- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #14.961
Bende kaburga agrisi var. Oturunca ikiye ayrılacak gibiyim
çok teşekkür ederim canım Rabbim düşmanımın başına vermesin o kadar feci bir şeyki.doktordan sıra aldım bakalım yarın gideceğim ne diyecek yoksa dayanılacak gibi değilÖncelikle gecmis olsun. Sanırım kabızlık ve baharatlı beslenme size iyi gelmiyor diye biliyorum.diyetisyene giderken kabızlık icin bana sabahleyin aç karnına bir kaşık zeytinyağı üstüne limon sıkıp yut demişti. Ardından ılık su iç. Hemen kahvaltı yapma yârim saate falan yap demişti. Belki sindirim sorunun çözülürse bu da hafifler belki.
Bende de var ozellikle sirt ustu yatinca nedense artik agri da oluyo igneleme seklinde sancilar da oluyo normaldir umarim. Ay zaman bi gecsede desekki dogurduk . ne zor isler boyle herseyi kafaya takar olduk korkar olduuk oof ooffçatı kemiği ağrıyanlar varmı ben iki 2bacağımı birbirine yapıştıramıyorum o derece ağrım var
Benim ki cuma yine de birbirimize söyleyelim bakalım ne diyor doktorlarımızbanada soylersin ne zman rendevum benimde ayin 16 sinda persembe gunu bende soracam.
Geçmiş olsun canım, benimde bazı günler oluyor bulantım üşütmesem bile. Nane limon iç mideni dinlendirir.benimde midem bulanıyor bugün, dün karnımın gerginliğinden çok sıkıntı duyunca atletle dolaştım evde, eşim uyardı üşütüceksin diye ama üşümüyodum, şimdi gördüm günümü
Bende vara yoğa ağlıyorum ya, herşeye dudak büzüyorum çocuk gibi:)) hormonal bi durum canım hamilelikten ötürü. Son aylarda doğum videolarını izleyip hikayeler okuyodum, sonrada oturup ağlıyodum:))Annelik boyle bisey demekki yeterki o iyi olsunda bisey olmasin ona yasadigim her aci agriya sukur eder oldum artik cok duygusalim bide bu aralar ay yine aglicam sebep de yokki
Onu hiç bilmiyodum. Onun zararı yok mu kuzum. Sonuçta aynı boya değil mi?Canım benim görüntülerimiz artık gerçekten derbeder saçlar bakımından ama ne yapalım benim sana küçük bi tavsiyem var saçlarını boyamana gerek kalmayacak bak zaten boya çok zararveriyor gerçekten organik boya hem pahalı hemde çabuk akıyor hint kınası boyadan dahada zararlı en güzeli loreal in dip boyası var istersen dene derim sprey şeklinde cosmetica rossman falan oralarda bulunuyor
Geçmiş olsun canım. Ben 2 senedir sinüzitten çektiğimi hiçbişeyden çekmedim. Bu sene olmasa diye dua ediyorum, berbat bişey. Augmentin hamileyken kullanılıyor. Ben ilkinde diş tedavisinden önce kullanmıştım 5 gün yeterli demişti dr. Ama sinüzitte bu durum biraz daha uzun oluyo, o yüzden için rahat olsun kullanabilirsin. Burnun içinde ağzına naneli keskin bi şeker at, üzerinede bir örtü alıp kaynar suyun buharını solu. Viks yasak olmasa en iyisi o. Tuzlu suyla da burnunu yıka sık sık.Kizlar merhaba dun gece hic uyuyamadim yanaklarim goz cukurlarim agridisinuzitim cildirdi resmen... simdi acild3n geldim 1000 mg.lik augmentin yazdi bebise zarari yok dedi ama icim rahat dgl kullanan varmi? Ve baska ne sekilde hafifletebilirim bu agriyi... hic akmiyo burnum malesef
Ayva yedikten sonra elini biyerine sürersen çocukta leke olur dedi bi atkadaşım bnde az önce yedim yanlışlıklada yüzüme sürdüm kaşındı çünkükafama takıldı varmı böyle bişey duyan? İnşallah doğruluk payı yoktur benm minik prensesimde leke çıkmasınnn
Ayva yedikten sonra elini biyerine sürersen çocukta leke olur dedi bi atkadaşım bnde az önce yedim yanlışlıklada yüzüme sürdüm kaşındı çünkükafama takıldı varmı böyle bişey duyan? İnşallah doğruluk payı yoktur benm minik prensesimde leke çıkmasınnn
Evet canım ben de cozumu gece ya da sabaha karsi wc ye kalktigimda ilaci icmekte buldum. Sabah da rahatca kahvalti yapabiliom boylece.Sabah kan ilacından sonra cay sut peynir gibi seyler belli saatten sonra yemeniz gerekiyor. Etkili olması icin bu konuya dikkat etmekte fayda bar
Bende de 3 gündür baş ağrısı burun akıntısı ve halsizlik var..bugün dr à gittim dinlene çeksin dedi ilaç yazmam dedi.2 gün rapor verfi.ama ciddi bir enfeksiyon yok dedi..kadın doğum doktorunu ara bilgilendir canım. Geçmiş olsunKizlar merhaba dun gece hic uyuyamadim yanaklarim goz cukurlarim agridisinuzitim cildirdi resmen... simdi acild3n geldim 1000 mg.lik augmentin yazdi bebise zarari yok dedi ama icim rahat dgl kullanan varmi? Ve baska ne sekilde hafifletebilirim bu agriyi... hic akmiyo burnum malesef
çok geçmiş olsun canım. geçen yıl bende çok çektim ve bu yıl olacağım diye ödüm kopuyor. başını sürekli korumanı tavsiye ederim. birde eczanelerde sinüs rinse kit diye burun yıkama şişeleri satılıyor. bununla burnunu yıka inanılmaz rahatlatıyor. su bir burum deliğinde girip diğerinden çıkıyor ve çıkarken iltihabı akıtıp boşaltıyor. günde 2-3 kere tuzlu su ile hazırlayıp yapıyordum.(su ılık olsunki sinüsler üşümesin) şimdide günde 1 kere yapıyorum. burnum temizlenmiş oluyor. şişenin nasıl kullanıldığını internetten videoları izleyerek görebilirsin.Kizlar merhaba dun gece hic uyuyamadim yanaklarim goz cukurlarim agridisinuzitim cildirdi resmen... simdi acild3n geldim 1000 mg.lik augmentin yazdi bebise zarari yok dedi ama icim rahat dgl kullanan varmi? Ve baska ne sekilde hafifletebilirim bu agriyi... hic akmiyo burnum malesef
Bende aynen çilek ciğer ve gül diye biliyodum. Ayvayı ilk defa duydum. Ama bende yazın çilek yedim birsürü, bi yerime sürdüm mü hatırlamıyorum. Çok da inanmak istemiyorum. Çünkü benim ensemde gülüm var, oğlumdayken hiç koklamadım ama aynısı onda da var :)Ayvada hıc duymadım canım. bı cılek ve cıgerı dokunursan bıde gülü koklarsan dıye bılıyorum. benım bıldıklerım:)
Hamileliklerde boy gösteriyor genelde canım bu durum yaa... Buz torbası öneriyorlar basur için veya bool boll su ve lifli gıdalar tüket ki , daha fena olmasın... Özellikle vitamin ilaçları magnzyumda dışkılamayı değiştiriyor kabız ediyor belkide onlardan olmuşundur.geçmiş olsun.merhabalar hanımlar benim yine bir sorunum var malesef ki. ilk gebeliğimde ortaya çıkan basurum vardı. sonrasında sıkıntı çok çıkarmadı bana. ama bir kaç gündür yine başladı şikayetlerim ve acısını tarif bile edemem.çalışıyorum da aynı zamanda beni o kadar çok zorluyor ki anlatamam. nasıl geçirebilirim acısını bana fikir verin ne olur
Geçmiş olsun tatlım kullandım ben agumentın , diş apsesi için diğer hamileliğimde.Kizlar merhaba dun gece hic uyuyamadim yanaklarim goz cukurlarim agridisinuzitim cildirdi resmen... simdi acild3n geldim 1000 mg.lik augmentin yazdi bebise zarari yok dedi ama icim rahat dgl kullanan varmi? Ve baska ne sekilde hafifletebilirim bu agriyi... hic akmiyo burnum malesef
benim ilk gebeliğimde oluşmuştu canım ama bana zararı yoktu doğumdan baya bir sonra kabızlık sorunum oldu ve zorlanmadan malesef hem çatlak oluştu hemde basur ilerledi.ilaç kullanmıştım o zamanlar geçmişti.bir kaç gündür yine aynı şikayetlerim var ve ne yürüyebiliyorum nede oturabiliyorum.çalışıyorumda aynı zamanda belli etmemek için neler yapıyorum bakalım yarın doktora gideceğim böyle olmayacak bu.felaket acısı oluyorHamileliklerde boy gösteriyor genelde canım bu durum yaa... Buz torbası öneriyorlar basur için veya bool boll su ve lifli gıdalar tüket ki , daha fena olmasın... Özellikle vitamin ilaçları magnzyumda dışkılamayı değiştiriyor kabız ediyor belkide onlardan olmuşundur.geçmiş olsun.
Yok yaa boşver inanma sen onlara :) ben de çok korkarım o olaydan özellikle doktoruma sordum güldü kadın :) inanmıyorasn sanırım bana iaka yapıyorsun dedi yoo cidden merak ediyorum deyincede o leke olayları çok radyasyona maruz kalınca olur bebekte dedi rahatladım yinede korkarım nar falan ayıklarkenAyva yedikten sonra elini biyerine sürersen çocukta leke olur dedi bi atkadaşım bnde az önce yedim yanlışlıklada yüzüme sürdüm kaşındı çünkükafama takıldı varmı böyle bişey duyan? İnşallah doğruluk payı yoktur benm minik prensesimde leke çıkmasınnn
Geçer inşallah kısa sürede tahmin edebiliyorum acısını ve acısını bastırmak için oturamayışınıbenim ilk gebeliğimde oluşmuştu canım ama bana zararı yoktu doğumdan baya bir sonra kabızlık sorunum oldu ve zorlanmadan malesef hem çatlak oluştu hemde basur ilerledi.ilaç kullanmıştım o zamanlar geçmişti.bir kaç gündür yine aynı şikayetlerim var ve ne yürüyebiliyorum nede oturabiliyorum.çalışıyorumda aynı zamanda belli etmemek için neler yapıyorum bakalım yarın doktora gideceğim böyle olmayacak bu.felaket acısı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?