2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar benm karnmda sürekli şişknlk oluyo akşnları ya sizinde oluyo muki şişknlk ve sertlk
Yalnız olmadığıma çok sevindim. Artık iyice sinir olmaya başlamıştım seninde önceden beri vardı yanlış hatırlamıyorsam canım. o kadar az yememe rağmen, özellikle akşamları en geç 7de ve ağırlık yapmayacak seyler yiyorum. Dün 5te yedim en sonbi tabak yemek ama çatlıcaktım şişkinlikten gerginlikten. Adam akıllı yemek yemeyi özledim. Bi çaresi yok mu bunun

Sağlık Ocağına yaptırdım Çarşamba günü çıkacakmış ama çok kötü oldum sonrasında.sen yaptırdın mı canım
Yok ben de birdahaki kontrolde yaptiricam ama kayinvalidemin seker cihazi var evde sabah ac karnina bi deniyim dedim 100 cikti bana yuksek geldi çok. Endiseliyim. Ondan merak ettim kac cikti diye.

Ben de aynı durumdan muzdaribim az yememe rağmen kilo almışım +3 ile devam ediyorum hamilelige ve bu 3 kiloyu bu ay aldim öncesinde aynı kilodaydim başlangıçla

Aktif olarak katılamıyorum ama paylaşımları takip ediyorum.Uzun zamandır kontrole gitmemistim yarın sabah gidicem insaallah doktor bi daha ki gelişine organlarına bakarız demişti bi tedirginlik var insaallah hersey yolundadir

Yok ben de birdahaki kontrolde yaptiricam ama kayinvalidemin seker cihazi var evde sabah ac karnina bi deniyim dedim 100 cikti bana yuksek geldi çok. Endiseliyim. Ondan merak ettim kac cikti diye.
Bu önce aç kan alıyorlar sonra o şekerli suyu içtikten 1 saat sonra kan alınıyor sonra 1 saat sonra bir daha ve bu süre zarfında açsın ve gözümü açamadım şekerden yaptırma taraftarı değildim ama ailemde çok şeker hastası var şeker hastalığı zor Allah kimseye yaşatmasın
Benim rahim agzi uzunluğu icin alttan bakmıştı daha net sonuç veriyormuş
peki kaçıncı haftada baktı hatırlıyor musun

16.haftalardaydim, su gibi bişey gelmişti amniyon sivisi mi diye alttan bakti, rahim ağzını da o zaman ölçtü ve kısa çıktı dikiş atıldı. 17.haftada bi daha baktı alttan. Sonra hep.karından baktı.
Alttan bakmasa anlayamayacakti kısalığı, iyiki bakmış

Ben de aynı durumdan muzdaribim az yememe rağmen kilo almışım +3 ile devam ediyorum hamilelige ve bu 3 kiloyu bu ay aldim öncesinde aynı kilodaydim başlangıçla
Ben bir de 8 10 hafta kadar afedersin ishal sorunu yasadım. Başlarda salgına yakalandım. Perişan geçti ama 6,5 kilo aldım toplamda. 24+0ım bugün. Bu nasıl gidişattır anlamıyorum inan. Şeler cihazıyla 3 gün kontrol ettim şekerde çıkmıyor şükür. Su da mı yarıyor artık baska bişey gelmiyor aklıma

bende aynıyım canım geçti dedim bi kaç gündür tekrar başladı bugün dra gitmiştim baş aşağı duruyor dedi sanırım ondan kaynaklanıyor pozisyon değiştirmiş

Canm kaca kadar normal sayiliyor seker? Sabahvac karnina olan ozellikle?

Ya alttan bakınca çok geriliyorum ondan her muayene öncesi beni bi sıkıntı kaplıyor yapması gerekiyorsa mecbur bakacak ama bana daha önce hiç bakmadı rahim Ağzı ölçümü için bence çünkü hiç bahsetmedi.sana da çok geçmiş olsun canım Dikiş falan baya uğraşmışsın kıyamam şuan iyisindir inşallah

Canm kaca kadar normal sayiliyor seker? Sabahvac karnina olan ozellikle?
Canım bende internette bikaç sitede araştırdım. Sonuçlar genelinde aynı yazınca onı baz aldım. Açlık sınırı 90, tokluk sınırı 140 yazıyor. Tokluk 2 saat sonrasında olan değermiş. Ona göre ölçümleri yaptım.

Bi ameliyat gecirmissin sonucta olsa ordada sorun olurdu yok yok canim korkma tabiki doktorlar ne diyosa tedavi veriyosa onlemini alcaz uyguluycaz. Sag salim bu gunleride atlatmak nasip olur insallah
Tabi cnm tedavisi varsa neyse yapucaz.amin insallah sag salim bebeklerimizi kucaklarimiza alalim insallah.

Bugün sabah kalktığımdan beri kaburgamın ucunda batma sızı tarzı bi acı var. Yatmaya korkar oldum, heryanım yastık ama huzur bulamıyorum. Oğlumda da son 2 ayda olmuştu. Sanırım aynı şey oluyor yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…