2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sağlık Ocağına yaptırdım Çarşamba günü çıkacakmış ama çok kötü oldum sonrasında.sen yaptırdın mı canım
Ya ben şeker yuklemesini acayip sevdim. Elmalı glikoz aşeriyom o derece. Hic de bisey olmadi saatlerce. Herkese gore degisiyor demek ki. Sonuclar da iyi cok sukur. Aclikla tokluk sekeri eşit benim.

Ya ben şeker yuklemesini acayip sevdim. Elmalı glikoz aşeriyom o derece. Hic de bisey olmadi saatlerce. Herkese gore degisiyor demek ki. Sonuclar da iyi cok sukur. Aclikla tokluk sekeri eşit benim.
Ay o zaman çok iyi.ben dün çok kötü oldum başım döndü ve inanılmaz başım ağrıdı inşallah sonuçlarda iyi çıkar .

sevindim senin adına hadi geçmiş olsun

Ben de 67 kilo ile basladim, 77 kiloyum. Patlayacak bomba gibiyim, 3 ay nasil gececek yardim et Yarabbi...

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-14-10-14-35-1.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 114
Offf okadar sukrediyodum ama ben de grip oldum..

Parol iciyorum ilac olarak sadece. Gerisi ihlamur zencefil limon vs...
Strepsil diye bir pastil var birkac konuda gordum doktorlar vermis hamilelikte hep. Acava kullanan varmi yada bilgisi olan? Yinede eczaneye fln sorarm da merak ettim.

Canm yaa gercekten odemin cok artmış aciyormu peki ole olunca yoksa sadece sislikmi hissediyorsun? Benim azcik sisse hemen acıyor ellerim ayaklarmn ustune basamiyorum
Aci degil de muthis bi gerginlik hissi... Diyorum ya patlayacak bomba gibiyim. Ic organlarim bile icime sigmiyor sanki. Azicik birsey yesem cok rahatsiz oluyorum. Ama yine de onlenemez bi sekilde kilo aliyorum(

O zaman dikkat etmek gerek. Allah korusun, vaktiyle gelsinler inşallah canım. Benimde ikinde suyum geldi ama öyle böyle değildi:)) kasılmalar bende de oluyor ama çok değil, bazen hissediyorum.magnesyumum hazır ama o tadı yüzünden midem ağzıma geliyor.
moralim bozuk ya ben her hafta bi kilo alıyorum eskisinden farklı olarak tek fazla yediğim meyve, öyle sürekli aşermem falan da yoktur benim hatta son bi aydır hiçç olmadı napcamm yaa
Bir çözüm bulursan banada söyle. 6,5 kilo aldım toplamda. 7 olmuştur hatta. Ama ne doğru düzgün yemek yiyebiliyorum, ne de ishalden kurtulabildim şimdiye kadar. Ona rağmen bu nasıl kilo alıştır anlamadım gitti. Şekerimde normal çıkıyor ölçüyorum.

Kızlar ya köye gidicem simdi kv.nin yanına 1 saatlik otobüs yolculuğuyla. Ama midem hem hafif yanıyor hemde bulancak gibi. Evde dramamine var kullansak bişey olur mu ki. 1 saat var otobüse.

Aci degil de muthis bi gerginlik hissi... Diyorum ya patlayacak bomba gibiyim. Ic organlarim bile icime sigmiyor sanki. Azicik birsey yesem cok rahatsiz oluyorum. Ama yine de onlenemez bi sekilde kilo aliyorum(
Ayyy canım çok şişmişin yaa ... Geçmiş olsun , tansiyon takibi yapıyormusun acaba?
Kilo değil sanırım şişlik , ödem seninki...

Kızlar ya köye gidicem simdi kv.nin yanına 1 saatlik otobüs yolculuğuyla. Ama midem hem hafif yanıyor hemde bulancak gibi. Evde dramamine var kullansak bişey olur mu ki. 1 saat var otobüse.
Çok doyurma karnını canım , tuzlu çubuk falan al yanına , ha birde ekstradan kalınca bir poşet :) nolur nolmaz ... Dramaminr yzıyorlar hamilelere kullanmak sana kalmış. İyi gezmeler...

Çok doyurma karnını canım , tuzlu çubuk falan al yanına , ha birde ekstradan kalınca bir poşet :) nolur nolmaz ... Dramaminr yzıyorlar hamilelere kullanmak sana kalmış. İyi gezmeler...
Zaten fazla yersem şişkinlikten duramıyorum ki kuzum:) poşeti en başta koydum bende :))

Ayyy canım çok şişmişin yaa ... Geçmiş olsun , tansiyon takibi yapıyormusun acaba?
Kilo değil sanırım şişlik , ödem seninki...
tansiyonum 10-9 filan dusuk bile. Sisligin nedeni damarlarin asiri genislemesi, yani varis... Onun da suan cozumu yok. Dr dogumdan sonra kalp damar cerrahina mutlaka gorun, hamile olmasan sana islem yapardim dedi. Henuz 5 haftaliktim o zaman bile sismeye basladim. Lazerle yakiyorlar sanirim damarlari. Hayirlisiyla doguruyum, yaptiricam

Bebegin önde olması doğumu etkiler mi yoksa son adet gününe gore mi hesaplanır
son adet gününe göre hesaplanır normalde sadece ilk kontrolde bebek daha küçük veya daha büyükse tarih değişir sonraki haftalarda tekrar değişmez, benim ilk hamileliğim Doğum kontrol hapından hemen sonra olmuştu son adet tarihine göre 8 haftalık olmam gerektirdi ama 6 hafta çıktı ilk kontrolde ve ona göre devam ettik (hamile kaldığım günü biliyordum yani ultrasonda da ona göre çıktı)

Bu arada ilk bebeğim 39+1 de geldi 3350 gram 49 cm, ikinci 39+6 da 4040 gram 54 cm doğdu ikisi de normal Doğum

moralim bozuk ya ben her hafta bi kilo alıyorum eskisinden farklı olarak tek fazla yediğim meyve, öyle sürekli aşermem falan da yoktur benim hatta son bi aydır hiçç olmadı napcamm yaa
Meyveyi azalt canim ben bir ay 3 kilo aldim doktor direk meyveyi cok mu yiyorsun diye sordu meyve cok kilo aldiriyormus

Bu arada kilo konusu olmuş bende 24+1 oldum bugün 63,5 kilo işe başladım sabah tartıldım 69,5 olmuşum, benim kilo da sadece karnımda ve biraz göğüsler büyüdü, dar bir şey giyince top gibi çıkıyor karnım ortaya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…