- 27 Aralık 2015
- 1.038
- 1.404
- 83
- 37
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #15.141
Ama yıkayabiliyorsunGeçmiş olsun canım, benimde bazı günler oluyor bulantım üşütmesem bile. Nane limon iç mideni dinlendirir.
Bende vara yoğa ağlıyorum ya, herşeye dudak büzüyorum çocuk gibi:)) hormonal bi durum canım hamilelikten ötürü. Son aylarda doğum videolarını izleyip hikayeler okuyodum, sonrada oturup ağlıyodum:))
Onu hiç bilmiyodum. Onun zararı yok mu kuzum. Sonuçta aynı boya değil mi?
Normal muayenede 6 haftaya kadar alttan baktı sonra bidaha bakmadı detaylıda zaten normal baktıKızlar iyi geceler bişi sorucam Detaylı yada normal muayenede alttan bakıldınız mı hiç ?
çok şükür canım seninde iyidir inşallah iğne artı aspirin kullanıyorum iğneyi 36gibi bırakırız dedi drum bu konuda herkes farklı düşünüyo canım fikir birliği yok malesef bu arada bende clexane bulamıyorum bilgin olsun bugün muadilini zor buldu eşim enox aldk doğuma kadar buna devam edicem 8kutu yazdrdım zaten tam yetiyo:)Herkese mrhb
Clexane kullanan arkadaşlarım nasıl gidiyor hamilelik? Doktora sordum ben 34. Haftada bırakıyoruz iğneyi dedi bana.
Bu konuda doktorlar neden bu kdar ayrı düşünüyorlar anlamıyorum.
Benim wc düzenim hiç yok. Bir de kan ilaçlarından dolayı ishal problemi felanda yaşadım ama ona rağmen şişkinlik hep oldu. Bu ara 2 3 günde bir çıkıyorum. Ama o da gün içinde 2 3 kez çıkmış oluyorum. Saçma sapan oldu yani.Senin tuvalet düzenin nasıl? Ben de kabızlık sorunuda var ondanmı oluyor acaba bilmiyorun
Tamam canım avm.ye gittiğimde bakıyım bende bi. Her aynaya bakışımda yapağı gibi bir saç görmekten sıkıldım:)Ama yıkayabiliyorsun
benim bacağımdakiler azaldı 3aydan fazla oluyo ağda yapalı bazı yerlerde hiç yok bazı yerlerde yeni yeni çıkıyo öbek öbek çok komik duruyo yolmuşlar gibiKızlar tüyleri azalan varmı aranızda neredeyse 2 aydır bacak ve kollarımdaki tüyler resmen dökülüyor garip bir şekilde göbeğimde çıkmaya başladı ilk kızımda artmıştı ama bunda azalıyor
ben geipken kullandım canım onu internetten araştırmıştım kullanan çok diye aldm baya iyi geldi azını burnunu açıyo yinede bi sor istersen druna geçmiş olsun bu arada zencefili fazla içme kasılma arttırıyoOfff okadar sukrediyodum ama ben de grip oldum..
Parol iciyorum ilac olarak sadece. Gerisi ihlamur zencefil limon vs...
Strepsil diye bir pastil var birkac konuda gordum doktorlar vermis hamilelikte hep. Acava kullanan varmi yada bilgisi olan? Yinede eczaneye fln sorarm da merak ettim.
İyiHerkese mrhb
Clexane kullanan arkadaşlarım nasıl gidiyor hamilelik? Doktora sordum ben 34. Haftada bırakıyoruz iğneyi dedi bana.
Selam iyi gidiyor bende sadece göbekte morluklarımız var benim doktorum son güne kadar 12 saat öncesine kadar almalısın dedi ve kesinlikle normal Doğum öneriyor sorun yoksa tabi ilk doğumum normal Doğum çünkü bu arada ben bu gün hiç bir eczanede cleksan bulamadım piyasadan kaldırılmış dendi doktorum sorun olmaz eşdeğerini al dedi bakalımHerkese mrhb
Cinsiyet kız mı sizindebenim bacağımdakiler azaldı 3aydan fazla oluyo ağda yapalı bazı yerlerde hiç yok bazı yerlerde yeni yeni çıkıyo öbek öbek çok komik duruyo yolmuşlar gibi
Evet bendede oldu. 2-3 gün ağrı oluyor ama sonra geçiyor merak etmeyin.Kızlar tetenoz aşısı oldum dün bugün kolumu kaldıramıyorum oldumu sizde de ağrı
Bende 4-5gün wc çıkmadığım oluyor. Ama gerçekten bu şişkinlik hissi çok rahatsz edici doğuma kadar böylemi devam etcek acaba ya iki yudum bişey yiyorum zor nefes alıyorum sonrasında. Nasıl olcak böyleBenim wc düzenim hiç yok. Bir de kan ilaçlarından dolayı ishal problemi felanda yaşadım ama ona rağmen şişkinlik hep oldu. Bu ara 2 3 günde bir çıkıyorum. Ama o da gün içinde 2 3 kez çıkmış oluyorum. Saçma sapan oldu yani.
Tamam canım avm.ye gittiğimde bakıyım bende bi. Her aynaya bakışımda yapağı gibi bir saç görmekten sıkıldım:)
Asilar yapiyor ya boyle, bende grip asisi olmustum, halsizlesmistim, istahim bile gitmisti canimKızlar tetenoz aşısı oldum dün bugün kolumu kaldıramıyorum oldumu sizde de ağrı
BanaŞirkette ilk hamileyim. :))) arkadaşla baktık kanuna bulamadık. Yarın tekrar bakıyım. Bende söylediğin yerleri gördüm. En iyisi arayıp bilgi alayım. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin icin.
Bana kagit imzalattılar calisma saatlerimde duzenleme yapildi lakin ben servis kullandigim icin cok faydasi olmadi .ve kagittada altina not dustum servis kullandigim icin bu hakkimdan feragat ediyorum diye .ama 7.5 saatten fazla calistiramazlar bu var suandaŞirkette ilk hamileyim. :))) arkadaşla baktık kanuna bulamadık. Yarın tekrar bakıyım. Bende söylediğin yerleri gördüm. En iyisi arayıp bilgi alayım. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin icin.
Benim wc düzenim hiç yok. Bir de kan ilaçlarından dolayı ishal problemi felanda yaşadım ama ona rağmen şişkinlik hep oldu. Bu ara 2 3 günde bir çıkıyorum. Ama o da gün içinde 2 3 kez çıkmış oluyorum. Saçma sapan oldu yani.
Tamam canım avm.ye gittiğimde bakıyım bende bi. Her aynaya bakışımda yapağı gibi bir saç görmekten sıkıldım:)
Ne ünvan ne yer değişikliği yapılamaz rızanız dilekçeniz ve imzanız olmadan eğer yapılırsa 17. Madde iş sözleşmesi içeriğini bozmaktan ceza alıyorlar .... bunu kullan benceÜnvanınız nasıl değişebilir ki. Sonuçta sigortaya mi ne o ünvanla kayıt oluyorsunuz. Bildiğim kadarıyla yasal olarakta kaldiginiz yerden devam ettirmek zorunda. Yanlış biliyor olabilirim elbette ama.
doğum pozisyonu alması için daha çok erken benimki de bir ara yan yatıyordu sonra baş aşağı döndü şimdi yine yan yatıyor galiba öyle hissediyorum Doğuma kadar daha çok yer değiştirirler gibi. Benim kızım hep ters yatıyordu yani başı yukarda 35 haftalık kontrole gittim doktor ters yatıyordu haftaya gel döndürmeye çalışalım yoksa sezeryan olacak dedi, bir kaç gün sonra çok şiddetli hareketler hissettim dedim kızım döndü herhalde 36 haftalıkken tekrar gittim gerçekten dönmüştü ve Doğuma kadar öyle kaldıBebeğin hareketlerini aşağıda hissediyorum dedim doktora çocuk yan pozisyonda dedi.Yani kafası sol kasık hizasinda ayakları sağ kasıkta o şekilde yatıyor dedi.Ilki sezeryan ama ssvd düşünmüyor değilim baş aşağı pozisyona gelir mi ilerde bilmiyorum
geçmiş olsun bende ilk aşıda hiç ağrı sızı olmamıştı bu hafta ikinci doz için gideceğim bakalım ne olacakKızlar tetenoz aşısı oldum dün bugün kolumu kaldıramıyorum oldumu sizde de ağrı
Bu cuma ben de gidicem 2. Tetanoz için başka aşı yok galiba dimi canım?doğum pozisyonu alması için daha çok erken benimki de bir ara yan yatıyordu sonra baş aşağı döndü şimdi yine yan yatıyor galiba öyle hissediyorum Doğuma kadar daha çok yer değiştirirler gibi. Benim kızım hep ters yatıyordu yani başı yukarda 35 haftalık kontrole gittim doktor ters yatıyordu haftaya gel döndürmeye çalışalım yoksa sezeryan olacak dedi, bir kaç gün sonra çok şiddetli hareketler hissettim dedim kızım döndü herhalde 36 haftalıkken tekrar gittim gerçekten dönmüştü ve Doğuma kadar öyle kaldı
geçmiş olsun bende ilk aşıda hiç ağrı sızı olmamıştı bu hafta ikinci doz için gideceğim bakalım ne olacak
İyi
Selam iyi gidiyor bende sadece göbekte morluklarımız var benim doktorum son güne kadar 12 saat öncesine kadar almalısın dedi ve kesinlikle normal Doğum öneriyor sorun yoksa tabi ilk doğumum normal Doğum çünkü bu arada ben bu gün hiç bir eczanede cleksan bulamadım piyasadan kaldırılmış dendi doktorum sorun olmaz eşdeğerini al dedi bakalım
Canım benim inşallah herşeyin yolunda gider Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..Ali ve alina pembeperi doktora dedim herkes son ana kadar kullanıyor. Bana 34. Haftadan sonra erken doğum olmayacağının kimse garantisini veremez doğum dahil tüm operasyonda kesilir iğne önceden dedi.Ben hep böyle yapıyorum 34 de kesiyorum bu güne kadar skıntı olmadı dedi.
Normalda doktorumdan cok memnunum bu konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz.
Kızlar bu saatten sonra doktor değiştirmek cok sıkıntı olacak benm için ben doktor 34 desede kendim eşimle diyoz ki 36 ya kadr kullanalım.Bende cok duydum clexane vurulup ertesi gün doğuma giden. Of bu konuda cok sıkıntılıyım allahım o günler geldiğinde doğrusuna yöneltsin inşallah.
Clexane bende bulamıyorum Allahtan evde son yazdırdığımdan kalma bayağı vardı onları kullanıyorum şimdilik
Amin kuzum hepimizin güzel olsun inşallahCanım benim inşallah herşeyin yolunda gider Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?