2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Insulin tedavisi mi olmustun . walla korkuyorum umarim cikmaz 3 hafta sonra seker yüklemesi var. Insallah hicbirimizde cikmaz canim yaa

Ben de henüz 1 kilo almışım canım doktorum 4 olmalıydı bu ay açığı kapatmaya çalış dedi. Şimdi okuyunca bebeği etkiler mi acaba şimdilik gelişimi boyu kilosu gayet iyiydi ama endişelendim
Şuan benımd kılo boy gelişim normal.sonlara doğru da ıyı olur inş. Dr bana da kızdı ye dedı.ki yiyorum zaten, ılk gebelikte centık yanı bebegı besleyen bır damar tıkalıydı o nedenle Bebek alamadı. Detaylı usg de çıkıyor.p.tesı gırıcem bakalım detaylıya.

canim .m.etme bence . bende hamileliklerimde hic kilo almam . en fazla 3 kilo alirim. cok sukur bebislerimde saglikli dogdu. insallah bu sefer ki de oyle olur .ilk hamilrigimde 1 kilo aldim. 2.cisinde 2 kilo aldim. bundada 3 olur heralde

Son düzenleme:
bu kiz beni baya bi zorlicak yorgunum valla
Cevremden duyduğum kadariyla kiz hamileliklerinde cati bel sirt agrisi daha fazlaymis. Cidden oglumda cok cok saha iyiydi kizin gebeligi zor. Oğlum da ki güzellik de olmadi hic cildimde sacimda. Ya bir kilo aldim yazmissin nasil oldu o is bebek kac kg dogdy peki mumkun mu o yaa bie kilo alip doğurmak?? Cok şaşırdım valla

Merhaba kızlar 23+4 olduk. Kontrolümüz 1 hafta sonra. Sizin bebişlerin bu haftada boy kilo ne kadar ? Bende şeket yüklemesi yaptırıcam çok korkuyorum. Hem ailede var hemde bende insülin direnci vardı zaten. İnşallah yoktur çıkmaz

İstersen tiroidlerine baktır çok çalışıyorsa da kilo alamıyorsun. Gerçi tahlil yapılmıştır ama yine aklıma geldi

İstersen tiroidlerine baktır çok çalışıyorsa da kilo alamıyorsun. Gerçi tahlil yapılmıştır ama yine aklıma geldi

Bu Arada kızlar saç kestirme konusu konuşulmuş. Ben de batıl olduğunu düşünüyorum, ama yine de kestiremiyorum kısa saç delisi olduğum halde. Liseden sıra arkadaşım vardı hep "annem bana hamileyken saçını kestirmiş, bunlar hurafe. Hamilelikte saç kestirilir ne olacak" derdi. Üniversiteden mezun olunca bir trafik kazasında kaybettik onu henüz 23 yaşındaydı. Tabiki alakası yoktur, Allah'ın verdiği ömür bunlar rastlantı, kıl ile saç ile ilgili değildir; fakat insanın içi bir tuhaf oluyor işte...

Ne iyi oldu simdi bunu söylemen....

Kızlar merhaba günaydın. Dün bursaya gidip geldik. Guzel bir gündü. Bugun dinlenmek istiyorum. Cok yoruldum.
Sac mevzusu geçmiş. Ben saçlarımı kısaltmak değilde sekil verdirmek istiyorum. Ombre yaptirmak istiyorum. Ombreyi hamilelikte yapılır mi soru işareti bende.
Kestirme konusunda İnan'ın ben bilmiyordum bile. İs arkadasım söyledi. Bana tuhaf geldi. Dini açıdan bakıyorum. Ömrü veren Allah alan Allah. E Ozaman konu bitti. kendinizi boyle seyler icin üzmeyin. Niye kestirdim niye kestirmedim diye.

Canım iyi geldi mi soda ben iki gündür kendimi onunla kurtarıyorum:)

Günaydın güzeller güzelleriii herkes iyi değil mi önceliğim kız annelerine şu an ben erkek annesiyim ama yeğenimin doğum gününiçin çok güzel bi magnet hazırladım belki sizlerde kendi bebeğinize hatıra yapmak istersiniz diye sizlerle paylaşıyorum erkek ve kız anneleri sizlerde bana ve diğer annelere erkek bebek için şeker süslemesi örneği verin lütfen kafam çok karışık

Banada şker yüklemesi için 26. Haftadaki kontrole gel , görüşelim istersen 28. Haftada yaptırırsın dedi... Neye göre çağırıyorlar bende bilmiyorum haftasını...
Valla haftasını bilmiyorum da canım , Benim doktorum aralığın 15 inde gel hem şeker yüklemesi yapalım hemde doğum izni raporunu hazırlayalım dedi , doğum izini yaa düşünebiliyomusun oğlumun gelmesine çok az kaldı çok heyecanlıyım :)

Kızlar konuyla alakası yok Emin’im hepiniz becerikli kadınlarsınız bana bi yön gösterin bu bulaşık makinasından mı kaynaklanıyor çay bardaklarım bildiğin bulanık bulanık oldu ne yapacağız bunların çözümü ne ???

Aman yarabbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…