2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar selam.. Kasilmasi olan hanimlar varmi acaba gobek cevrem sertlesiyo az bi agri olup geciyo. Doktora soyledim olsa ultrasinda gorunur yok diyo . ama peki bu ne o zaman..
Bende hastaneye gitmiştim öyle toplanıyordu ve sancı geliyordu geçmiyordu. O bile normal çıktı canım hiç korkma. O toplanma kasılma tarzı seyler olması gerekenler zaten. Ben oğlumdayken daha geç haftalarda olmustu. Bu erken basladı diye korkmuştum ama normalmiş. Bebiş büyüdükçe daha fazla hissediceksin zaten, karnın yamuk yumuk olucak o toplandıkça :)

Hadii bakalım hayırlısı , yaa imrendim şuan sana çatlağın falanda yoktur bir kiloyla ne olacaak maşallahın varmış süper....
aynen valla . ama catlagim var . ama fazla degil zaten ten rengime uygun hepsi. görenler diyor nerdeyse hic catlagin yok diye. bazilarinki kirmizi kaliyor catlaklar. benimkisi ten rengini aliyor oda zaten kisiden kisiye degisiyor herkes ayni degil.

İYİ GEceler kızlar. Bel ağrılarınız için hamile kemerlerinden destek alabilirsiniz. Karını kaldırıyor ve beli rahatlatıyor. Çok uzun süre kullanılması tavsiye edilmiyormuş ama yürüyüş alışveriş gibi zamanlarda yardımcı olur. Doğumdan sonra da kalın tarafı göbeğe sarılıyormuş toparlanmak için.

Bu Arada aklıma takıldı saç kesme konusunda kimseyi tedirgin etmek ya da üzmek istemem. Saçını kestiren arkadaşlar için iyi olmuş diyorum hem rahatlık hem de batıl inanca karşı bir eylem gerçekleştirmişler. Açıkcası kimseyi tedirgin etmek istemem şahsi olarak ben de batıl olduğunu düşünüyorum, sadece yaşadığım bir olayı anlatmak istedim. Allah hepimize hayırlı huzurlu hamilelik dönemleri nasip etsin...

Merhaba kızlar bebek alışverişi başladımı neler aldınız aceba? Yoksa daha erkenmi ben besik alicam uygun fiyatlı denk getirdik ama erken mi bilemedim.

Ilk gebelik olunca cok korkuyor insan tamda dediginiz gibi gobek cevrem yamuluyo sekil degistiryo sabahi zor ettim nedendir ne olacak diye korkudan.rabbim sag salim kavustursun evlatlarimiza insallah

Ilk gebelik olunca cok korkuyor insan tamda dediginiz gibi gobek cevrem yamuluyo sekil degistiryo sabahi zor ettim nedendir ne olacak diye korkudan.rabbim sag salim kavustursun evlatlarimiza insallah
çok fazla boyuttaysa progestan iyi geliyor. bol su içip muz da yiyebilirsin

Şiddetli bel agrisi yasiyan varmı bu haftalar için bel ağrıları erken değilmi ayrıntılı ultrosyon da cekindik her hangi bir sorun gorunmuyo dedi doktor su an için ama bu ağrılar korkutuyo beni 2 oglumda erken dogunca her ağrı korkutur oldu

Yok canım korkma. Dayanılmıcak şiddette olmuyor. Öyle olursa dr.na söyle sadece. Bir de yorgunluğa ya da zorlanmaya bağlı olarak da üst üste olabiliyor. Bebişler büyüdükçe o yamuk görüntü daha da komik oluyor:)

Sen gibi zayıf anneler , braz daha fazla alabiliyor diye biliyorum gebelik boyunca 13-15 arası...
şeker yüklemesi yaptıracakmısın bilmiyorum ama belki ona bağlı olabilir hızlı kilo artışın, inşallah yoktur tabide aldığın kilolar hamilelik kiloları olur :)
önemli olan sen ve bebeğin sağlığı canım sonra yine düşersin zaten incecikmiişin

Bel sırt agrisi. Kaburgalarim oturunca agriyor. Bilgisayarın basında kafamı ekranı geçirmek istiyorum. Bazen oyle bunalıyorum.
Çalışan kadın olcaz diye diye bi gün iskeleti bırakıcaz is yerinde. Hic bu kadar vücut agrisi cekmemistim

benimde midem bulanıyor bugün, dün karnımın gerginliğinden çok sıkıntı duyunca atletle dolaştım evde, eşim uyardı üşütüceksin diye ama üşümüyodum, şimdi gördüm günümü

Günaydın arkadaşlar. 21+3 te ayrıntılı ultrasona girdim. Çok şükür bebeğim iyi ancak plasentan aşağıda takip edicez dedi doktor. Yoğun bir işim var sık sık 6-7 saatlik mesafeye seyahat ediyorum. Doktor tehliken veya riskin yok yolculuk yapabilirsin dedi ama içim rahat etmiyor. Bir yandan da grip olmuşum midem bulanıyor istifra etmeye başladım eşim uzakta iki gündür felaket senaryoları yazıp ağlıyorum. Doktor plasenta 28 e kadar çıkar dedi. Deneyimli anneler bu haftalarda aşağıda olan plasentanin çıkma ihtimali var midir? Diger konularda okuduklarim rahatlatmadi beni

aynı kaderı paylasıyoruz canım bende aynı butun gun oturmaktan bel bolgem fecı. dayancaz artık bıraz daha

çok fazla boyuttaysa progestan iyi geliyor. bol su içip muz da yiyebilirsin
progestani zaten 12.haftamdan beri kullaniyorum canim kurtulamadim bi 23 e geldim daha kesmedi doktor gunde 3 tane iciyrm 100mg. Servika boyu 2.5 olunca ondan korkuyrm hemen dinleniyorum da uzaniyorum filan ama yine de korkutuyo hersey

Evet ya Allahım hayırlısıyla kucağımızda görmeyi nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…