2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Amin kuzum hepimizin güzel olsun inşallah
Bu saatten sonra doktor değiştircem ya valla cok sinirim bozuldu herkesin doktoru aynı şeyi diyo benmki başka
Sıkma Canını canım değiştir bi dene olmazsa geri dönersin eski doktoruna.. farklı fikirler almak iyi olabilir senin için üzme kendini

bence de umursamaz olmakta fayda var.ben ilkinde çektim bilmiyorum bunda ne olur

Bu cuma ben de gidicem 2. Tetanoz için başka aşı yok galiba dimi canım?
tetanoz iki doz diye biliyorum ama ben ilk hamileliğimde bir aşı daha olmuştum eksik bir aşım varmış onu, sende eksik yoksa sorun yoktur

Kızlar

Şeker yüklemesi yaptıracak mısınız benim kafam karışık tecrübeli arkadaşlar beni aydınlatır mısınız lütfen..
ben yaptırmayacağım doktora gidince açlık tokluk şekerime bakacaklar

tetanoz iki doz diye biliyorum ama ben ilk hamileliğimde bir aşı daha olmuştum eksik bir aşım varmış onu, sende eksik yoksa sorun yoktur

ben yaptırmayacağım doktora gidince açlık tokluk şekerime bakacaklar
Tamam canım sağolasın yaptırmak mı iyi yaptırmamak mı karar veremiyorum :/

Ünvanınız nasıl değişebilir ki. Sonuçta sigortaya mi ne o ünvanla kayıt oluyorsunuz. Bildiğim kadarıyla yasal olarakta kaldiginiz yerden devam ettirmek zorunda. Yanlış biliyor olabilirim elbette ama.
ünvanımda değişiklik olmadı aynı ünvanla başka birime geçtim.ne fark eder ki emeklerim yerle bir olduktan sonra. yıllarca emek ettiğiniz iş yeri masanız gelince başkası oturur görmek acı bir olay.şirketler ne kadar kurumsal olursa olsun birimlerde bu şekilde değil maalesef.benim de bir çok arkadaşım doğum iznine gidince yapabildiğim kadar işlerini yaptım aksatmadım akılları işte kalmasın diye.ama aynı şekilde bana yapmadılar.izindeyken konuştuğumuz zamanlarda ay işler yoğun,çok yoruluyoruz falan fıstık.uzun lafın kısası bu izin dönüşü başıma ne gelecek merak içindeyim :)

Kizlar ben 20 haftalikken ayrintiliya girmistim bi aydinlik nokta muhabbeti olmustu. Gecen 24. Hafta bitmeden birkez daha bu sefer radyoloji uzmanina yaptirayim dedim (ilkini perinatolog yapmisti) aydinlik nokta epey azalmis. Dr. Da hic onemsemedi ancak bu sefer de suna takildim 4 hafta once 387 gramdi. 24 haftalikken 540 gram olmustu. 1 ay icin az kilo almis sanki oysa ben cok kilo aldim yavrumu besleyemedim.mi ben (

Şu haftalarda doktorunuz haftasına göre düşük kiloda beslenemiyor vs demedikçe dert etmeyin derim.Benim oğlum hep bir hafta geriden gelirdi kilosu az az ilerledi ama 5 kg doğdu.Şuan bu haftalar belirleyici haftalar değil umulmadık zamanda atak yapıyorlar çünkü.Sağlık varsa sıkıntı yok

Allah razi olsun icim rahatladi biraz

Hanımlar bende 21. Haftamı bitiriyorum bugün Ve en son üç hafta önce tartılmıştım bir kg daha alarak aldığım kilo oranını 3,5 a çıkarmışım.Ama ben tartıya en az 5 kg almışımdır diyerek çıktım.Neden bu kadar şiş hissediyorum bu kadar az kilo aldıysam.Anlayamadım.Gyno Ferro sanol kullanıyorum yalnızca oda kullandığım günden beri kabızlık yaptı çok sıkıntı çekiyorum. Sizlerden kullanıpta aynı sıkıntıyla Başbaşa olan var mı ??

neden böyle oldu ki hemence
valla bır bılsemm herseyı normal yedım sımdıye kadar . hıc ıkı kısılık yemedım. doktorum da sasırıyor bu duruma. en son artık tuzu tamamen kestım bakalım bu ayda boyle denbeyecegım. hıc tuz kullanmıyorum. sadece peynır tuzlu yedıklerım arasında, belkı de tuz su tutuyor dıye dusunduk.. bir de hızlı kılo artısım oldugu ıcın tabı vucut neye ugradıgını sasırıd. ıkıbucuk aydır ayaktayken sol bacagımın ust kısmı hep uyusur, fızık tedavıcıye de gorundumm aynı o sekılde soyledı. bırden kılo fazla artınca bacaga yuklenme olmus dedı.. ben de artık tuzu kestımm. bakalım bır dahakı kontrolde ne kadar almıs olacagımm gorecegızz.. ne yapalım bebısım saglıklı olsun da ıstersen +20 olsun artık dusunmemeye calısıyorum, bır sekılde dogum sonrası verılecekl bu kılolarr :))

ben bu kilo ölçümlerine pek güvenmiyorum doktordan doktora ve aletten alete çok farkediyor diğer ölçümler iyiyse dert etmeyin, bizde sadece 16. Haftada bir kilosun bakalım dedi doktor onun dışında ne doktor ölçtü ne de ben sordum

benım de erkek bebıss ve sizin gibi dıger yerler aynı karın masallah gun gunden ılerı dogru gıdıyor :):)
Benim hem öne hem yukarı doğru rahmim baya yukarda herhalde, sütyenlerim artık sıkıyor dün gittim emzirme sütyeni aldım 2 tane :)

Benim hem öne hem yukarı doğru rahmim baya yukarda herhalde, sütyenlerim artık sıkıyor dün gittim emzirme sütyeni aldım 2 tane :)
ıyı yapmıssın ben de degıstırmıstım bundan ıkı ay once. bıde zaten benım buyuktu sımdı ıyıce buyudulerr.. hıcbır sutyen rahat degıl artık benım ıcın cunku tam oturan bulmak cok zor

ıyı yapmıssın ben de degıstırmıstım bundan ıkı ay once. bıde zaten benım buyuktu sımdı ıyıce buyudulerr.. hıcbır sutyen rahat degıl artık benım ıcın cunku tam oturan bulmak cok zor
Kizlar sutyen isini ne yapiyorsunuz. Gunbegun buyuyorlar. Ben idareten ucuzundan 3 tane aldim beyaz renk (95 numara) ki normalde 75c takan biriydim. Ilerleyen haftalarda duruma gore bakacagim.

geçmiş olsun canım bende ağrı falan oluşmadı ama uyuşukluk oldu biraz :) bende akşam meyve yemiyorum artık, ekmek zaten her öğün 1 dilim kahvaltıda 2 dilim yerdim, onuda kısıyorum bakalım fayda görürüz inş. benimde eşim şaşırıyo ben görüyorum ne yediğini diyo hamilelikten oluıyo diyo teselli etmek için

Sıkma Canını canım değiştir bi dene olmazsa geri dönersin eski doktoruna.. farklı fikirler almak iyi olabilir senin için üzme kendini
değiştir valla ben değiştirdim çok memnunum benim ilk doktorum kadındı, bide kadın olacak insanda biraz güleryüz olur, ne sağlıkocağı kaydını söyledi, ne tahliller yaptırtdı. suratsız şey, değiştirdim şu an çok mutluyum
Kizlar sutyen isini ne yapiyorsunuz. Gunbegun buyuyorlar. Ben idareten ucuzundan 3 tane aldim beyaz renk (95 numara) ki normalde 75c takan biriydim. Ilerleyen haftalarda duruma gore bakacagim.
benimde 95 oldular ama erkenden 2 aydan beri kullanıyorum daha artık büyümez herhalde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…