2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sağlık ocağına gittim geldim.prolutannigne yaptırdım.inşallah bu son olur.cuma dr randevum var.bakalım kuzucuk ne kadar .olmuş.kızlar ben hamile kaldigimdan beri esimle birlikte olmadım.bebege birsey olur endisesiyle yanasamiyoruz.ama esim bu durumdan pek memnun degil .dr soracagim diyorum ama çekiniyorum da.ilk hamileligimde böyle olmamisti.rahattık yani.benim durumumda olan var mı?

Zaten aclik tokluk sekerine bakilmasi demek seker yuklemesinin yapilmasi demek degil mi? Ayni sey yani.
Şeker yüklemesi gibi diil canım bu hani şeker hastaları falan parmaktan ölçüyo ya öyle ölçüm yapılıyor açken ve yemek yedikten bir ve iki saat sonra

İlk dozda benim de kolum bir hafta ağrıdı. İkinciyi pazartesi vuruldum ve hiç ağrı yok kolumda sanki aşı olmamış gibiyim

Biz de 17.haftada dikiş atildigi icin o haftadan beri öyle. 2 kere denedik ama ben sonrasında cok korktum suyum mu geldi kasilmami başladı diye. Bir daha doğuma kadar tövbeliyim.

Aslında doktorlar her kontrolde düzenli bilgi veriyor bu konuyla alakalı.Bana da plasenta aşağıda dediği dönemde yasak dedi ama son gidişimde 32. Haftaya kadar serbest dedi.Doktor söylemiyorsa sen sor canım emin ol onlar için çok sıradan bir soru bu.

ıyı yapmıssın ben de degıstırmıstım bundan ıkı ay once. bıde zaten benım buyuktu sımdı ıyıce buyudulerr.. hıcbır sutyen rahat degıl artık benım ıcın cunku tam oturan bulmak cok zor
aslında benim göğüsler çok fazla büyümedi ama alt lastik sıkmaya başlamıştı yumuşak sütyenlerden aldım zaten Doğumdan sonra da lazım olacak, benimkiler emzirirken çok aşırı büyüyor :)

Zaten aclik tokluk sekerine bakilmasi demek seker yuklemesinin yapilmasi demek degil mi? Ayni sey yani.
hayır aynı şey değil şeker yüklemesinde aç karnını şekerli su içiyorsun bir kaç saat sonra değerlerine bakıyorlar, açlı tokluk şekeri normal bir şeyler yiyorsun ondan sonra ölçüyorlar

Ya benim k zamanlar kanamam vardı o yüzden dr sormaya bile cekindik yani.ama simdi cok sukur daha iyiyim.insallah bu sefer soracagim canım

Kizlar az once dr dan geldim 23+2 deyim. Bebegim 583 gr 29 cm olmus. 2 hafta once 475 gr di. Sanki kilo artisi az gibi geldi. Benimle ayni gunlerde olanlar bebeginiz kac gr acaba.

Kızlar ilk hamileliğim ve çok garibime giden bir durumla karşılaşıyorum ne zamandır... yataktan kalkarken yada sağa sola dönerken karnım değişik şekillere giriyor gen gibi oluyor bazen sağ taraf balon gibi oluyor sizde karşılaştınız mı böyle bir şeyle???

Ben de aynı. Hamile kaldığımdan beri birlikte olmuyoruz. 2 kere deneyelim dedik. İkisi de yarım kaldı. Birinde bulantı ve ardından kusmam oldu. Birinde de icim cayır cayır yandı. Eşim de istesem de yanaşmıyor artık :)

Kızlar mrb benim kaşık üzeri ağrı sağ böbreğindeki genişleme yüzünden oluyormuş serum falan takıldı sabaha kadar allah kimseyi düşürmesin eşim de burada değil Kardeşim annem babam yanımdaydı doktorum ne yol izleyecek bilmiyorum hamileliğe bağlı olabilir dediler kum taş çıkmadı şükür bu idrardaki sıkıntı da ondanmış bu arada acildeki doktor nasıl olduysa bebeğimi hep gösterdi bana elleri yine ağzındaydı kilosu iyi mi dedim her şey yolunda tombik 670 gram sesi çok tatlı annesi dedi ilk defa öyle bi doktor gördüm hayret ettim kendi doktoruma gittim yeniden batın usg çekilecek genişlemeye göre ilaç tedavisi başlanacak herhalde ağrın da olur normal dedi benim gibi başına böyle bişey gelen var mı

Kizlar az once dr dan geldim 23+2 deyim. Bebegim 583 gr 29 cm olmus. 2 hafta once 475 gr di. Sanki kilo artisi az gibi geldi. Benimle ayni gunlerde olanlar bebeginiz kac gr acaba.
Ben acilde gittim pazartesi günü 23+5 24 haftanın içinde 670 gram dedi devlette her bebek bir değil bence az değil sizin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…