2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
ya ben aşırı acıkmıyorum ama bendede artış hızlı oldu anlamadım

benim kızım olucak karnım ve göğsüm çok çıktı diğerleri aynı

Benim bitmisti epilasyon. Hic tuy filan yoktu. Aradim sordum malesef bazi bunyelerde gebelikte cikiomus tekrar. Ve malesef sonrasinda dokulmuomus. Yani tum tedavi çöp.

Kızlar aşırı acıkanlar için maş fasulyesini öneririm. Geceden ıslatıp haşlayıp biraz zeytinyağı tuz sirke ve dere otu ve közlenmiş biber ile güzel oluyor. Üstelik çok tok tutuyor ve bebişe de faydalı.

Bu arada ben de 6 kilo aldım ama son 3 kilosunu 3 haftada aldım kalkamayıp yattığım için. Beslenmemde bir sıkıntı Yok çok şükür ama hiç hareket etmediğim için hızlı alıyorum...inşallah Doğumdan sonra 40ımız çıktığı gibi veririz hepsini :) bebişler sağlıklı olsun da :) yürüyüş yapmayı hareket etmeyi özledim :)

özel sektörde çalışan arkadaşlar doğum izninde yerinize birinimi alacaklar yoksa idare edecek varmı konuşan oldumu acaba patronuyla falan

Ben ikizlere hamileyim 24. Haftadayım yeni 7. Kiloyu aldım seviniyorum :) tek çocuğa hamile olanlarla niye aynı kilodayım çocuklarım düşük kiloylamı doğacak diye korkuyorum Hayatımda ilk defa kilo almama seviniyorum

Senin kilonla bebeginin kilosunun alakası yok ki niye seviniyosun :) ben alınca üzülüyorum 3 kg almisim şok oldum. Bu haftalara kadar kilo almamistim neredeyse

Kızlar bugün Ayrıntılı ultrasonum vardı daha öncede tahmin ettiğimiz gibi Bebeğin eşi biraz aşağıda ve sol beslenme damarı zayıfmış yani dikkat etmem Lazım hamilelikten bu yana daha yeni 2 kg aldım ve hiç iştahım yok acaba bebek de ondan mı böyle oldu kii

özel sektörde çalışan arkadaşlar doğum izninde yerinize birinimi alacaklar yoksa idare edecek varmı konuşan oldumu acaba patronuyla falan
Ben hamile olduğumu söylediğim de genel müdüre. Yanıma birini alacağını söyledi. Aldı da. Bir ay olacak yanıma başlayalı. Ben yokken o idare edecek.
Senin nasıl düzenlediler

Senin kilonla bebeginin kilosunun alakası yok ki niye seviniyosun :) ben alınca üzülüyorum 3 kg almisim şok oldum. Bu haftalara kadar kilo almamistim neredeyse
Ay Ne bileyim kilo almazsam olmazmış gibi geliyor bide benim arkadaşlarım tek çocukta 25-30 kilo aldılar hep benimde hedefim 30du ama 16kilolarla bitiricem sanırım

Komşum ikiz kız bebek doğurdu yeni , 10 kilo almış hatun 3 er kilo bebeklerde maşallah.
Eve geldi hiçbişey yok ayy ne güzell ikisi bir arada sizinn
Belki sizde öyle doğum yaparsınız fit fitt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…