2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Benimde bulantılar arttı. Öyle olunca biraz terde oluyo bende. Saç diplerimde hissediyorum. Normalde tansiyonum 9/6 ilerliyodu, biraz önce özelde 11/8 çıktı. Baş ağrım felan olmuyor ama bu dengesizliği anlayamadım kızlar.

Ben kontrolden geldim kızlar. Dr.umu görür görmez rahatladım ya. Devlette kontrole gidesim bile gelmiyodu artık. Sorunlarımı anlattım, kasıktaki ağrılar, yemek yiyememe hazımsızlık vs. Yarın için karaciğer ve böbrek enzimleri için aç gidicem sabah tahlil vericem.
Bebişin gelişimi haftasıyla uyumlu 780 gram olmuş maşallah. Ellerini ayaklarını yüzünü her detayını gösterdi tek tek. Hem çok güzel bir sohbet oldu hemde kontrol güzel geçti.

Kzlar bu arada kontrole başlar başlamaz rahim ağzını ölçtü dr. 34 mm dedi. Şuan problem yokmuş. Devletteki dr kafasını aşağı kanala dayamış orda duruyo felan demişti. Alt taraftaki kemik varya onun iç kısmına bastıra bastıra bakmıştı. Hiç öyle bişey yok dedi dr.um, başının durduğu yeri gösterdi kanala girme vs durumu yok korkma hiç dedi. Nasıl bir rahatlık yaşadım anlatamam ya. Şükür..

Kızlar günaydın benim bir kaç sorum olacak bulantı kusmalari devam eden var mı 26 haftaya giricem haftanın 2 3 günü sabahları safra kusuyorum artık çok zorlanıyorum doktor tahlil yaptı ama bişey çıkmadı birde sol böbreğim ağrıyor 1 aydır kontrol de bir sıkıntı görülmedi ama benim ağrım var napmam gerekiyor bana akıl verin lütfen

jeliboni bu arada Ankara’da bir tane donas şubesi var Ankara Selanik şubesi :) bu arada adapazarında da varmış hemde en işlek caddesinde çark caddesinde önünden de kaç defa geçmişim hiç ilgimi çekmemişti

İcinin rahatlamasına mutlu olmana cok sevindim canim. Hep iyi olalım insallah

_kvrckmom_ kuzum noldu sana boyle. Gecmis olsun. Tansiyonum benim hep dusuk. Hafif çıkınca insan bi nevri dönüyor. Bol bol su içsen olur mu kı canim. Dinlen bugun ise falan da gitme.

jeliboni ben sizi boyle ailece gördüm. Arkanızdan yürüyordum. Yanında aile bireyleri de vardı bence annen falandı. Sen boyle kız çocuğunun pesinde koşuyordun. Hepiniz gülüyordunuz. Sana seslenip döndursem yüzünü bilmediğim icin yüzde doksan yuzun belirleyecekti rüyada. Oyuzden de hep arkanızdan yürürken gördüm sanırım :)

O kadar muhabbetin üzerine dün akşam gittik yedik canım ankaraya şube açmışlar hiç haber vermiyorlar :))
Tüm türkiyeye yayılmışlar maşallah :)

Çok ilginç canım :)
Burda yazışa yazışa baya arkadaş olduk rüyalarımızda bile görüyoruz baksana :)))

Merhaba dilimde çatlaklar oluştu bişey yerken aciyor Dr a sordum elevit kullan dedi kullanan yada konuyla ilgili fikri olan var mı

canım ben elevıt kullanıyordum bır ay oncesıne kadar. özele gectım özeldekı doktorum hemen bıraktırdı. Elevit aşırı kılo aldırır senı cok zorlar dedi. bende asırı kılo alıodum. sımdı baska ılac verdı. ama hıc duymadım dıldekı catlaklıkları gecırdıgını.

Evet burası gerçekten öyle canım.belki de ülkenin en sosyal şehri :):)

Kızlar bu arada sabah soldaki bebişimin kalp atışına uyandım
Nasıl olur demeyin, sol tarafıma yatıyordum, sol kulağımda kendi kalp atış sesim duyuluyordu, karnımın sol tarafında ritmik bi hareket vardı çok düzenli hızlı bi şekilde.. anlamadım başta ne olduğunu, sonra elimi bi koydum karnıma, yavruşumun kalbi elimde attı resmen...

O kadar tarifsiz öyle eşsiz bir duyguydu ki anlatamam size.. allahım hepimizin yavrularını korusun sağ salim kucağımıza almamızı nasip eylesin. İnstagramdan filan doğum videolarına bakıyorum doğar doğmaz bebeği anne kucağına veriyorlar, onları izlerken bile başlıyorum hüngür hüngür ağlamaya.. Allahım neredeyse bu mucizeye 3 ayımız kaldı, şükürler olsun

Gözün aydin canm senin adina cok sevindim darisi başımıza insaallah..

Canı donas isteyen bitek ben olmadığıma sevindim ama bir kere yedim şimdiye kadar zira pekde faydalı bişey değil:) ama bu ara yine yiyebilirim yine geldi aklıma
O da yerken guzel de yedikten sonra ağır geliyir bana çok doyurucu gerçekten ama baktim da izmirde yokmus burda bukadar üniversite varken açmamış kansızlar :) biz gebisleri dusunmemisler

Evet güzel mekanlar ve lezzettler var canım bi donas yok :) :) :)

ciddi misin? Ben hareketleri hissediyorum ama neresi nerde bilemiyorum. Elimi ayagimi kafasimi.. sen kalbi diyorsun

Detaylıdan çıktık arkadaşlar.Şükürler olsun bir sıkıntısı Yok bebeğimin herşey yolunda görünüyor.Çok güzel birde resmini aldık öyle tatlı öyle güzel Allahım sen ne büyüksün diyerek aşkla izledim oğlumu
Ama bende 12 mm lik bir miyom varmış Yen'i oluşmuş olabilir dedi neden olur hangi ara olmuş olabilir hiçbir fikrim Yok şimdiye kadar doktor dememişti böyle birşey.Miyom nedir neden olur fikri olan var mı adını duymuştum ama açık ifadeyle nedir bilmiyorum

Bende Sakarya da oturuyorum burda var 1 sene oldu açılalı o yüzden farketmemissindir canim

benim ilk hamileliğimde de ayrıntılı ultrasonda doktor rahim ağzında miyom var demişti ondan önce birşey dememişlerdi, miyom demek iyi huylu tümör hamilelik hormonlarından dolayı büyüyor, büyürse normal Doğum yapamazsın falan demişti ama sonraki kontrollerde hiç miyomdan bahsetmediler normal Doğum yaptım bir daha da adını duymadım büyük ihtimal tekrar küçüldü yok oldu

Kızlar hala oldum, yengem Doğum yapmış bir kaç gündür hastanede yatıyordu suyu az olduğu için sonra bakmışlar bebeği besleyen damarlarda iyi değil bebeği sezeryanla almışlar gece, bebek 31 haftalıktı 2 hafta da geriden gelmiyormuş yani çok düşük kiloda ama akçiğerleri iyi demiş doktorlar şu an küvezdeymiş, dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…