2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Meyveyi azalt canim ben bir ay 3 kilo aldim doktor direk meyveyi cok mu yiyorsun diye sordu meyve cok kilo aldiriyormus
Meyve şeker oldugu icin cok tüketmemek gerekiyor.diyetisyen giderken meyvenin yanına yoğurt yada sut yada cig badem verirdi. Kan şekeri hemen artmasın diye.

Anladım canım , varis için birkaç egzesrsiz var belki işe yararlıdır senin içinde. Bir bak istersen ...
Geçmiş olsun

Bir haftadır koyu renk akintim gecmedi plesanta aşağıda dendi sadece bı iğne yapıldı bu akıntılar normal mi bu kadar uzun sürmedi anlamadım oğlumda hiç böyle bişey yaşamadım neredeyse bir haftadır yatıyorum

BENİMDE SORUNUM AYNI ESKİSİNDEN FARKLI YEMİYORUM AMA kg ALDIM
Meyveyi azalt canim ben bir ay 3 kilo aldim doktor direk meyveyi cok mu yiyorsun diye sordu meyve cok kilo aldiriyormus
ay haklısın belkiden meyve tüketiyorum baya midem bulandıkça sanırım tek sebep bu
Meyve şeker oldugu icin cok tüketmemek gerekiyor.diyetisyen giderken meyvenin yanına yoğurt yada sut yada cig badem verirdi. Kan şekeri hemen artmasın diye.
bundan sopnra dikkat edicem canımm sağol

Kızlar tüyleri azalan varmı aranızda neredeyse 2 aydır bacak ve kollarımdaki tüyler resmen dökülüyor garip bir şekilde göbeğimde çıkmaya başladı ilk kızımda artmıştı ama bunda azalıyor

Merhaba kizlar umarim herkes iyidir. ben biraz yuruyus yapinca kemiklerim agriyor. yuruyus yapmasamda olmuyor kendimi zorlamadan yavas yavas yuruyorum ama son aylar baya bi zor yururum heralde cunku kemiklere cok baski yapiyor.. Kizimi özledim valla acaba kime benziyor

Ne guzelmis. Benim yaptirdigim tum lazer epilasyon cöpe gitti. Yillardir cikmayan kıllar pörtledi. Cok uzgunum.

her muayene de bakmaz ki alttan. çok gerekli görürse bakar.
sağol iyiyim canım.

moralim bozuk ya ben her hafta bi kilo alıyorum eskisinden farklı olarak tek fazla yediğim meyve, öyle sürekli aşermem falan da yoktur benim hatta son bi aydır hiçç olmadı napcamm yaa

ben hiç doymuyorum dünyaları verseler yiycem 1 ay önce +12 kiloydum cuma kontrolum var tartıya çıkmaya korkuyorum,

Ya ben şeker yuklemesini acayip sevdim. Elmalı glikoz aşeriyom o derece. Hic de bisey olmadi saatlerce. Herkese gore degisiyor demek ki. Sonuclar da iyi cok sukur. Aclikla tokluk sekeri eşit benim.
Yaa bende bu hafta sonu şeker yüklemesi yaptırcam, meyveli şeyleri hiç sevmem özellikle elmayı nasıl içicem bi öneriniz var mı kızlar? hepsi elmalı mı oluyo ya sade yokmu ?

kızlar yalnız degılsınızz.. ben de + 10 dayımm... cok hıuzlı kılo artısı oldugu ıcın bacaklarr hafıften kramp gırıyor ara ara

Evet ya ben hızlı kilo artışı olanlardanım, acayip acıkıyorum durmadan. Nasıl frenlicez kendimizi :/ Yada ödemi nasıl atıcaz

Ne guzelmis. Benim yaptirdigim tum lazer epilasyon cöpe gitti. Yillardir cikmayan kıllar pörtledi. Cok uzgunum.
Bende muzdaribim lazere gidiyordum dört seans girmiştim yüzde 90 ı bitmişti tüylerimin
Hamilelikte yeniden çıktılar ama hepsi değil şükür yüzde 30 u falan.
Doğumdan sonra dökülürlermi ki yaa

başladığımda 66 kgdım, bugün 76 kg çıktım
Sıkma Canını canım yakınmışız ben de 65 le başladım bugün 70 im hergün kilo alabiliyoruz ben de anlamıyorum az yiyorumdikkat ediyorum ama ne yesem yarıyo galiba :)) senin cinsiyet ne bilmiyorum benim erkek sadece karnım daha çıkıyo git gide diğer her yerim aynı :)

Meyve de yemezsek ne yicez? Habire acıkıyom ben.
Onun yerine sizi daha uzun tok tutacak seyler yiyebilirsin. Yada meyveyi uc dört porsiyon değilde. Bir porsiyon yanına da bir proteinle destekleyerek yiyip. Tokluk süreni uzun tutabilirsin.
Meyve şeker oldugu icin. Direk yiyorsun ve kan şekerin aniden yükselip sonra düşüyor. Bu da hızlı acıkmaya sebep oluyor.

Bende 7 kilo aldım. Her yer ayni. Karin gidiyor ileri :)

Hamile değilken iyi beslenme hakkinda cok bilgiliydim. Ve surekli spor diyet hayatım boyle geçiyordu. Cok aktiftim. Ve şeker falan ağzıma sürmezdim. Hamile olunca dünyaya bi daha mi gelecez moduna ufaktan da olsa girdim ve elbette normal beslensek bile çabuk acıkıyoruz. Geçen gün dizi de ekmek arası yiyorlardı. Akşam 9 10 gibi oyle canim istedi ki. Yemedim.
Abartı yedigimi düşünmesem de 7kilo aldığım gercegini değiştirmiyor :)

erkek bebek hamileliğimizi oluyor sadece karın büyüdüğü için geri vermesi de kolay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…