2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
canım cleaxane kullanıp ertesi gün doğuma gidenler var dediğin gibi burda asıl etkiyi yapan aspirin onu erken bırakmak gerek eğer kullanıyosan eğer drunun dediğini yapıcaksan iğneyi bıraktıktan bi kaç gün sonra dooplerle kan akımına baktırabilirsin için rahat eder hem

Kizlar sutyen isini ne yapiyorsunuz. Gunbegun buyuyorlar. Ben idareten ucuzundan 3 tane aldim beyaz renk (95 numara) ki normalde 75c takan biriydim. Ilerleyen haftalarda duruma gore bakacagim.
maşallah canım seninkiler almış başını gitmiş :) ben hala aynı sütyenlerimi takabiliyorum şu son bi haftada hafiften bi sıkmaya başladı benim fazla büyümedi göğüslerim :))

Tamam canım sağolasın yaptırmak mı iyi yaptırmamak mı karar veremiyorum :/
Ben iki farklı kadın doğum doktoruna sordum, mutlaka yaptır dediler. Ben gereksiz miktarda şeker yüklenicek diye karşı çıktığımda da ‘hiç mi sabah kalktığında aç karnına 2 dilim baklava yemedin’ dedi Yüklenen şeker miktarı o kadarmış. Bişey olmaz yani.. Ben 24 kasımda yaptıracağım

günaydın kızlarrrrr guzel bir hafta olması dileğiylee.. bebısler nasılll.. ben artık yemeklerden sonra kıpırtılarını duyuyorum mınıgımın...siz de durumlar ne alemde :)
günaydın :) aynı haftadayız:) ben de azıcık azıcık hissediyorum bir şey yedikten sonra ama okuldayken tık yok, ya da ben hissedemiyorum. çok tatlış vuruyor dimi tıkır tıkır :)))) Allah'ım esirgesin hepsini inşallah!

özel sektörde çalışan arkadaşlar doğum izninde yerinize birinimi alacaklar yoksa idare edecek varmı konuşan oldumu acaba patronuyla falan
Konuştum, yerime bakcak kimse yok. Birbaşkası alsada her iş bana baktığı için çok zorlanacağı kesin olduğu halde bana net bir cevap vermedi. Sadece bir çaresine bakacağım dedi. İznimi izin gibi mi kullanıcam yoksa elimde telefonla mı geçircem diye de serzenişte bulundum ama anlayana

bende şimdi konuştum ,içim rahatladı bir nebze ,içerden dışarıdan birini bulacaklar ,santralde falanmısın? banada dışarıdan destek olursun herhade dedi olurum dedim napıyım

Saol canım ya yaptırmakdan yanayım aslında, ben de çok okudum da malesef Canan karatay hocanın yout.. da videolarını izleyince korktum sabah :) saolsun kadın herkese herşeye karşı

Cnm prof bir doktor bıldum riskli gebelik takip eden aradık son haftaya kadr kullanılıyor dedi ona randevu aldık ondan bir dahaki randevuyu ona gitcem Allah yardımcımız olsun.
İyiki sizlerle paslaşıyoruz bu konuda

bende şimdi konuştum ,içim rahatladı bir nebze ,içerden dışarıdan birini bulacaklar ,santralde falanmısın? banada dışarıdan destek olursun herhade dedi olurum dedim napıyım
değilim, ihracat, alım, satım, pazarlama +çalışanların maaşıdır yıllık izinledir, muhasebeninde bir kısmı bende dersem yeterince anlatmış olurum herhalde ..
7,5 saatten fazla çalışıp ayrıca cumarteside yarım gün geliyorum. Cumartesi içinde gelmiyim diye konuşayım. Servis olayı var evime de iş yerim uzak. 2 vesaitle gidebilirim, benim için ek masraf olur.

Çalışma saatlerin nasıl düzenlendi. Bir buçuk saat erken çıktım diyelim. O bir buçuk saatleri birleştiremeZ miyim. Organize sanayi de calisiyorum. Bir buçuk saat erken çıksam. İstanbul da eve gidene kadar ohooo

yemek saat süresi artırılmış ve dinlenme saatleri uzatılmış,birleştiremiyorsun cnm süt izni gibi düşün

yemek saat süresi artırılmış ve dinlenme saatleri uzatılmış,birleştiremiyorsun cnm süt izni gibi düşün
Sut iznini birleştiriyorlar ama. Firmanın tercihine kalmış birsey o.neyse zaten masabasi calisiyorum. Ama yoğun ve stresli isim var. İs gelince de ben moladayım diyemeyeceğim icin. Ozamansa çalışmaya devam :)

Cnm prof bir doktor bıldum riskli gebelik takip eden aradık son haftaya kadr kullanılıyor dedi ona randevu aldık ondan bir dahaki randevuyu ona gitcem Allah yardımcımız olsun.
İyiki sizlerle paslaşıyoruz bu konuda
sevindim canım senin adına için rahat eder inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…