2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
sen hala kararsızmısın canım o kadar mobilyaya rağmen :)) çileğinde büyük gardropları çok rahat 10 yıl kullanılır bence

Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir dün arkadaşla sohbet ederken yanlışlıkla karnıma tokat attı doktoruma sordum ufak darbelerden birşey olmaz ama pasartesi gel bakalım dedi. Bugün de vajinada seğirme batma gibi bişeyler var sanki bişey dışarı çıkmaya çalışıyor gibi. Böyle şeyler yaşayanlar varmı

Benimde tavsiyem dolabı büyük al, biz zamanında kızıma oda almıştık iki kapılı seçenek vardı birde 3 kapılı seçenek büyüğü tercih ettik sonra peşinden oğlum geldi aynı odada yattılar ona sadece beşik aldık dolap ikisine de rahat yetmişti, çocuk tek olsa bile yorganıydı battaniyesiydi herşeyi alıyor rahat oluyor.

Bizim şimdi üçüncü gelecek ikisinin kendi odası var bebek yanımızda yatacak sadece beşik alacağız ama kıyafetlerini koyma sıkıntısı olacak bende ona karar veremedim giyinme odamız var ama bize ancak yetiyor çekmeceli beşik mi alsam yoksa çekmeceli dolap falan mı

Kizlar selam.. Kasilmasi olan hanimlar varmi acaba gobek cevrem sertlesiyo az bi agri olup geciyo. Doktora soyledim olsa ultrasinda gorunur yok diyo . ama peki bu ne o zaman..
Bende gece oluyor o kadar rahatsız ediyor ki uyanıyorum bir bakıyorum gobegimin çevresi taş gibi sert ovaliyorum 2 3dakika sonra geçiyor ama doktora sormadım bir daha gittiğimde sorucam inşallah

çok şükür canım iyiyim ben kendi adıma korkmana gerek yok bence öyle küçük darbelerden bişey olcağını sanmıyorum o ağrı olayı geçen bendede oldu çok aşağıda gibiydi çıkcak sanıyo insan sanki ben dinlendim bide magnezyum içtim düzelmişti sonra sanırım bebeğin pozisyonundan

bi an önce kararını ver bak ağırlaşma sinyallerinde var yakında gezemessin böyle :) şaka bi yana bendede oluyo o sırt ağrısı akşamları ya kendimi ihtiyar gibi hissediyorum :)))
Acayip bir agri ya. Belimden başlıyor. Sırtıma.
Persembe cuma eğitimim var bide. Suan orda aksama kadar oturup nasıl dinlicem onu düşünüyorum. Sanki vücudumda biseyler değişiyor :)

Uc kapılı düşünüyoruz biz de. Masallah 3.cocugunuz da sağlıkla gelsin insallah.
Sanki çekmeceli dolap almak daha mantıklı. Sonuçta besikteki çekmecelerde belli birşeyden sonra yetmeyecek.

Acayip bir agri ya. Belimden başlıyor. Sırtıma.
Persembe cuma eğitimim var bide. Suan orda aksama kadar oturup nasıl dinlicem onu düşünüyorum. Sanki vücudumda biseyler değişiyor :)
değişiyo zaten ağırlık merkezi daha ne olsun :))göbüş büyüdükçe ağrı çoğalıcak canım kendini bi yastıkla destekle nerde olursan ol ben çok aşırı olduğunda ılık su torbası koyuyom belime diil ama sırtıma çok iyi geliyo

Bende gece oluyor o kadar rahatsız ediyor ki uyanıyorum bir bakıyorum gobegimin çevresi taş gibi sert ovaliyorum 2 3dakika sonra geçiyor ama doktora sormadım bir daha gittiğimde sorucam inşallah
Neden acaba yaa sabah hissediyorum bende genelde uyandigimda bi sirt ustu yatayim 2 dk diyrm sirt ustu donerken gobegimden cikacak sanki sag tarafa dogru bi sekli degisiyo gobegimin.. Sali gitcem tekrar sorcam hic gecmiyo hamileligin zorluklari bir gun de sorunsuz gecsin arkadas..

Bişey olmaz heralde. Vajinada ağırlık hissediyosan bacaklarinin altina yastık koyup yat

Kizlar selam.. Kasilmasi olan hanimlar varmi acaba gobek cevrem sertlesiyo az bi agri olup geciyo. Doktora soyledim olsa ultrasinda gorunur yok diyo . ama peki bu ne o zaman..

Ben dün sordum doktoruma. Normalmiş. Bebek işte oynuyo içerde kendi kendine. Toplanıyo bir yerde kaskatı kesiliyor azıcık ovalayınca yumuşuyor.

İsyerine yastık gtrmem lazim. Bi de öğle yemeğinden sonra uyku bastırıyor. Ona da cozum bulsam :)

Ben dün sordum doktoruma. Normalmiş. Bebek işte oynuyo içerde kendi kendine. Toplanıyo bir yerde kaskatı kesiliyor azıcık ovalayınca yumuşuyor.
Evet oyle ama internetten okudukca daha kotu oldum agrilarim basladi valla. Tesekkur ederim icim rahatladi biraz umarim sorunsuz bir hamilelik geciririz..

Ohhh genetik mirastan nasibini almoşın anneden maşallah...
heyy yavrum bende dam yuvağı gibi olup minik bebe doğuruyorum :) gerçi 3 er kilo normal ama neyseh :)
Kizlar siz ve bebisleriniz iyisinizdir insallah
Ya ben cok kilo aldim birdenbire bugun tartildim 11 kilo almisim. Normalde 48 50 kilolardaydim hamile kaldigimda da 34 beden 55 kiloydum ilk 3 ay 3 kilo aldim derken tatile gittik geldik falan geriye kalan 3 ayda 8 kilo.. ilk 3 ay da hic istifra etmedim yemekten uzaklasmadim ama daha cok bu ara almisim dikkat ediyorum da aslinda.. cok moralim bozuldu ya ebe bi tanidik var o da sen 5 6 aydan fazla duruyosun dedi iyice sinirim bozuldu bebisim saglikli dogsun o ayri da belimde de sikinti var.. sizde boyle bi durum olan varmi

Bendegöbek deliği hizasında hissediyorum tekme atıyor beyefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…