2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Geçer inşallah kısa sürede tahmin edebiliyorum acısını ve acısını bastırmak için oturamayışını
Rabbim düşmanımın başına vermesin inan o derece kötü.nefesim kesiliyor resmen bağırmamak için zor tutuyorum kendimi.çok sağol canım inşallah işe yarar bir ilaç verir doktorda geçer bu işkence.Rabbim önce sağlık versin gerisi gerçekten kolay

Birde ben ayağa kalktığımda altıma kaçıracak gibi oluyorum zor tutuyorum valla bebek çokmu baskı yapıyor aşağıya acaba anlamadım gitti 2 ay kadar önce böyle olmuş ve geçmişti dedim yukarı çıktı heralde rahatladım ama yine aşagılarda şimdi bu durumda olan varmı ?

Canım annem yıllaarrr süren basur sorunundan pekmez sayesinde kurtuldu. Isıtıp pamukla basurun üzerinde bekletiyordu tabi acı baharattan da uzak durdu. Ne kadar devam etti bilmiyorum ama geçti. Tabi çatlak varsa zararı dokunur mu bilemiyorum yanlış yönlendirme olmasın

Ayva yedikten sonra yanağına sürersen gamzeli olur derler ama leke bilmiyordum duymadım. Çiğ Et için sürersen leke olur diyorlar bir de çiçek koklamak falan ama tabi ne kadar doğru bilmiyorum

Ayvada hıc duymadım canım. bı cılek ve cıgerı dokunursan bıde gülü koklarsan dıye bılıyorum. benım bıldıklerım:)

Bende ilk defa duydum o arkadastan.hatta onun ablası denemek için hamileyken ayva yedikten sonra bacagına surmuş elini be cocugun bacagnda leke cıkmış. İnanasım gelmiyor ama yinede dikkat edelim kızlar. Korktum valla

Cay agaci kremi bulabilirsen en etkilisi o canım benm bildigim.

Benim de şüphem ondan ötürü bakalım ne olacak sanki içten bişey şişmiş deforme olmuş gibi bi ağrı tarifte edemiyorum değişik bişey
Canım gittin mi doktora? Hamilelikten olduğuna emin misin? Sağ kasık deyince aklıma apandisit geldi de benim Allah korusun.

Canım cok gecmis olsun. Benimde ilkinde oldu ama ilerlemedi şükür, ağrı sancı vermedi pek. İnşallah yine olmaz diye dua ediyorum. Umarım çabuk atlatırsın.
Bende sürekli altta hissediyorum ya. Korkuyorum da. Ama kimse bişey demiyor aşağıda felan diye. Pzts detaylıda dr incelerken alt bölgedeki kemiğin oralara bastıra bastıra baktı kafasını dayamış dedi. Normal mi diyorum, cogu hamilede böyle oluyor diyo. Ne kadar tatmin edici cvp sen düşün..

Bende ilk defa duydum o arkadastan.hatta onun ablası denemek için hamileyken ayva yedikten sonra bacagına surmuş elini be cocugun bacagnda leke cıkmış. İnanasım gelmiyor ama yinede dikkat edelim kızlar. Korktum valla
Bence içinizi rahat tutun. Boyle seylere takılmayın. Allah saglikli hayırlı evlat nasip etsin.
:)

Çok zor gercekten içine sinmesi lazim

Merhaba hanımlar,nasılsınız, bugün detaylı usg vardı herşey yolundaymış çok şükür Rabbıme. Kılo 470 gr boy 27 cm dedı. 21+3 haftalığiz. Centık sorunu da yokmuş.(ilk gebeliğimde centık yüzünden bebeğim kılo alamamış erken doğmuştu).. Üst sayfalarda park beşik konusu açılmıştı,ilk bebeğimde park beşik kullandım 2,5 yasına kdr.gayet rahat yattı daha da yatardı en az 1 yıl daha ama baza aldık.gardrobu da özel yaptırdım geniş kullanışlı sürgülü olduğu için de ayrıca rahat tavsıye ederım.oda yapamadım ayrı ayrı bu şekilde bir odası var. Kardeşi de gelecek yakında , oda bir süre benım odamda kalır ve park beşiğiyle Abisinin odasına terfı eder dıye dusunuyorum Ikı yastan sonra ona da baza alırım. Baza gayet kullanışlı oluyor

Çok gecmis olsun.benimde sinüzitim var.çok iyi bilirim.hamileyken de insan tereddüt ediyor.agri kesici parol alsan belki biraz idare eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…