2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
çok teşekkür ederim canım Rabbim düşmanımın başına vermesin o kadar feci bir şeyki.doktordan sıra aldım bakalım yarın gideceğim ne diyecek yoksa dayanılacak gibi değil

çatı kemiği ağrıyanlar varmı ben iki 2bacağımı birbirine yapıştıramıyorum o derece ağrım var
Bende de var ozellikle sirt ustu yatinca nedense artik agri da oluyo igneleme seklinde sancilar da oluyo normaldir umarim. Ay zaman bi gecsede desekki dogurduk . ne zor isler boyle herseyi kafaya takar olduk korkar olduuk oof ooff

benimde midem bulanıyor bugün, dün karnımın gerginliğinden çok sıkıntı duyunca atletle dolaştım evde, eşim uyardı üşütüceksin diye ama üşümüyodum, şimdi gördüm günümü
Geçmiş olsun canım, benimde bazı günler oluyor bulantım üşütmesem bile. Nane limon iç mideni dinlendirir.
Annelik boyle bisey demekki yeterki o iyi olsunda bisey olmasin ona yasadigim her aci agriya sukur eder oldum artik cok duygusalim bide bu aralar ay yine aglicam sebep de yokki
Bende vara yoğa ağlıyorum ya, herşeye dudak büzüyorum çocuk gibi:)) hormonal bi durum canım hamilelikten ötürü. Son aylarda doğum videolarını izleyip hikayeler okuyodum, sonrada oturup ağlıyodum:))

Onu hiç bilmiyodum. Onun zararı yok mu kuzum. Sonuçta aynı boya değil mi?

Geçmiş olsun canım. Ben 2 senedir sinüzitten çektiğimi hiçbişeyden çekmedim. Bu sene olmasa diye dua ediyorum, berbat bişey. Augmentin hamileyken kullanılıyor. Ben ilkinde diş tedavisinden önce kullanmıştım 5 gün yeterli demişti dr. Ama sinüzitte bu durum biraz daha uzun oluyo, o yüzden için rahat olsun kullanabilirsin. Burnun içinde ağzına naneli keskin bi şeker at, üzerinede bir örtü alıp kaynar suyun buharını solu. Viks yasak olmasa en iyisi o. Tuzlu suyla da burnunu yıka sık sık.

KIzlar bugün şeker yüklemesi Yaptım ama beni fena Çarptı böyle bi baş ağrısı ve halsizlik olamaz pişman bile oldum yaptırdığım için

Ayva yedikten sonra elini biyerine sürersen çocukta leke olur dedi bi atkadaşım bnde az önce yedim yanlışlıklada yüzüme sürdüm kaşındı çünkü kafama takıldı varmı böyle bişey duyan? İnşallah doğruluk payı yoktur benm minik prensesimde leke çıkmasınnn

Ayva yedikten sonra yanağına sürersen gamzeli olur derler ama leke bilmiyordum duymadım. Çiğ Et için sürersen leke olur diyorlar bir de çiçek koklamak falan ama tabi ne kadar doğru bilmiyorum

Ayvada hıc duymadım canım. bı cılek ve cıgerı dokunursan bıde gülü koklarsan dıye bılıyorum. benım bıldıklerım:)

Sabah kan ilacından sonra cay sut peynir gibi seyler belli saatten sonra yemeniz gerekiyor. Etkili olması icin bu konuya dikkat etmekte fayda bar
Evet canım ben de cozumu gece ya da sabaha karsi wc ye kalktigimda ilaci icmekte buldum. Sabah da rahatca kahvalti yapabiliom boylece.

Bende de 3 gündür baş ağrısı burun akıntısı ve halsizlik var..bugün dr à gittim dinlene çeksin dedi ilaç yazmam dedi.2 gün rapor verfi.ama ciddi bir enfeksiyon yok dedi..kadın doğum doktorunu ara bilgilendir canım. Geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım. geçen yıl bende çok çektim ve bu yıl olacağım diye ödüm kopuyor. başını sürekli korumanı tavsiye ederim. birde eczanelerde sinüs rinse kit diye burun yıkama şişeleri satılıyor. bununla burnunu yıka inanılmaz rahatlatıyor. su bir burum deliğinde girip diğerinden çıkıyor ve çıkarken iltihabı akıtıp boşaltıyor. günde 2-3 kere tuzlu su ile hazırlayıp yapıyordum.(su ılık olsunki sinüsler üşümesin) şimdide günde 1 kere yapıyorum. burnum temizlenmiş oluyor. şişenin nasıl kullanıldığını internetten videoları izleyerek görebilirsin.

ayrıca papatya çayını demle,başına örtü koyup buharını solu.

geçmiş olsun

Ayvada hıc duymadım canım. bı cılek ve cıgerı dokunursan bıde gülü koklarsan dıye bılıyorum. benım bıldıklerım:)
Bende aynen çilek ciğer ve gül diye biliyodum. Ayvayı ilk defa duydum. Ama bende yazın çilek yedim birsürü, bi yerime sürdüm mü hatırlamıyorum. Çok da inanmak istemiyorum. Çünkü benim ensemde gülüm var, oğlumdayken hiç koklamadım ama aynısı onda da var :)

Hamileliklerde boy gösteriyor genelde canım bu durum yaa... Buz torbası öneriyorlar basur için veya bool boll su ve lifli gıdalar tüket ki , daha fena olmasın... Özellikle vitamin ilaçları magnzyumda dışkılamayı değiştiriyor kabız ediyor belkide onlardan olmuşundur.geçmiş olsun.

Geçmiş olsun tatlım kullandım ben agumentın , diş apsesi için diğer hamileliğimde.
Sünizit içinde buhara durmak yararlı olacaktır veya tuzlu suyu burna çekmek sünisler açılana kadar. Aslnda en güzel geçirecek olan şey papatya suyuyla buhara durmak ama yanlış bilgi vermeyim hamilelikte zararlı olabilir. Antibiyotik sonrası rahatlarsın birkaç güne ...

benim ilk gebeliğimde oluşmuştu canım ama bana zararı yoktu doğumdan baya bir sonra kabızlık sorunum oldu ve zorlanmadan malesef hem çatlak oluştu hemde basur ilerledi.ilaç kullanmıştım o zamanlar geçmişti.bir kaç gündür yine aynı şikayetlerim var ve ne yürüyebiliyorum nede oturabiliyorum.çalışıyorumda aynı zamanda belli etmemek için neler yapıyorum bakalım yarın doktora gideceğim böyle olmayacak bu.felaket acısı oluyor

Yok yaa boşver inanma sen onlara :) ben de çok korkarım o olaydan özellikle doktoruma sordum güldü kadın :) inanmıyorasn sanırım bana iaka yapıyorsun dedi yoo cidden merak ediyorum deyincede o leke olayları çok radyasyona maruz kalınca olur bebekte dedi rahatladım yinede korkarım nar falan ayıklarken

Geçer inşallah kısa sürede tahmin edebiliyorum acısını ve acısını bastırmak için oturamayışını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…