ki daha.

Aynen canim benim de kestiresim var gecen kuaforde fön çektiriyorum o bile demesin mi seninkini doğuma kadar kesmeyiz diye sanki herkes sözleşmiş boyaya zaten icim gidiyor oje bile sürmüyorum doğru düzgün hepsini cok özledim.......

Valla ben kestirdim. Birkac guvendigim hocanin videolarina da baktim hurafe diyorlar. Sonucta Allahin verdigi ömrü sacla tuyle mi olcucez dimi ama.. batil ınanç..

Benim de ayni bugun doktor şüphelendiğini soyledi hizli kilo artisindan dolayi. Zaten kan sulandırıcı igne oluyorum umarim seker cikmaz bir de
İnşallah cikmaz canim ilkinde cok cektim o şekerden saglik ocagina gidip hemoglabin a1c baktir ben gecen gun baktirdim normal cikti aclik insüline ve ayrica aclik şekere de bakildi hepsi normal cikti.ilk gebelikde çıktığı icin ben bu seferde doğrudan adayim gebelik sekerine 10 sonra yüklemem var bu sefer inşallah cikmayscak diye hayal ediyorum.

Kızlar kilolardan bahsedılmiş ama ben bu konuda muzdarıbım.kilo alamıyorum.ılk gebelığimde toplam 5 kg aldım. Bebegım son ıkı hafta beslenemediği ıcın ( damarda cenktik vardı) 36+4 de alındı.2,160 gr doğdu ve bır sure kuvözde yattı. Sımdı 5.ayım bitti ve aldığım kılo henüz 1 kğ. Çok ıyı yıyorum yemıyormsun dıyenler olacaktır, korkuyorum aynı seylerı yasamaktan. benım gibi kılo alamayan var m?

Ben de toplamda 7 civari almistim brnimki de 2 kilo 155 gr doğdu 37.haftada dogdu son haftalarda hic beslenmemis bu sefer daha cok aliyorum 5.5 aylik oldum 6 kilo almisim bakalim bu kac kilo doğacak

Ben de toplamda 7 civari almistim brnimki de 2 kilo 155 gr doğdu 37.haftada dogdu son haftalarda hic beslenmemis bu sefer daha cok aliyorum 5.5 aylik oldum 6 kilo almisim bakalim bu kac kilo doğacak
Maşallahbu güzel bi haber senın adına sevındım.pekı ılk gebeliğinde centık vs var mıydı.

Annelerimiz bizden heyecanlı:))
Amin canım gönlünden geçeni yap tabiki içinde kalmasın sonradan pişman olmayalım:)

Ben de henüz 1 kilo almışım canım doktorum 4 olmalıydı bu ay açığı kapatmaya çalış dedi. Şimdi okuyunca bebeği etkiler mi acaba şimdilik gelişimi boyu kilosu gayet iyiydi ama endişelendim

Oğluma hamileyken benim kuaförde kesmemişti :) eltim kuaför, tatile geldiğinde ona dedim o da madem öyle sabret kesmeyelim bende huzursuz olurum dedi :) şimdide çok istiyorum kesmeyi, çünkü fena oldu ya. Bakımsız duruyor. Oğlumdayken harika görünüyodu.
Valla ben kestirdim. Birkac guvendigim hocanin videolarina da baktim hurafe diyorlar. Sonucta Allahin verdigi ömrü sacla tuyle mi olcucez dimi ama.. batil ınanç..
Bende aynen öyle düşünüyorum. Sonucta kessem hem değişiklik iyi gelecek hemde en azından daha bakımlı görünecek. Bende mutlu olucam. Şuan ne yaparsam yapayım güzel durmuyor. Bu kızçe tüm güzelliği emiyor galiba gerçekten :)

Ben hamileliğin başında kestirdim valla ömrü veren de alan da Rabbim. Her kafadan bir ses çıkıyor dinlesek yolumuzu şaşırırız kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız onu yapmak mantıklı bence tabi zaralı olanlar dışında psikolojikmen çok etkileniyor insan yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…