2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
ben şeker yüklemesi yaptırmadm drum hemoglabin a1c mi ne neyse bişeye baktırttı kanda bide ekstra aç tok şekerimi ölçtüm parmaktan hep normal çıktı sorun olmadığını söyledi bu Canan hoca ortalığı çok karıştırmış drlar korkuyo şeker yüklemesi demeye :))

merhabalar kızla
Merhaba. Ben ayrıntılı usgden sonra vajinal muayene de oldum. Doktora ısrarla sordum bir sıkıntı yaratmayacağını söyledi. ancak biraz huzursuz oldum.
merhabalar. dün bende ayrıntılı ultrasona girdim. ardından vajinal muayene yaptı doktor. yani ayrıntılıya o şekilde devam etti. bir şey olmaz Allah ın izniyle

tetanoz iki doz diye biliyorum ama ben ilk hamileliğimde bir aşı daha olmuştum eksik bir aşım varmış onu, sende eksik yoksa sorun yoktur

ben yaptırmayacağım doktora gidince açlık tokluk şekerime bakacaklar

Zaten aclik tokluk sekerine bakilmasi demek seker yuklemesinin yapilmasi demek degil mi? Ayni sey yani.

Kizlar sutyen isini ne yapiyorsunuz. Gunbegun buyuyorlar. Ben idareten ucuzundan 3 tane aldim beyaz renk (95 numara) ki normalde 75c takan biriydim. Ilerleyen haftalarda duruma gore bakacagim.
Benim de 75b. Ama 95 takacak kadar olmaz heralde yaa. 80 aldim ben. Idare eder bayaaa.

Ben de tetanos asisinin ilk kurunu yaptirmistim. Hemsire iki doz oldugunu ve 1 ay sonra 2.yi vurunmam gerektigini soylemisti. Ilkinin agrisi 10 gun gecmedi inanin. Kolum kirik gibi gezdim uzun sure. Normalde 2.yi haftaya yaptirmam lazim ama vurunmuycam. Tasinacagim zira. Hicbir is yapamam onu vurunursam...

Bir arkadasimin 22. Haftalik gebeligi sonlanmis bebek karninda olmus preeklampsiden yani yuksek tansiyondan. Cok uzuldum. Dun birsuru bebek corabi zibin vs almistim. Icime kor gibi dustu :'(

Bir arkadasimin 22. Haftalik gebeligi sonlanmis bebek karninda olmus preeklampsiden yani yuksek tansiyondan. Cok uzuldum. Dun birsuru bebek corabi zibin vs almistim. Icime kor gibi dustu :'(
Offf başı sağolsun en korktugum sey ben de yuksek tansiyon hastasiyim en korktugum sey bu. Allah hapimize saglikla kucagmiza almayi nasip etsin insaallah

Canım bugün kontrol vardı sordum doktora kan grubun sıfır pozitif olduğu için normal birşey dedi ne alaka anlamadım ama devam etmiyorsa sıkıntı yok birşey olursa uzun bir kanama gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…