2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba kizlar umarim herkes iyidir. ya ben bisey soylicem. acaba sadece bende mi oluyor bu ? Ben iliskiye girince sonradan vajinamin dış tarafi cok agriyor heleki ayaktayken. ? iş yaparken zonkluyor resmen sizdede oluyor mu acaba ? atin 16.sinda rendevum var unutmasam soracam.

Ohhh genetik mirastan nasibini almoşın anneden maşallah...
heyy yavrum bende dam yuvağı gibi olup minik bebe doğuruyorum :) gerçi 3 er kilo normal ama neyseh :)
valla oyle olmus aynen bence bir bebek icin ztane en dogali 3 kilo ohh mis tertemiz. saglikli olsunda kilo aliyorlar zaten.
Ben 1 ay once bi ruya gordum doktora gitmisim,doktor diyo yediklerine dikkat et bebek kilolu dogacak diyor bende hep bebege kilo alidiracak seyler yiyorum bakalim bu zilli kac kilo dogacak

saç açma işlemi yapılmıyo die biliyorum hamilelikte

deterjanından kaynaklanıyo olabilir canım benimde oluyodu finish hepsi bir arada kullanıyodm sonra quantuma geçtim ekstra hiç bişey koymuyorum ne tuz ne parlatıcı gıcır gıcır oluyolar

Bende öyle düşünüyorum da sonuçta tırnaklarımızı filanda kesiyoruz saç kestirmemek çok saçma geliyor. Ama şu vicdan yokmu bide çevredekilerin kestirme demesi
Haklısın annelik yüreği olmaya başladı bizde ondan hepsi :) ama benim hem boya zamanım hem de kesim zamanım geldiği için saçım aşırı dökülüyodu, madem hurafe o saçın gitmesiyse e saçım avuçla zaten dökülüyodu aynı şey yani :) yıkarken tararken kuruturken gün içinde aşırı.. kestirdim valla azaldı rahatladım.. boyatmak zararlıymış ama ona inanırım :)

Bazen bendede oluyor birde bende bi kaç kere kanama oldu bi kaç saat sonra onu bir türlü anlayamadım

Plasenta aşağıda olunca ilişki sonrası kanama oluyor ,kanama olunca yasakliyorlar ilişkiyi
Canım zaten iliski sınırlıydı eşimde korkuyor ama 2 kez böyle bi kaç damla kanama oldu doktora da soramadım daha gidemedim ondan mı oluyor ? Ilerde sorun olur mu

Canım zaten iliski sınırlıydı eşimde korkuyor ama 2 kez böyle bi kaç damla kanama oldu doktora da soramadım daha gidemedim ondan mı oluyor ? Ilerde sorun olur mu
Doktor plasenta aşağıda olunca iliskide kanama olabilir, kanama olursa ilişki yasak demişti. Ben de olmadi ama zaten rahim ağzım kısa olduğu icin iliskiden uzak duruyorum. Plasenta 30.haftaya kadar yukari cikar cikmazsa sezaryen olursun dedi. 2 hafta sonra yukarı çıktı benim. Sana ultrasondan bakarak dr. Soyler, gittiginde mutlaka doktoruna sor bu konuyu

Anladım canım tamam sorayım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Hadii bakalım hayırlısı , yaa imrendim şuan sana çatlağın falanda yoktur bir kiloyla ne olacaak maşallahın varmış süper....

Bugun kids&teens ve newjoya gittik. Kartal'da güven bebe diye bir yer vardı. Cok guzeldi mobilyalar. Bir takım vardı. 5400den haftasonuna özel 4200e inmişti. Biz daha emin degiliz. Karar da veremedik. Bebek odaları küçük olur dediler. Genc odalarıyla ayni dolap büyüklüğünde yapıyorlar. Kids&teens te bu şekildeydi dolaplar. Cok kullanışlı ve büyüktü

Kizlar selam.. Kasilmasi olan hanimlar varmi acaba gobek cevrem sertlesiyo az bi agri olup geciyo. Doktora soyledim olsa ultrasinda gorunur yok diyo . ama peki bu ne o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…