2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet var alo 170 i arayıp detaylı bilgi alabilirsin mutlaka kullan bu hakkını... ben eğer böyle giderse işkura bildirmem gerekicek diyince paniklediler ki kurumsal bir yerde çalışıyorum en başta onların demesi lazımdı...

Eklentiler

• IMG_0566.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 72
SEK günlük sütle denedim. Hicte fena olmadı. Söylediğin markalar Migros'ta falan var mi canim. Bende dışarıdan olan süte içim ısınmıyor tanımadığım icin. Korkuyorum

Şirkette ilk hamileyim. :))) arkadaşla baktık kanuna bulamadık. Yarın tekrar bakıyım. Bende söylediğin yerleri gördüm. En iyisi arayıp bilgi alayım. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin icin.

SEK günlük sütle denedim. Hicte fena olmadı. Söylediğin markalar Migros'ta falan var mi canim. Bende dışarıdan olan süte içim ısınmıyor tanımadığım icin. Korkuyorum
Tire süt var sanırım sütü gerçekten güzel taş gibi tutuyor.ben izmirde yerel marketlerde çok kolay buluyorum bu markalari o yuzden buyuk marketlere hic bakmadim ama günlük olduktan sonra her marka guzeldir.bazen bulunmuyo ne denk gelirse onu aliyorum zaten günlük sut olduğu için 2 gun mayalamayı unutursam bozuluyor.

Komşum ikiz kız bebek doğurdu yeni , 10 kilo almış hatun 3 er kilo bebeklerde maşallah.
Eve geldi hiçbişey yok ayy ne güzell ikisi bir arada sizinn
Belki sizde öyle doğum yaparsınız fit fitt
3er kilomu ayy süpermiş bak bu çok hoşuma gitti tamam almayayım ben daha kilo

Şimdi bakıyorum da ne kadar iyi yorumlar var tire sut hakkında. En iyisi ben marketlere bir sorayım :) cok teşekkür ederim ilgin alakan icin. Cok sagol :)

Ben de bugun kontrole gittim çok şükür bebegin herşeyi normal ama plasenta biraz aşağıda dedi doktor kendini falza yorma kabız olma bir daha ki gelişine istirahat verelim dedi.çalısıyorum bir de evde oğlum var yorulmamak imkansız Rabbimize emanetiz.Ama insan ister istemez endişeleniyor

Bebeğin hareketlerini aşağıda hissediyorum dedim doktora çocuk yan pozisyonda dedi.Yani kafası sol kasık hizasinda ayakları sağ kasıkta o şekilde yatıyor dedi.Ilki sezeryan ama ssvd düşünmüyor değilim baş aşağı pozisyona gelir mi ilerde bilmiyorum

Aynen Tire süt çok güzel,yoğurdunun da Tadı çok hoş şu aralar favorim benimde

Bugün bi arkadaşımın yiğeni ikiz doğurdu biri kız biri erkek ve biri 2800gr diğeri 3000gr doğdu banada baya bi moral oldu açıkcası :)

Benim ki aşağıda ama Sınırda gibiymiş bunu fazla takmıyorum da bugün Ayrıntılı da doktor sol bebeği besleyen damar çentik Direnç var dedi solda uyu tuzu kes tansiyon Çıkabilir dedi kilosu da az olabilir sanırım beslenemediği için

Şimdi bakıyorum da ne kadar iyi yorumlar var tire sut hakkında. En iyisi ben marketlere bir sorayım :) cok teşekkür ederim ilgin alakan icin. Cok sagol :)
Kesin bulursun canım genelde her yerde oluyor biz kipada falan da buluyoruz migrosda da vardir büyük ihtimalle.hatta eşime sordum genelde o alıyor çünkü Migros'ta varmis canim

Son düzenleme:
Kızlar siz de benim gibi kararıyor musunuz? Göğüslerim kapkara oldu, sadece kahverengi kısmı değil, bütün meme dokusu karardı. Ve az önce ayna karşısında farkettim ki kararma koltukaltımdan koluma doğru yayılıyor..

Göbeğimde de kahverengi çizgi çıktı zaten..

Sizlerde var mı kararma, renk değişikliği?

Var bende de şuan göğsümün kahverengi kısımları koyulaştı , uçları daha koyu. Göbek deliğimde koyulaştı ama çizgi yok. İkincidede olmamıştı , ilk bebeğimde göbeğimden vajinaya kadar kahvrengi çizgi vardı.
İdare edicez artık pek hoş görünöesede

Ben de göğüs ucunda koyulasma bayadir var. Gobek deligininde ici dışına çıktığı icun hafuf kahve gibi. Başka yok şimdilik

Vajinadan göbek deliğime kadar kalın bi kahverengi çizgi var bende de.. göğüs uçları neyse de tüm göğüs kahverengi oldu anlamadım normal mi ki bu kadar kararma?

Ben de göğüs ucunda koyulasma bayadir var. Gobek deligininde ici dışına çıktığı icun hafuf kahve gibi. Başka yok şimdilik
Göbek deliğim benim de dışına çıkıyor yavaş yavaş, bebişlerden biri tam göbek deliğimin altında. Hareket ettikçe göbek deliğim oynuyor :)

benim gögüs uçlarımda var kararma baya bordodan siyaha doğru gidiyo başka bi yerimde fark etmedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…