2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ayy inanırmısın ben yazacaktım şimdi aynı şeyi
sağ taraf kaburgama sanki bebek ayağını dayamış gibi batma hissi mi deaem ne desem bilemiyorum rahatsız edici bişey ama çözemedim. Diğerlerinde çok daha geç yaşamştım böylesi ağrıları... sanada geçmiş olsun canım.

Kizlaar hersey yolundadir insallah bebislerinizde rahattadir :)
Benim de bi sorunum var bu iki uc gundur midem bulaniyo ilk uc ay cok bulanmamisti istifra da etmemistim sansliydim yani ama bu aralar zor tutuyorum kendimi var mi benim gibi olan.. bazi hamilelerde olur ya onun gibi mi son uc ay mide bulantisi cekicem diye endiseleniyorum

Sağol canım sanada geçmiş olsun. Aynı bnmde sağda. Oğlumda da sağda olmuştu ama daha ilerki haftalardaydı. Bunda herşey erken oluyor. İnşallah hayırlısıyla doğumlar vaktiyle olur. Sol tarafta da midem sanki göğsüme çıkmış gibi zaten dolgun. Yanmayı sızlamayı göğsümde hissediyorum valla.

Geçmiş olsun canım. İlk zamanlar bulantım vardı benimde ama istifra etmedim. Bayadır benimde ara ara bulanıyor midem durduk yere. Neyin nesi bilmiyorum. Birkaç arkadaşın daha olmuştu.

İnşallah canım inşallah ...
hani bu bebek saçlanıyor derlerya halk arasında inanmaya başladım sanki :) bu aylarda mideler fenaa ben hiç istifra etmedim başından beri ama neoluyorsa hep bu aylarda birkaç kez oluyor.
Yanma , şişkinlik olayını hiç açmayalım çok fenayım artık çatı kemiklerimde ağrıyor bilmem nasıl geçecek bu dört ay

Oğlumdaki rahatlığı o kadar arıyorum ki.. hiç şikayetim bitmiyo ya, şükür diyorum, kendimi avutmaya çalışıyorum ama keçiler geliyor banada aaaaaa :)

Oğlumdaki rahatlığı o kadar arıyorum ki.. hiç şikayetim bitmiyo ya, şükür diyorum, kendimi avutmaya çalışıyorum ama keçiler geliyor banada aaaaaa :)
Hayırlısı bakalım sık dişimi senin haftan benden ileride heralde. Düşün bu ikinci trimestir , hamileliğin balayı diyorlar asıl film son üçte başlıcak heyy yavrum hey :)
Geçecek inşallah , hepsi gülümseyerek hatrlayacağız...

Ayyy unutulmaz balayı oldu gercekten:))
Şimdiden böyleyiz, son 3 ay nasıl geçicek bakalım.
Ben bugün 25.haftaya giriyorum Allahın izniyle. Bebişte öndeymiş 5 gün. Doğuma kadar çok değişiyor zaten genelde. Aman sağlıklı olsunlarda..

Benim ikinci hamileligimde son ayimda boyle olmustu hatta suyum geliyormus ben yine altima kaciriyorum sanmistim kocamandi gobegim kendimde kisa boylu minyonum :) yani bana bu sefer erken gibi geldi bu belirtiler ama cok sukur bebegin hareketleri iyi... erken kasilmalar yasadik magnezyum verdi dr.um gunde iki kez belki kasiliyorum baska bi sorun yok okadardi ki gunde 100e yakin kasilma saymistim

moralim bozuk ya ben her hafta bi kilo alıyorum eskisinden farklı olarak tek fazla yediğim meyve, öyle sürekli aşermem falan da yoktur benim hatta son bi aydır hiçç olmadı napcamm yaa

Al benden de o kadar ayağa kalkmak bi dert uzanmak bi dert dönmek bi dert 2. Gebeliğim ilkinde yoktu böyle bir durum..hatta kemıklerımden ses bile geliyor kırt diye...

aynen bende ilk gebeliğimde yaşamadım böyle bir ağrı gece bir yere bacağımı artmam lazım yüksek yoksa uyumak yok günaydın bu arada

moralim bozuk ya ben her hafta bi kilo alıyorum eskisinden farklı olarak tek fazla yediğim meyve, öyle sürekli aşermem falan da yoktur benim hatta son bi aydır hiçç olmadı napcamm yaa

ben hiç doymuyorum dünyaları verseler yiycem 1 ay önce +12 kiloydum cuma kontrolum var tartıya çıkmaya korkuyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…