- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #15.101
Banada suan oyle diyorlar yanina gecici birini alalim diyorlar eger begenirsek baska biyerde degerlendiririz diyorlar .ama gwlecek kisiye gecici oldugunu soyleyelim diyorlar yada 2 kisi olarak calisirsiniz diyorlar benim isimde 2. Kisiye gerek yok bu laf beni cok gerdi .2. Kisi varsa ben yokum .inan bu zamana kadar yasamadigim stresi yasadim bugun .yarin patronumla konusucam .icim rahat izne cikmak istiyorum cok gerildim bugun.aslinda icerden biride idare edebilir nebiliyim ya cok sıkıcı bur durumBen hamile olduğumu söylediğim de genel müdüre. Yanıma birini alacağını söyledi. Aldı da. Bir ay olacak yanıma başlayalı. Ben yokken o idare edecek.
Senin nasıl düzenlediler
Adi üstünde özel sektör.ben ilk dogum iznimde bi döndum ki ise yerim degismis hersey degismis.o kadar fedakârlık özveri hepsi boşa gitti.ha bu hamileligimde dusuncem su yönde ucretli iznim bittikten sonra izinlerimi kullanip üstüne alabilirsem rapor almak.ne kadar gec gidersem is yerinde beni ne kadar iki yüzlülukler bekliyor daha rahat gorecem.digerinde hemen basladim madalyam yerimden olmak oldu.bunda nasip olursa onlar düşünsün.banada sorular gelmeye basladi ne zman donecen işe diye :)Banada suan oyle diyorlar yanina gecici birini alalim diyorlar eger begenirsek baska biyerde degerlendiririz diyorlar .ama gwlecek kisiye gecici oldugunu soyleyelim diyorlar yada 2 kisi olarak calisirsiniz diyorlar benim isimde 2. Kisiye gerek yok bu laf beni cok gerdi .2. Kisi varsa ben yokum .inan bu zamana kadar yasamadigim stresi yasadim bugun .yarin patronumla konusucam .icim rahat izne cikmak istiyorum cok gerildim bugun.aslinda icerden biride idare edebilir nebiliyim ya cok sıkıcı bur durum
Benim yaptıgım isi tolere edebilecek biri Yok malesef. Şirketten birini eğitelim dediler. O da bir haftalık eğitimden sonra istemediğini söyledi. Oyuzden ilan verdiler. Yanıma başlayan kişi de ben döndükten sonra ya benimle devam edecek ya da gerekli bir departman olursa ayıracak. O su an belli değil. Ben açık açık konuşmadan. Mudur sagolsun konuştu. Sen bölümünde devam edeceksin diye. He dersen ki insan bu şaşar onu kimse bilemez :) ama benim isimden dolayı şirkette bunu yapacak zaman ayıracak kimse Yok. O nedenle benim mecburi.Banada suan oyle diyorlar yanina gecici birini alalim diyorlar eger begenirsek baska biyerde degerlendiririz diyorlar .ama gwlecek kisiye gecici oldugunu soyleyelim diyorlar yada 2 kisi olarak calisirsiniz diyorlar benim isimde 2. Kisiye gerek yok bu laf beni cok gerdi .2. Kisi varsa ben yokum .inan bu zamana kadar yasamadigim stresi yasadim bugun .yarin patronumla konusucam .icim rahat izne cikmak istiyorum cok gerildim bugun.aslinda icerden biride idare edebilir nebiliyim ya cok sıkıcı bur durum
zaten ikizler genelde tek çocuktan daha düşük kiloda doğar o normali zaten ama ben mesela 6 kilo aldım bebek en fazla 800 gram falandır yani çocuğa bir yararı olmuyor kilonun. Ben ikinci hamileliğimde toplam 8 kilo almıştım son iki ay hiç almadım bebeğim 4 kilo doğdu eve bir geldim tartıya çıktım 10 kilo gitmişti :))Ben ikizlere hamileyim 24. Haftadayım yeni 7. Kiloyu aldım seviniyorum :) tek çocuğa hamile olanlarla niye aynı kilodayım çocuklarım düşük kiloylamı doğacak diye korkuyorumHayatımda ilk defa kilo almama seviniyorum
Ünvanınız nasıl değişebilir ki. Sonuçta sigortaya mi ne o ünvanla kayıt oluyorsunuz. Bildiğim kadarıyla yasal olarakta kaldiginiz yerden devam ettirmek zorunda. Yanlış biliyor olabilirim elbette ama.Adi üstünde özel sektör.ben ilk dogum iznimde bi döndum ki ise yerim degismis hersey degismis.o kadar fedakârlık özveri hepsi boşa gitti.ha bu hamileligimde dusuncem su yönde ucretli iznim bittikten sonra izinlerimi kullanip üstüne alabilirsem rapor almak.ne kadar gec gidersem is yerinde beni ne kadar iki yüzlülukler bekliyor daha rahat gorecem.digerinde hemen basladim madalyam yerimden olmak oldu.bunda nasip olursa onlar düşünsün.banada sorular gelmeye basladi ne zman donecen işe diye :)
Ben hic kilo veremedim ama :)))))Senle ayniyiz galiba tatlis, ilk doktor kontrolunde 62.5 dim sonra 3.5 kilo verdim 4. Aya kadar, daha yeni verdigim kilolari almisim. Sadece gobek varoğluşum bu sabah baya oynadi tekme atti onu seviyom
Herkese mrhb
Clexane kullanan arkadaşlarım nasıl gidiyor hamilelik? Doktora sordum ben 34. Haftada bırakıyoruz iğneyi dedi bana.
Bu konuda doktorlar neden bu kdar ayrı düşünüyorlar anlamıyorum.
Suan gıpta ettim. Bende istiyorum :))))zaten ikizler genelde tek çocuktan daha düşük kiloda doğar o normali zaten ama ben mesela 6 kilo aldım bebek en fazla 800 gram falandır yani çocuğa bir yararı olmuyor kilonun. Ben ikinci hamileliğimde toplam 8 kilo almıştım son iki ay hiç almadım bebeğim 4 kilo doğdu eve bir geldim tartıya çıktım 10 kilo gitmişti :))
Masallah diyim elbette nazar değmesin :)zaten ikizler genelde tek çocuktan daha düşük kiloda doğar o normali zaten ama ben mesela 6 kilo aldım bebek en fazla 800 gram falandır yani çocuğa bir yararı olmuyor kilonun. Ben ikinci hamileliğimde toplam 8 kilo almıştım son iki ay hiç almadım bebeğim 4 kilo doğdu eve bir geldim tartıya çıktım 10 kilo gitmişti :))
Cnm aslinda dogru soyluyosun zaten bende genel mudurle konustum daha dogrusu yurt dişina cikiyordu ayak ustu konustuk gelince bu konuyu bi değerlendirelim dedi .arkadasin tanidigin varsa oda olur dedi. hamileligimi ilk paylastigimda konustuk seninle herzaman çalışmaya haziriz demisti.7 yildir ayni yerdeyim isimide seviyorum.yarin patronumla konusmayim yine onumu bekleyim napiyimBenim yaptıgım isi tolere edebilecek biri Yok malesef. Şirketten birini eğitelim dediler. O da bir haftalık eğitimden sonra istemediğini söyledi. Oyuzden ilan verdiler. Yanıma başlayan kişi de ben döndükten sonra ya benimle devam edecek ya da gerekli bir departman olursa ayıracak. O su an belli değil. Ben açık açık konuşmadan. Mudur sagolsun konuştu. Sen bölümünde devam edeceksin diye. He dersen ki insan bu şaşar onu kimse bilemez :) ama benim isimden dolayı şirkette bunu yapacak zaman ayıracak kimse Yok. O nedenle benim mecburi.
Açık açık konuşmakta fayda var. Karşı taraf sana o güveni hissettirir. Bence stres olma. Öncelikle rahat ol. Stresli olunca sanki karşı taraf ozaman eline koz veriyormuş gibi oluyoruz. Sen en güzelinden konus madem. Karşı tarafta anlatsın niyetini. Ama dediğim gibi içini ferah tut. Bir de şoyle düşün. Arkandan is çevirecek kişi sen izindeykende alırdı onu ise. İsi de bi şekilde öğretirlerdi. Oyuzden bukadar kartlarını açık oynamislarsa çokta kötü niyet olacağını zannetmiyorum
Benim yer değiştirme gibi bir durumum yok cnm 2 arkadasim yeni basladi dogum izninsen geldiler onlari ayni birimden biri idare etti brnde ole bisey yok birde uzerine ucretsiz uzin kullandilar bende ole bi sans da yok biz nekadar isimize duskunsek okadar beter oluyoruz sanki bunu anladim umursamazmi olmak lazimAdi üstünde özel sektör.ben ilk dogum iznimde bi döndum ki ise yerim degismis hersey degismis.o kadar fedakârlık özveri hepsi boşa gitti.ha bu hamileligimde dusuncem su yönde ucretli iznim bittikten sonra izinlerimi kullanip üstüne alabilirsem rapor almak.ne kadar gec gidersem is yerinde beni ne kadar iki yüzlülukler bekliyor daha rahat gorecem.digerinde hemen basladim madalyam yerimden olmak oldu.bunda nasip olursa onlar düşünsün.banada sorular gelmeye basladi ne zman donecen işe diye :)
ilk hamileliğimde Daha çok almıştım hepsini veremeden ikinciye hamile kaldım onda daha az aldım işte Doğumda hepiani verdim emzirirkende verdim düşün ilk hamileliğimden önce 65 kiloydum ikinci çocuktan sonra 61 kiloya kadar düştüm :)) ikinci bana çok yaradı yani inşallah yine kolay veririm sende de öyle olur inşallah :)Suan gıpta ettim. Bende istiyorum :))))
Valla benim de temennim o bakalım ilk bebeğim ilk deneyimim olacak, hayırlısı :)öyle tabi de kiloları da hemencecik verince hiç fena olmuyor :) mutlu anne mutlu bebek demek
Canim sen içini ferah tut. Ben sorun çıkacağını düşünmüyorum. Dönünce değerlendirelim demis. İstersen donmesini bekle. Ama sonuçta kişileri sen tanıyorsun. Hangisiyle konuşmak senin icin önemli sen daha iyi bilirsin elbette.Cnm aslinda dogru soyluyosun zaten bende genel mudurle konustum daha dogrusu yurt dişina cikiyordu ayak ustu konustuk gelince bu konuyu bi değerlendirelim dedi .arkadasin tanidigin varsa oda olur dedi. hamileligimi ilk paylastigimda konustuk seninle herzaman çalışmaya haziriz demisti.7 yildir ayni yerdeyim isimide seviyorum.yarin patronumla konusmayim yine onumu bekleyim napiyim
Ay tesekkur ederim canim insallah oyle olur :)) masallah ya sana. Bende 1.69 boyundayım. Doğumdan sonra 69olsam şükrederim :) gerisi de benden gelmesi icin elimden geleni yaparım. 60a kadar düşmek istiyorum bakalım :)ilk hamileliğimde Daha çok almıştım hepsini veremeden ikinciye hamile kaldım onda daha az aldım işte Doğumda hepiani verdim emzirirkende verdim düşün ilk hamileliğimden önce 65 kiloydum ikinci çocuktan sonra 61 kiloya kadar düştüm :)) ikinci bana çok yaradı yani inşallah yine kolay veririm sende de öyle olur inşallah :)
Günde 9saat calisiyorum :) arkadaşla baktikta yasa da boyle birsey göremedik. Yürürlükte var mi bu.7,5 saatten fazla çalışan hamile var mı? Benim sonunda kabul ettiler ama zaten 2 hafta sonra rapor alıcaktım geldiğim günlere yanıyorum :)
Canim ben tire süt veya Atatürk orman çiftliği aliyorum günlük olanlarindan onunla mayaliyorum probiyotik yogurt mayasiyla ikisi de guzel oluyor.şahsen açık süt fikrine çok sıcak bakamıyorum ben zaten yakın bir gelecekte açık süt satışı yasaklanacakmış.ama hani çok çok güvendiğin bi yerden olursa iyice kaynatarak deneyebilirsin.ama benim tavsiyem marka önemli değil herhangi bir günlük sütle mayalarsan daha iyi olur.Annemin doğal yoğurduyla sek günlük sütü mayaladım. Gayet oldu. Ama tabi tas gibi değil. Zararı yoktur değil mi. Pastörize günlük sut. A andromeda7 canim sen cok yetkili birine benziyorsun :))))) sen bilirsin bu isleri. Siteye sut geliyor. İnsanlar alıyor ama. Ben hic cesaret edip almadım. Persembe günü eşime aldirip onu da deniyim mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?