2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar sabah kalktığımda boğazımın sağ tarafı ağrıyordu yutkunduğumdada acıyor korktum değişik bir boğaz ağrısıydı.Gece duş alıp yatmıştım heralde üstümü açmışım Dayanamadım kbb ye gittim iltihap başlamış birazcık aslında antibiyotik vermem gerekir ama 2. Trimesterda önermiyoruz dedi. Daha ilerlerse doktoruna sor ona göre yazalım dedi. Ama ben antibiyotik kullanmak istemiyorum nasıl geçirebilirim ki?

Öncelikle geçmiş olsun canım.Benim de ilk hamileliğimde böbreğimde genişleme vardı.Sancılarım farklı sıkıntılarım oluyordu ama ilaç vs hiçbirşey kullanmadım.Doktorum sadece tuzu tamamen yasaklamıştı ekmeği peyniri zeytini herşeyi tuzsuz yiyordum ve birde bol su içmemi söylemişti.15 yahut 10 günde birde kontrole gidiyordum.Devamlı doktorun gözü önünde geçti yani hamilelğim

2 gundur kasık uzerindeki agri yuzunden otururken kalkarken yururken uykumda donerken acayip canim yaniyor. Grupta normal dediler. Dun acaba apandist mi dedim. Normaldir heralde diye gecistiriyorum. Siz tam olarak neler hissettiniz.

Ben acilde gittim pazartesi günü 23+5 24 haftanın içinde 670 gram dedi devlette her bebek bir değil bence az değil sizin de
Annelik iste ☺ besleyemedim mi acaba die tedirgin oldum ☺ ama cihazdan cihaza farkediyormus galiba. Onceki kilosunu baska bi dr bakmisti. Gerci yarin devlette tahlillerim olacak gitmisken oraya da baktirayim bari.

Öncelikle geçmiş olsun.bebeğin böbreğinde mi Genişleme var sizin mi ?benim Ayrıntılı ultrasonda Bebeğin böbreğinde Genişleme çıktı

Kaç haftalıklen yaptırdın ilkini

Sağol canım evet su bana da söylendi zaten elimde Şişe suyla geziyorum hep normalde de hep öyleyim şimdi daha çok içiyorum

Öncelikle geçmiş olsun.bebeğin böbreğinde mi Genişleme var sizin mi ?benim Ayrıntılı ultrasonda Bebeğin böbreğinde Genişleme çıktı
Benim canım çok sağol size de geçmiş olsun ama çok korkulacak bişey değil

Annelik iste ☺ besleyemedim mi acaba die tedirgin oldum ☺ ama cihazdan cihaza farkediyormus galiba. Onceki kilosunu baska bi dr bakmisti. Gerci yarin devlette tahlillerim olacak gitmisken oraya da baktirayim bari.
Evet o da var tabi sağlıklı olsunlar da

2 gundur kasık uzerindeki agri yuzunden otururken kalkarken yururken uykumda donerken acayip canim yaniyor. Grupta normal dediler. Dun acaba apandist mi dedim. Normaldir heralde diye gecistiriyorum. Siz tam olarak neler hissettiniz.
Sağ kaşığın üzerinde benim göbeğe doğru ve arka bele doğru vuruyordu Ağrı akıntım da oluyor beyaz renkte ve ilerleyen saatlerde yürüme zorluğu çektim ve oturur vaziyette daha Çok ağırdı ihmal etmeyin inş bişeyiniz yoktur

Benim de 2 gündür kasıkta ağrı acı gibi bişey var. Yarına randevu aldim. Bobreklere kadın doğumcu mu bak tı?

Kizlar az once dr dan geldim 23+2 deyim. Bebegim 583 gr 29 cm olmus. 2 hafta once 475 gr di. Sanki kilo artisi az gibi geldi. Benimle ayni gunlerde olanlar bebeginiz kac gr acaba.
canım kilosu gayet normal bebeğinin neden böyle düşündün ki bende en son gittiğimde tam 23+2 idim 620gram ölçüldü ağırlığı ama zaten benim bebek 2- 3gün falan önden gidiyodu

geçmiş olsun canım en doğal antibiyotik sarımsaktır hergün bi diş sarımsak yutabilirsin mesela

Benim de 2 gündür kasıkta ağrı acı gibi bişey var. Yarına randevu aldim. Bobreklere kadın doğumcu mu bak tı?
Kadın doğum şüphelendi üroloji baktı batın usg şimdi özel doktorum yeniden istedi onlar klinikte bakacaklar ona göre hareket edilecek evet gidin baktırın hiç değilse içiniz rahatlar öyle bi durum var ama bebeğim gayet iyi sizde korkmayın

Teşekkürler canım gidicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…