2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar aranizda trombosit degeri dusuk olan varmi? Benim dusuk cikti ilk gebelik tahlillerime bakiyorum orda da hep dusukmus ama doktor bize birsey dememisti simdi gittigim doktor biraz korkurtu kanama durmazmis bu gibi durumlarda dogum riskliymis falan kafamda deli sorular olustu.

Ya bende de oluyo arkdşm vajinamda ağrı bazen oluyo böyle acayip uyuşuyo gibi sormalı ıyız ki acaba doktora.

Ya bende de oluyo arkdşm vajinamda ağrı bazen oluyo böyle acayip uyuşuyo gibi sormalı ıyız ki acaba doktora.

Atahan ve metehan kuzenlerim bal boceklerim benim cook ta yakisiklilar masallah mavislerim

Yok canim o kadar korkma bende de var kuzenlerimde de var masallah patir patir dogurdular. Onlar tek basina bi anlam ifade etmiyo farkli fsrkli testler var riskli durumda ilacla onlem aliyolar hiic takma

Kağan ile Oğuzhan da uyar aslında :)

idrar yolu enfeksiyonu olabilir misin acaba? ya da ayaklarını falan üşüttüysen de olabilir. kalın çorap giy, bacaklarını karnını ayaklarını soğuktan koru.

tuğrul ve çağrı beyler var. çağrı güzel bence.
kağana uyan hakan olabilir.
ben de kız ismi bulamıyorum ya

Benim de şüphem ondan ötürü bakalım ne olacak sanki içten bişey şişmiş deforme olmuş gibi bi ağrı tarifte edemiyorum değişik bişey

merhabalar hanımlar benim yine bir sorunum var malesef ki. ilk gebeliğimde ortaya çıkan basurum vardı. sonrasında sıkıntı çok çıkarmadı bana. ama bir kaç gündür yine başladı şikayetlerim ve acısını tarif bile edemem.çalışıyorum da aynı zamanda beni o kadar çok zorluyor ki anlatamam. nasıl geçirebilirim acısını bana fikir verin ne olur

Tarihteki Türk isimleri diye baktık biz de google dan. Öyle seçtik. Hepsi bir arada görürsünüz hem.

Yok canim o kadar korkma bende de var kuzenlerimde de var masallah patir patir dogurdular. Onlar tek basina bi anlam ifade etmiyo farkli fsrkli testler var riskli durumda ilacla onlem aliyolar hiic takma
cok sagol cnm icimi rahatlattin.troid amrliyati bile oldum o zamanda bisi demesiler.28.haftada tedavi basliyoruz dedi bazi durumlarda da tip fakultesine sevk ediyolarmis.

İlaç ya da destek hap kullanan var mı?
Benim sabah aç kan ilacım. Akşam magnezyumum ve decavitim var.

Kizlar merhaba dun gece hic uyuyamadim yanaklarim goz cukurlarim agridi sinuzitim cildirdi resmen... simdi acild3n geldim 1000 mg.lik augmentin yazdi bebise zarari yok dedi ama icim rahat dgl kullanan varmi? Ve baska ne sekilde hafifletebilirim bu agriyi... hic akmiyo burnum malesef

cok sagol cnm icimi rahatlattin.troid amrliyati bile oldum o zamanda bisi demesiler.28.haftada tedavi basliyoruz dedi bazi durumlarda da tip fakultesine sevk ediyolarmis.
Bi ameliyat gecirmissin sonucta olsa ordada sorun olurdu yok yok canim korkma tabiki doktorlar ne diyosa tedavi veriyosa onlemini alcaz uyguluycaz. Sag salim bu gunleride atlatmak nasip olur insallah

Öncelikle gecmis olsun. Sanırım kabızlık ve baharatlı beslenme size iyi gelmiyor diye biliyorum.diyetisyene giderken kabızlık icin bana sabahleyin aç karnına bir kaşık zeytinyağı üstüne limon sıkıp yut demişti. Ardından ılık su iç. Hemen kahvaltı yapma yârim saate falan yap demişti. Belki sindirim sorunun çözülürse bu da hafifler belki.

İlaç ya da destek hap kullanan var mı?
Benim sabah aç kan ilacım. Akşam magnezyumum ve decavitim var.
Sabah kan ilacından sonra cay sut peynir gibi seyler belli saatten sonra yemeniz gerekiyor. Etkili olması icin bu konuya dikkat etmekte fayda bar

Kullandim ben de , mecbur kaldim maalesef. Doktora sormuştum zararli olmaz mi diye, bana zarari olsa niye veriyim der gibi bakti garip garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…