2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ama yıkayabiliyorsun

Herkese mrhb
Clexane kullanan arkadaşlarım nasıl gidiyor hamilelik? Doktora sordum ben 34. Haftada bırakıyoruz iğneyi dedi bana.
Bu konuda doktorlar neden bu kdar ayrı düşünüyorlar anlamıyorum.
çok şükür canım seninde iyidir inşallah iğne artı aspirin kullanıyorum iğneyi 36gibi bırakırız dedi drum bu konuda herkes farklı düşünüyo canım fikir birliği yok malesef bu arada bende clexane bulamıyorum bilgin olsun bugün muadilini zor buldu eşim enox aldk doğuma kadar buna devam edicem 8kutu yazdrdım zaten tam yetiyo:)

Senin tuvalet düzenin nasıl? Ben de kabızlık sorunuda var ondanmı oluyor acaba bilmiyorun
Benim wc düzenim hiç yok. Bir de kan ilaçlarından dolayı ishal problemi felanda yaşadım ama ona rağmen şişkinlik hep oldu. Bu ara 2 3 günde bir çıkıyorum. Ama o da gün içinde 2 3 kez çıkmış oluyorum. Saçma sapan oldu yani.
Ama yıkayabiliyorsun
Tamam canım avm.ye gittiğimde bakıyım bende bi. Her aynaya bakışımda yapağı gibi bir saç görmekten sıkıldım:)

benim bacağımdakiler azaldı 3aydan fazla oluyo ağda yapalı bazı yerlerde hiç yok bazı yerlerde yeni yeni çıkıyo öbek öbek çok komik duruyo yolmuşlar gibi

ben
ben geipken kullandım canım onu internetten araştırmıştım kullanan çok diye aldm baya iyi geldi azını burnunu açıyo yinede bi sor istersen druna geçmiş olsun bu arada zencefili fazla içme kasılma arttırıyo

Herkese mrhb
Clexane kullanan arkadaşlarım nasıl gidiyor hamilelik? Doktora sordum ben 34. Haftada bırakıyoruz iğneyi dedi bana.
İyi
Herkese mrhb
Selam iyi gidiyor bende sadece göbekte morluklarımız var benim doktorum son güne kadar 12 saat öncesine kadar almalısın dedi ve kesinlikle normal Doğum öneriyor sorun yoksa tabi ilk doğumum normal Doğum çünkü bu arada ben bu gün hiç bir eczanede cleksan bulamadım piyasadan kaldırılmış dendi doktorum sorun olmaz eşdeğerini al dedi bakalım

Kızlar tetenoz aşısı oldum dün bugün kolumu kaldıramıyorum oldumu sizde de ağrı
Evet bendede oldu. 2-3 gün ağrı oluyor ama sonra geçiyor merak etmeyin.
Bende 4-5gün wc çıkmadığım oluyor. Ama gerçekten bu şişkinlik hissi çok rahatsz edici doğuma kadar böylemi devam etcek acaba ya iki yudum bişey yiyorum zor nefes alıyorum sonrasında. Nasıl olcak böyle

Şirkette ilk hamileyim. :))) arkadaşla baktık kanuna bulamadık. Yarın tekrar bakıyım. Bende söylediğin yerleri gördüm. En iyisi arayıp bilgi alayım. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin icin.
Bana
Şirkette ilk hamileyim. :))) arkadaşla baktık kanuna bulamadık. Yarın tekrar bakıyım. Bende söylediğin yerleri gördüm. En iyisi arayıp bilgi alayım. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin icin.
Bana kagit imzalattılar calisma saatlerimde duzenleme yapildi lakin ben servis kullandigim icin cok faydasi olmadi .ve kagittada altina not dustum servis kullandigim icin bu hakkimdan feragat ediyorum diye .ama 7.5 saatten fazla calistiramazlar bu var suanda

Ünvanınız nasıl değişebilir ki. Sonuçta sigortaya mi ne o ünvanla kayıt oluyorsunuz. Bildiğim kadarıyla yasal olarakta kaldiginiz yerden devam ettirmek zorunda. Yanlış biliyor olabilirim elbette ama.
Ne ünvan ne yer değişikliği yapılamaz rızanız dilekçeniz ve imzanız olmadan eğer yapılırsa 17. Madde iş sözleşmesi içeriğini bozmaktan ceza alıyorlar .... bunu kullan bence

doğum pozisyonu alması için daha çok erken benimki de bir ara yan yatıyordu sonra baş aşağı döndü şimdi yine yan yatıyor galiba öyle hissediyorum Doğuma kadar daha çok yer değiştirirler gibi. Benim kızım hep ters yatıyordu yani başı yukarda 35 haftalık kontrole gittim doktor ters yatıyordu haftaya gel döndürmeye çalışalım yoksa sezeryan olacak dedi, bir kaç gün sonra çok şiddetli hareketler hissettim dedim kızım döndü herhalde 36 haftalıkken tekrar gittim gerçekten dönmüştü ve Doğuma kadar öyle kaldı

Kızlar tetenoz aşısı oldum dün bugün kolumu kaldıramıyorum oldumu sizde de ağrı
geçmiş olsun bende ilk aşıda hiç ağrı sızı olmamıştı bu hafta ikinci doz için gideceğim bakalım ne olacak

Bu cuma ben de gidicem 2. Tetanoz için başka aşı yok galiba dimi canım?

Ali ve alina pembeperi doktora dedim herkes son ana kadar kullanıyor. Bana 34. Haftadan sonra erken doğum olmayacağının kimse garantisini veremez doğum dahil tüm operasyonda kesilir iğne önceden dedi.Ben hep böyle yapıyorum 34 de kesiyorum bu güne kadar skıntı olmadı dedi.
Normalda doktorumdan cok memnunum bu konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz.
Kızlar bu saatten sonra doktor değiştirmek cok sıkıntı olacak benm için ben doktor 34 desede kendim eşimle diyoz ki 36 ya kadr kullanalım.Bende cok duydum clexane vurulup ertesi gün doğuma giden. Of bu konuda cok sıkıntılıyım allahım o günler geldiğinde doğrusuna yöneltsin inşallah.
Clexane bende bulamıyorum Allahtan evde son yazdırdığımdan kalma bayağı vardı onları kullanıyorum şimdilik

Kızlar

Şeker yüklemesi yaptıracak mısınız benim kafam karışık tecrübeli arkadaşlar beni aydınlatır mısınız lütfen..

Canım benim inşallah herşeyin yolunda gider Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…