- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #15.981
Kızlar Günaydın hepinize. Dün akşam başlayan acayip bi baş ağrım var ensemden başlayan. Tansiyonumda bi sıkıntı olduğu belli. Eczanede ölçtürdüm 110 / 90 çıktı normalde 90 60 en fazla 110 70 filan. Ama nasıl bi ağrı anlatamam gözlerime vurdu. Limon filan yiyeyim azıcık dedim bi hafifler gibi oldu sonra mide bulantısıyla beraber tekrar kendini gösterdi korktuk bizde hiç böyle şeyler başımıza gelmeyince acile gittik 130 80 olmuş hamile misin dedi yapacak hiç bişi yok parol iç dedi gönderdi. halsizim sanki baş ağrım da hafif devam ediyor artmasa bari gün içinde
Benimde bulantılar arttı. Öyle olunca biraz terde oluyo bende. Saç diplerimde hissediyorum. Normalde tansiyonum 9/6 ilerliyodu, biraz önce özelde 11/8 çıktı. Baş ağrım felan olmuyor ama bu dengesizliği anlayamadım kızlar.aynı problem dün bendede vardı üç gündür midem bulanıyo zaten dün gözlerim çıkacak gibi oluyo başım ağırıyo, tansiyonuma bişey oldu, bekledim geçmedi biraz dışarı çıkıp hava aldım iyi geldi ama sabah kalkınca yine ağrım vardı, sanırım bu aralar böyle şeyler normal
İcinin rahatlamasına mutlu olmana cok sevindim canim. Hep iyi olalım insallahBenimde bulantılar arttı. Öyle olunca biraz terde oluyo bende. Saç diplerimde hissediyorum. Normalde tansiyonum 9/6 ilerliyodu, biraz önce özelde 11/8 çıktı. Baş ağrım felan olmuyor ama bu dengesizliği anlayamadım kızlar.
O kadar muhabbetin üzerine dün akşam gittik yedik canım ankaraya şube açmışlar hiç haber vermiyorlar :))jeliboni bu arada Ankara’da bir tane donas şubesi var Ankara Selanik şubesi :) bu arada adapazarında da varmış hemde en işlek caddesinde çark caddesinde önünden de kaç defa geçmişim hiç ilgimi çekmemişti
Çok ilginç canım :)_kvrckmom_ kuzum noldu sana boyle. Gecmis olsun. Tansiyonum benim hep dusuk. Hafif çıkınca insan bi nevri dönüyor. Bol bol su içsen olur mu kı canim. Dinlen bugun ise falan da gitme.
jeliboni ben sizi boyle ailece gördüm. Arkanızdan yürüyordum. Yanında aile bireyleri de vardı bence annen falandı. Sen boyle kız çocuğunun pesinde koşuyordun. Hepiniz gülüyordunuz. Sana seslenip döndursem yüzünü bilmediğim icin yüzde doksan yuzun belirleyecekti rüyada. Oyuzden de hep arkanızdan yürürken gördüm sanırım :)
Merhaba dilimde çatlaklar oluştu bişey yerken aciyor Dr a sordum elevit kullan dedi kullanan yada konuyla ilgili fikri olan var mı
Evet burası gerçekten öyle canım.belki de ülkenin en sosyal şehri :):)A andromeda7 bir de aklıma gelmişken. İzmir de sunu fark ettim. İnsanlar sosyalleşmeye cok açık. Arkadaşımın küçük bebegi vardı. Üstünde muslin örtü vardı. Yan masada kı çift. Kadın hemen merhaba Falan dedi. Biz de büyüttük hemen muhabbet etti. Denizli'de bu işi yapmışlar falan gülerek anlattılar. Ben sok oldum. İstanbul'da her yerde her zaman bu olamıyor. Sonra Alaçatı da da insanlar sokaklarda küçük sohbetler etti boyle. Cok içten ve samimi geldi. Ben o samimiyeti birkaç yerde görüyorum. Dün hava yağmurluydu. Karşıdan karşıya geçmeme kimse müsade etmedi. Metroya binmiştim geçen gün. Adam geldi benden özür diledi. Sizi sonradan fark ettim özür dilerim dedi. Bende önemli değil oyle bir zorunluluğunuz yok lutfen dedim. Var tabi boyle ince insanlar ama çoğunluk mu bilmiyorum :)
Sağlık ocağı ücretsiz yapıyorkızlar şeker yükleme testi yaptırıcam ama özelde ne kadar tutuyo bilginiz var mı
Gözün aydin canm senin adina cok sevindim darisi başımıza insaallah..Kzlar bu arada kontrole başlar başlamaz rahim ağzını ölçtü dr. 34 mm dedi. Şuan problem yokmuş. Devletteki dr kafasını aşağı kanala dayamış orda duruyo felan demişti. Alt taraftaki kemik varya onun iç kısmına bastıra bastıra bakmıştı. Hiç öyle bişey yok dedi dr.um, başının durduğu yeri gösterdi kanala girme vs durumu yok korkma hiç dedi. Nasıl bir rahatlık yaşadım anlatamam ya. Şükür..
O da yerken guzel de yedikten sonra ağır geliyir bana çok doyurucu gerçekten ama baktim da izmirde yokmus burda bukadar üniversite varken açmamış kansızlar :) biz gebisleri dusunmemislerCanı donas isteyen bitek ben olmadığıma sevindimama bir kere yedim şimdiye kadar zira pekde faydalı bişey değil:) ama bu ara yine yiyebilirim yine geldi aklıma
Evet güzel mekanlar ve lezzettler var canım bi donas yok :) :) :)Bir önceki gün sabah 4te kendigilimden uyanınca. Akşam eşim arkadaşlarıyla buluştu. Ay dedim bir duş alayım. Sonra tv yi açtım. Kaloriferin de önüne yatmışım. Sonrasi bende Yok. :))) yatağa nasıl gittiğimi bile hatırlamıyorum. :)))
jeliboni rüyamda seni gördüm iyi mi ya :))) koşuyordun boyle. Sizin ailede küçük bir kız varmis. Annenler falan sen onun peşinden koşuyordun gülerek. Kelebek mobilyaya gidiyordunuz :))))))@Dmrz ya kuzum kıyamam sütü mü yaktın. Bana hızlı tren cok yakın. Ben burdan atlarım. Sakarya'dan da seni alırım :) y4zy4qmurum canim geçmiş olsun. Guzel haberlerle gel insallah. Bizi habersiz bırakma. A andromeda7 İzmir'in lezzetlerine hiiiic başlayıp can çektirmek istemiyorum :))) yazın arkadaşın yanına geldik. Mide bulantı dönemine rağmen. Ver ordan ver ordan modunda Şirince de kahvaltı yapmıştım :)
Kızlar bu arada sabah soldaki bebişimin kalp atışına uyandım
Nasıl olur demeyin, sol tarafıma yatıyordum, sol kulağımda kendi kalp atış sesim duyuluyordu, karnımın sol tarafında ritmik bi hareket vardı çok düzenli hızlı bi şekilde.. anlamadım başta ne olduğunu, sonra elimi bi koydum karnıma, yavruşumun kalbi elimde attı resmen...
O kadar tarifsiz öyle eşsiz bir duyguydu ki anlatamam size.. allahım hepimizin yavrularını korusun sağ salim kucağımıza almamızı nasip eylesin. İnstagramdan filan doğum videolarına bakıyorum doğar doğmaz bebeği anne kucağına veriyorlar, onları izlerken bile başlıyorum hüngür hüngür ağlamaya.. Allahım neredeyse bu mucizeye 3 ayımız kaldı, şükürler olsun
Bende Sakarya da oturuyorum burda var 1 sene oldu açılalı o yüzden farketmemissindir canimjeliboni bu arada Ankara’da bir tane donas şubesi var Ankara Selanik şubesi :) bu arada adapazarında da varmış hemde en işlek caddesinde çark caddesinde önünden de kaç defa geçmişim hiç ilgimi çekmemişti
benim ilk hamileliğimde de ayrıntılı ultrasonda doktor rahim ağzında miyom var demişti ondan önce birşey dememişlerdi, miyom demek iyi huylu tümör hamilelik hormonlarından dolayı büyüyor, büyürse normal Doğum yapamazsın falan demişti ama sonraki kontrollerde hiç miyomdan bahsetmediler normal Doğum yaptım bir daha da adını duymadım büyük ihtimal tekrar küçüldü yok olduDetaylıdan çıktık arkadaşlar.Şükürler olsun bir sıkıntısı Yok bebeğimin herşey yolunda görünüyor.Çok güzel birde resmini aldık öyle tatlı öyle güzel Allahım sen ne büyüksün diyerek aşkla izledim oğlumu
Ama bende 12 mm lik bir miyom varmış Yen'i oluşmuş olabilir dedi neden olur hangi ara olmuş olabilir hiçbir fikrim Yok şimdiye kadar doktor dememişti böyle birşey.Miyom nedir neden olur fikri olan var mı adını duymuştum ama açık ifadeyle nedir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?