2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
3419 sen serklajlı annemydin canım.
Bir arkadaşım olacak ama çok tedirgin bilgni almak istedim...
Bu arada büyük geçmiş olsun , şifalar dileri....

Yarın Anadolu yakasından avrupa yakasına eğitime gidicem. İki günlük bir eğitim. Bazen kaburgalarim acıyor. Yarını düşünemiyorum. :/

Öncelikle geçmiş olsun.bebeğin böbreğinde mi Genişleme var sizin mi ?benim Ayrıntılı ultrasonda Bebeğin böbreğinde Genişleme çıktı
Bebegınız erkek mi?erkek bebeklere bunu normal karşılıyor doktorlar.ılk gebelığimde Bebek'te çıkmıştı fakat doğunca yada doğuma yakın geçiyor,endişelenmeyın.

Bende bu gün girdim 24 haftaligim 520 gram dedi burda 24. Haftada 640 gram yazıyor boyuna 28 cm burda 30 yazıyor bende aynı şeyleri düşündüm seninle üzüldüm ama doktorum 25 cm 450 gr olmalıydı gayet iyi gidiyor dedi rahatladım sende rahat ol

canım kilosu gayet normal bebeğinin neden böyle düşündün ki bende en son gittiğimde tam 23+2 idim 620gram ölçüldü ağırlığı ama zaten benim bebek 2- 3gün falan önden gidiyodu
Ayy ne bileyim canim ya dr hersey normal dedi ama bana az gibi geldi. Bi an panikledim ama onceki muayene detayli ultrason icin baska birine gitmistim orda olculmustu. O dr da o zamanki gr mi fazla bulup sekerden suphelenmisti.sanirim cihazdan cihaza farkedio. Belki de asil normali bu

Benimde bebegimin gram ini fazla buldu sekerden suphelendi siz şeker yüklemesi yaptirdinizmi ben yarın yaptiricam inşallah çıkmaz

tabi canım fatk eder bide her drun elide aynı diil en küçük bir milim oynasa bebeğin kilosu boyu çok farklı çıkıyo hem her bebek aynı olmaz zaten kimi küçük kimi büyük doğar bu sağlıksız olduğu anlamına gelmez önemli olan haftasıyla uyumlu olması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…