2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Haklisin canim saglikli olsunlar da. Zaten herkes 30. Haftadan sonraki kilolar onemli dio. O zamanki duzenli kilo artislari onemliymis

Eki Görüntüle 2067697 benim boya işleri tamamlandı paylaşim dedim :)
Çok zevkli canım cok begendim.Biz gebe olduğumu bilmiyorduk pıtırcık yeni oluşuyormuş meğer badana boya yapıldı ev o sebepten boya olmayacak minik duvar kağıtlarından süs alıcam bende üstüne.Aralık gibi geçerim başına bende.

21+0 da 473 cikmisti fazla dedi. Simdi de 23+2 de 585 cikti normal dio dr
benimde bakıp araştırdığıma göre normal canım aşırı büyük yada küçük olmadktan sonra sorun diil bence sende çok takılma sağlıklı olsunlarda 28-30dan sonra kilo olayı daha net oturur zaten

Teşekkür ederizz canım :) Olsun annesi süslersin sende bebişine göre çok güzel stickerlar var şimdi cicili bicili :)

Şu ilk sayfadaki listeyi inceliyordum da çok enteresan satı 5 Haziran olan herkesde cinsiyet erkek (bazılarında tire var) hiç kız yazan yok:))

senin kaç haftalıkken kaç gram çıktı canım
21haftada 517 gram haftasiyla uyumlu gitmiyo bacak boyu da kilosuda iki hafta önde dedi adet tarihini yanlış biliyo olabilirsin dedi ama ben eminim zaten ilk yapılan ultrosyonda bebek geriden bile geliyordu bir kac gün şeker olabilir diye bakılacak yoksa eğer genetik olarak iri olabilir dedi

Günaydın tatliş hamişler
Biz dün kızımla eğitim şart dedik hazır vaktimiz varken gebelik eğitimi ve doğuma hazırlık programına katıldık. Çok güzel bir sunum dinledik oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Sevimli bir doktorlada soru cevap tarzı uzun bir sohbet oldu. Ben de bu ara burada konuştuğumuz şeker yüklemesi hakkında ne düşündüğünü sordum. Doktor hanım kafanızdan geçen korkutucu düşüncelerin hepsine hak veriyorum dedi. Çok konuşuldu ve çok kafanızı karıştırdım dedi. Birileri yapalım diyor birileri bebeği zehirliyorsunuz diyor. Şeker yüklemesi sağlık örgütünün onayladığı ülkemizde değil tüm dünyada yapılan bir uygulamaymış. Gebelikte oluşan diyabeti öğrenmenin tek yolu. Gebelik diyabeti nelere yol açar anneden aşırı kilo, bebekte irileşme, zekâ geriliği, doğum aksaklıkları.. bunun varlığını yokluğunu tespit edip ona göre bi yol izlemek için test gerekli. Ve diyetle ilaçlarla bunlara önlem alınabilecekse neden yapılmasın. Bi oturuşta 4 dilim baklava yiyebiliyorsak şeker yüklemesi zaten yapabiliyoruz demektir korkulacak hiç birşey yok dedi. Ben tatmin oldum cevaptan sizinle de paylaşmak istedim.
Birde epidural hakkında etrafta dolanan felç olma hikayelerinin doğru olmadığını söyledi. Bi doğum yaptık felç kaldık gibi birşey olamaz dedi. Normal doğum kendiliğinden oluyor siz aracısınız bizde gözlemci dedi. Epiduralde ufak bi müdahale var yine doğum aynen devam ediyor işin güzel tarafı herşey olup biterken ağrınız olmuyor dedi.
3 saatten fazla sürdü eşim müsait olamadığı için gelemedi akşam ona anlattım her ayrıntıyı küçük notlarda almıştım onlara baka baka ünide böyle ders dinlediğin nadirdir herhalde dedi

pembeperi oda çok sevimli olmuş canım ba yıl dıımmm minik kuzunun sağlıklı musmutlu günleri geçsin inşallah :)
3419 çok geçmiş olsun, ne çok şeyin üstesinden geliyorsunuz maşallahınız var :) Rabbim yavrunuzuda sizi de korusun hayırlısıyla tamamlayın inşallah gebeliğinizi sağ salim alın kucağınıza tatlı bebişinizi

21+3de bizimki 500gramdi. Doktor şekerden şüphelendi cumartesi günü yaptırmayı planlıyorum.

Süpersin ya. Ben vakit bulup gidemiyorum. Suan yoldayım. Taksime eğitime gidiyorum isimle alakalı. Özel araçla gönderiyor şirket. Ve suan arabada otururken kaburgalarim acıyor. Toplu taşımayla gitsem bakardım bilmiyorum. Gidemezdim sanırım :/

Canım can kulağıyla dinleyip bize de bilgi verdiğin için teşekkür ederim çok faydalı açıklamalar olmuş :)

Günaydın anneler, bende bugün kontrole geldim hastanede doçent vardı onunla randevu ayarlamıştık o baktı 2 hafta önce bebeğin başı aşağıdaydı şimdi başı yukarıdaymış zaten yazmıştım pozisyon değiştiğini hissediyorum diye, ayrıntılı bir şekilde baktı kalbine falan eli ayağı düzgün dedi çenesi uzun kime benziyorsa dedi :) her şey yolundaymış şükür. Baştan beri geldiğim doktorum 16. Haftada erkek demişti bu doçent 18 de erkek demişti 2 hafta önce başka bir doktor baktı kıza benzettim ama emin olamadım demişti o yüzden ben 2 haftadır tereddütte kalmıştım ama bugün kesin erkek çok net dedi doktor. Ölçümleri haftasına göre uyumlu sadece kafa büyük 2 hafta önce görünüyor ama alıştığım o duruma küçük olsa tedirgin olurdum zaten :)) idrar verdim az önce şimdi 50 gram şekerli içecek içtim bir saat bekleyip kan vereceğim bakalım nasıl çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…