2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba kızlar bebek alışverişi başladımı neler aldınız aceba? Yoksa daha erkenmi ben besik alicam uygun fiyatlı denk getirdik ama erken mi bilemedim.
Uygun fiyatli denk getirince hemen alın. Bebek arabasi aldık. Biberon. Hastane cikislari. Banyo seti. Bornoz seti. Beşik. Bir cok sey hazir bizim de.

deterjanından kaynaklanıyo olabilir canım benimde oluyodu finish hepsi bir arada kullanıyodm sonra quantuma geçtim ekstra hiç bişey koymuyorum ne tuz ne parlatıcı gıcır gıcır oluyolar
Bende öyle yapıyorum da galiba makinadan kaynaklı hepsini denedim çünkü ya

Annelik boyle bisey demekki yeterki o iyi olsunda bisey olmasin ona yasadigim her aci agriya sukur eder oldum artik cok duygusalim bide bu aralar ay yine aglicam sebep de yokki

Sağolasın canım bu biraz zahmetli ama çok hoş bence kız annelerine fikir olsun diye paylaşmak istedim :)

Kızlar normal saç boyalarını hiç mi kullanamıyoruz doğuma kadar? Organik boya da bulamadım çevremde. İnternetten almak istemiyorum. 3 4 ay daha da fena olur bu görüntü.
Canım benim görüntülerimiz artık gerçekten derbeder saçlar bakımından ama ne yapalım benim sana küçük bi tavsiyem var saçlarını boyamana gerek kalmayacak bak zaten boya çok zararveriyor gerçekten organik boya hem pahalı hemde çabuk akıyor hint kınası boyadan dahada zararlı en güzeli loreal in dip boyası var istersen dene derim sprey şeklinde cosmetica rossman falan oralarda bulunuyor

Uygun fiyatli denk getirince hemen alın. Bebek arabasi aldık. Biberon. Hastane cikislari. Banyo seti. Bornoz seti. Beşik. Bir cok sey hazir bizim de.
oy masallah canım nerdeyse herseyını hazırlamıssın.:) ben sadece besık araba kıyafet daha hıc almadım örgulerden baska. saglıkla kullansın yavrularımız ınş.

progestani zaten 12.haftamdan beri kullaniyorum canim kurtulamadim bi 23 e geldim daha kesmedi doktor gunde 3 tane iciyrm 100mg. Servika boyu 2.5 olunca ondan korkuyrm hemen dinleniyorum da uzaniyorum filan ama yine de korkutuyo hersey
Benim de arada oluyor, çok ayakta kalınca, ters bi hareket yapınca.. hemen uzaniyorum derin nefesler alıyorum.

Canim seker yuklemesi yaptircam bu cumartesi insallah bise cikmaz

günaydın kızlarrrrr guzel bir hafta olması dileğiylee.. bebısler nasılll.. ben artık yemeklerden sonra kıpırtılarını duyuyorum mınıgımın...siz de durumlar ne alemde :)
Bende öyle canım artık rutin hissediyoruz hepimiz yavrularımızı Cumartesi doktora gittim çok kıpır kıpır maşallah kuzum doktor galiba bi futbolcu geliyor diyor acayip seri tekmelerimiz var :)

Benim kanamadan sonra hala akıntının var koyu renk normal mi bilmiyorum c.tesi ayrintiliya giricem çok korkuyorum heran bişey olucak diye

Kızlar sabah sağ kaşığımın üst tarafında pis bi ağrıyla uyandım saatlerce sürdüm sağ tarafıma dönemedim ve oturur vaziyette olunca daha çok ağrıyor şu an biraz azaldı küçük tuvaletimi yaparken zorlanma hissediyorum gece de çok tuvalete çıktım babam gelecek eşim de Burada değil hastaneye gideyim mi sizce

İhmal etme canım,yine de bir görün doktara,için rahat eder.çok gecmis olsun

Selam kızlar.hepiniz iyisinizdir insallah.bende bebegimin kipirtilatini hissediyorum artık.ozellikle yemekten sonra:)biz isim konusunda hala karar veremedik.başta çağan ve kayra düşünüyorduk.kayranın anlamı tdk göre güzel ama biraz arastirdim eski türk mitolojisinde tanrı olarak da geciyornus.icime sinmedi sonradan.çağan da söylenirken çaannn gibi oluyor.ilk oglumun adı Kağan.tarihten türk isimlerinden bakıyorum simdi.vat mı öneriniz?ayrıca sizin isimler belli mi?

İhmal etme canım,yine de bir görün doktara,için rahat eder.çok gecmis olsun
Tamam canım zaten yine ağrı başlayacak diye korkuyorum bebek sağda hareket ettikçe orası daha ağırdı inşallah önemli bişey yoktur

Canım bende oğlumun ismini Kaan ezel koyacağım inşallah oğuzhan da güzel sana fikir olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…