2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
evet sanki biraz fazla canım inşallah genetik yapısındandır ihmal etme baktır şekerine

Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun :)

Ben de çok korkuyorum ilşkiye girmekten, ama Allah'tan eşim de benimle aynı fikirde. Doktorum br bir sıkıntı olmayacağını söylese de düşüncesi bile rahatsız ediyor.

Maşallah canım :) sonuçlar çıkınca yaz yine merak ettim

Sabah aç karnına ılık su ve kayısı.bu biraz iyi geliyor ama düzenli yapmak lazım.ben doktoruma bu durumu iletince biraz ara vetelim demir ilacına dedi ve tahayladım gerçekten

21+0 da benimki 517 di ben bugün yaptırıyorum en azindan emin olmak gerekir varsa da bir sorun önlem alayım
Hadi bakalım insallah şeker çıkmaz. Cumartesi günü gidicem bende. Açlık sekerim 70cikmisti hamileliğin basında. Bakalım nolacak.

Kuzum ya kıyamam kolay gelsin sana. Tatliş bir Winnie Thé Pooh yu toplu taşımalarda süründürmesinler bi zahmet kaburga ağrılarını sordun mu doktoruna? Ayşe Önerin kitabındaki egzersizleri hafta sonu vakit ayırıp 2 gün yapabilsen biraz olsun faydası olacağını düşünüyorum.
pc başında oturmaktan normalde bile bel ağrısı filan normalken hamileyken fazlasının olması çok normal
Ne kadar normalli bi cümle olmuş

Nasıl güldürdün beni ya :))))) winnie the pooh olarak geçiriyorum günlerimi :)))) Ayşe Öner'i bende okuyorum. Egzersizlerini okuyorum ama uygulamadım. Okurken kendimi onları yaparken hayal ediyorum :)))))

Bugün ayrintiliya girdim 21 haftadayim 430 gram normal dedi
Bizimki 70gramlik bir diyete girmeli diye düşünüyorum :)
Hamileliğin basında açlık kan sekerim 70cikti ve sevindik. Gebeliğe bağlı şeker çıkabilir elbette kendimi buna hazırlıyorum. Basıma geldiyse de bununla nasıl basa çıkabilirim onun yollarına bakarım. Elimden geldiğince dikkat ediyorum. Umarım şeker çıkmaz da. Kendi tombikligidir umarım.

gecmıs olsun canım. o bogaz balgam bende ıkı aydır gecmek bılmedı. ama grıp ıcın ballı ıhlamur, ılık ballı süt iç , limon ye baya faydasını goruyorum ben.
Sagol canim. Tuzlu gargara yaptim, balli limonlu ilik su ictim uzanıyorum bakalim gecer insallah bir meyve tabagi da hazirliyim. Esim o kadar dikkat etti maskeyle dolasti evde. Ayri uyuduk ayri yemek yedik ama nafile bulastirdi bana

kızlar; bebegen sitesinden alışveriş yapan oldu mu hiç.? şimdi reklamları cıkıyorda merak ettım nasıl dıye? yada hangı sıtelerden alısverıs yaptınız mı hıc?

Selam tatlı hamisler.hasta olanlara rabbimden şifa diliyorum,güzel haberlerle gelen arkadaşlara da maşallah diyorum.bende yarın gidecegim dr.merak ediyorum minigimi.insallah hersey yolundadir.gorumcem hemsire.sehir hastanesinde randevu ayarladı detaylı icin.bir de burada gösterelim dedi.daha önce üniv hast.yonkendirmisti doktorum.orda da amniyo sıvısı alalım dediler.kabul etmedik.tek isteğim bebegin saglikli bir sekilde gelsin dünyaya.bakalim yarın orda da girecegim detaylıya.sonrada kendi ozeldeki doktoruma gidecegim.yarın bana da seker yuklemesi yapilir mi ki?kacinci haftalarda yapiliyor seker yuklemesi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…