2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Rabbim bizleri öyle yatarmış sağol canım allah razı olsun rabbim çocuklarımızın kötü gününü göstermesin inş

Kızlar sonuçlarım çıkmış sonuç 139 görünüyor referans aralığı 0-130 diyor yani yüksek ama internette baktığımda tüm sitelerde referans aralığı 0-140 diyor. Her halükarda yüksek çıkmış ama ben zaten tatlı şeyler yemiyorum ne yapabilirim başka.

Ekmek
pirinc makarna borek ekmek ve meyveyi kes

Canım doktorun ne de dedi, simit de bile şeker var üstünde pekmez olduğu için o bile şekerimizi yükseltebiliyormuş farkında olmuyoruz bazen..

Öncelikle geçmiş olsun. Eskiden insülin direnciyle savaşıp yenmiş biri olarak. Glikoz indeksi dusuk seyler Yemen gerektiğini düşünüyorum.

Pardon glisemik indeksi diyecektim yanlış soyledim. Ama bu hamilelikte ne kadar doğrudur bilmiyorum

Buarada senin bebekte mi kiloluydu. Suan gerilmeye başladım.
Bizim arkadaş şeker ölçer almıştı. Surekli ölçüyordu. Ve hamur işi falan filan yemiyordu. Meyve de şeker. Bir simit dort dilim ekmek mesela. Sebze yemeği et yemeği salata boyle beslenirsin. Kızartma hamur işi şekerli seyler falan yemezsin. Doktorun uygun görürse surekli şekerini ölçer kağıda yazarsın gün gün. Bunlar geldi aklıma.

Ekmek için tavsiyen var mı canım kepek yulaf çavdar vs ?
Diyetisyen bana demişti ki tahıllı ekmek oyle yumuşacık olmaz. Ekmeğin kalitesi mayasıdır. Oyuzden o aldığın markaların kepekli tahıllı ekmekleri değil. Mayası iyi olan ekmekler Yemen lazim demişti. Oyuzden ekmege karşı bakış açım değişti. Hamileliğe kadar nerdeyse sıfır ekmekle yaşıyordum. O da iyi değil dedi. Kahvaltıya bir dilim tahıllı ekmek koymuştum

Benimde 133 çıkmış doktora da gösteren edin ama yüksek yaziyo zaten açlık normalmis sizindemi bebek önden gidiyodu

bebeğin kilosunu bilmiyorum ben doktor söylemedi bende sormadım hiç diğer ölçümleri yapıyor bacak boyu ve karın çevresi hep biraz önden gidiyor kafa çevresi de 2 hafta önden gidiyor. Oğlum 4040 gram doğmuştu ama şeker çıkmamıştı bende

O zaman iyi bildiğimiz yerlerden alıp az yemek lazım zaten çok ekmekle aram yoktur ama merak ettim saol ilgin için canım

Canim siyez veya karakılçık ekmeği bazi firinlar
Canım siyez ekmeği tavsiye ederim bazi fırınlar özel olarak çıkartıyor ya da bulamazsan ununu alip evde kendinde yapabilirsen hatta ekşi maya bulursan ya da kendin üretebilirsen o daha da güzel olur.gebelikte eknegi tamamen kesmek yasak 2 -3 dilim tuketmek gerekiyor her öğün.mesela bır kase corba icersen ekmegin bir dilimini kesmen lazim ya da 4 kasik makarna pilav yersen yine bir dilim ekmek az yiyeceksin ya da bir dilim borek ve yarim simite bir dilim ekmek.pazartesi benim de var yüleme inşallah normal cikar oglumda 50 lik yuklemede 179 cikmisti.

nurrr35 kiz doktordan geldim cati agrisi vajina agrisini glan sordum normal dedi bide peş peşe olmus bebekler dedi sanci veya kanama yoksa onemli degil dedi cok agrin olurda agri kesici alabilirsin dedi. Rahimde buyudukce zaten baski olacak o yuzden normal yani. ben şokk hic kilo almamisim 1.5 aydir 74 kiloyum yemek yememe ragmen. Bakalim bigun gittik kizimizi gormedik ama haftaya sali gunu gidip cadiyi gorecez insallah. kalbi 160 atiyor tansiyonum 12/6. kan degerlerim guzel. 24.cu hafta seker yuklemesi var hadi hayirlisi insallah. bizden boyle.

Şeker yüklemesi için bugün sağlıkocağından ebe aradı , 24-28 arası yapıyoruz diye...
İkincisinde gebelik şekerim olduğu için direk 100 gr lık glikozla bakacaklarını söyledi. Yaptıran arkadaşlar sizin içtiğiniz glikozlar 50 likmiydi.
Canım sıkıldı biraz cık...

Herşey ne kadar hızlı ilerliyor böyle.Detaylı ultrason şeker yüklemesi vakit su gibi..Benim için henüz erken ama oğlumda 50 gr lık içmiştim.Şeker geçmişin olsa da doktoruna danış derim 100 biraz fazla geldi bana

kızlar bugün doktora gittim bebek iyi çok şükür ama benim kanım çok düşük çıktı kan hapını 2 ye çıkartıyorum dedi. gün de 2 kullanmakta hiç içimden gelmiyor. et ye dedi. ben yiyorum zaten dedim ama daha çok yemelisin dedi.
kan değerlerimi başka nasıl artırabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…