2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Emeğine sağlık :) ben daha karar vermedim. Ama küçük saksılarda çiçek verebilirim. Oyle düşünüyorum. Ama kişi sayısı falan daha çıkarmadım. Bir de Magnetler gördüm ahşaptan boyle renklendirmişler. Üstünde ay var onun üstünde fil uyuyor gibi duruyor. Bebeğin ismi yazıyor. Daire şeklinde boyle. Kibar birseydi.

Aralık 15 doğum izni raporu için erken değil mi? 32+0 ile 32+6 arası veriliyor diye biliyorum..benim 11 ocak 16 ocak arası almam gerekiyor..

Makinanın tuzu yada parlatıcısi bitmiştir onu kontrol ettiniz mi

Sadece ombre yapilirsa hic sakincasi olmaz bence sonucta diplere değmiyor ama acicinin kokusunu solumaman lazim.

Ben de önümüzdeki cuma ayrıntılıya gireceğim inşallah sıkıntı çıkmaz gönlümüzü ferah tutalımm

Makine temizleyici denedin mi canım? Ben bazen sirke ile de çalıştırıyorum işe yarıyor. Bir de fairy platinum güzel yıkıyor, diğerlerinde bulanık görünüm ve çizik biraz daha fazla oluyor gibi geldi banada.

Hadi bakalım canım o zaman dan sonrasında evinde oğluşunu dinleyerek dinlenerek geçireceksin çok güzel. Eveet hızla geçiyor zaman daha dün teat yapmıştım yaa :) bugün beşinci ayı bitiriyorum 22. Haftada

Kızlar normal saç boyalarını hiç mi kullanamıyoruz doğuma kadar? Organik boya da bulamadım çevremde. İnternetten almak istemiyorum. 3 4 ay daha da fena olur bu görüntü.

Kızlar normal saç boyalarını hiç mi kullanamıyoruz doğuma kadar? Organik boya da bulamadım çevremde. İnternetten almak istemiyorum. 3 4 ay daha da fena olur bu görüntü.
6.aydan sonra mi izin veriyordu dr. Acaba?akkimda oyke kalmış. Beyazların cok degilse boşver bence

6.aydan sonra mi izin veriyordu dr. Acaba?akkimda oyke kalmış. Beyazların cok degilse boşver bence
Baya var canım, genetikten dolayıda vardı zaten. Böyle hiç hoş olmamaya başladı. Bende belirli bir aydan sonra kullanılıyor diye hatırlıyorum sanki ama eminde değilim.

Bende öyle düşünüyorum da sonuçta tırnaklarımızı filanda kesiyoruz saç kestirmemek çok saçma geliyor. Ama şu vicdan yokmu bide çevredekilerin kestirme demesi

Bende öyle düşünüyorum da sonuçta tırnaklarımızı filanda kesiyoruz saç kestirmemek çok saçma geliyor. Ama şu vicdan yokmu bide çevredekilerin kestirme demesi
İnsan onların yüzünden içine sindiripte kesemiyor. Sonuçta herşey Allah`tan, Rabbim korusun gözetsin hepimizin evladını içinde bizimkilerle.. Ama Allah korusun bişey olsa öyle düşünmek yerine kendimizi suçlarız insanların bu lafları yüzünden.

kiz aslinda kilo aliyorum aliyorum. ama verdigim kilolari aliyorum hamileligin basinda 7 8 kilo verdigim icin o kilolari alana kadar zaten tekrar doguruyorum yediklerimde bebege gidiyor cok sukur . ilk oglum 3 kilo 60 gram dogdu. 2.ci oglulda 3 kilo 570 gram. masallah. yani zayif bebekte degiller tam olmasi kadar doguyorlar cok sukur. yani mumnkun canim. benim annemde oyle hamileyken kadin resmen 10 kilo verdi

Ohhh genetik mirastan nasibini almoşın anneden maşallah...
heyy yavrum bende dam yuvağı gibi olup minik bebe doğuruyorum :) gerçi 3 er kilo normal ama neyseh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…