2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kaç kilo aldiniz ki? Kilolu mu basladiniz?

kızlar şeker yükleme testi yaptırıcam ama özelde ne kadar tutuyo bilginiz var mı
20 tl verdik biz.

Aynen bende de kabizlik durumu yok. Asiri kilo alimi yok.

Ben de sabahlari safra cikariyorum ama ben hep boyleydim. Bekarken de. Stresliyken filan da sabahlari böğürür bögürür safrayi cikarir rahatlardim.

Selam kızlar.dün gece çok korktum.birden yatarken kalp çarpıntısı oldu.kalbim hizli hızlı atiyordu.yatamadim kalktım.oturamiyorum.kapıyı açtım bekledim biraz önünde.yok olmuyor.sonra bir titreme kendimi kontrol edemiyorum.cenem titriyor bacaklarım titriyor.esim sakin ol usuttun kendini herhalde dedi.biraz elimi ayagimi ovusturdu.atesim yok usumemde yok ama titriyorum.ambulansı cagirsak mi dedik.neyse esim sarıldı yattık biraz sakinleştirdi beni ama cok korktum birden böyle birsey olunca.Allahım hepimizi bebislerimizi korusun.sag salim kavustursun insallah

Gözün aydın canım.hayırlı olsun yeğenin.Allahın izniyle hicbirsey olmaz.

Tansiyonunu olctun mu canim? Ya da sekerin falan düşmüş olabilir titreme varsa.

Çok teşekkür ederim canım yediklerime dikkat ediyorum aslında, daha iyiyim şimdilik hafif bi halsizim umarım akşama kadar böyle devam eder. Tansiyon normalde düşük olunca ufak bi artış bile sarsıyor insanı. Bende korkuyorum tansiyondan akşam baya stres olduk

jeliboni Çok sağol tatlım daha iyiyim şimdi. Dün canımı sıkacak bi kaç saçma olay oldu çok takılmadım ama içten içe stres oldum herhalde. Yoksa ben yemeklerimi bile başkası yediğinde tuzsuz diyeceği şekilde
yapıyorum. Muhtemelen sinir stresten oldu. Insanla uğraşmak idare etmek anlamak bazen gerçwkten çok zor

y4zy4qmurum Umarım böyle dengesiz devam etmez. Başımıza bi sıkıntı çıkarmadan sağ salim tamamlarız gebeliği de alırız bebişleri kucağımıza

chemistry_eng Teşekkür ederim kuzucum Galiba biraz sinirlerim bozuldu benim de işte hep düşük hafif kıpırtıda baya zorladı korkuttu beni. Bende dediğin gibi yaptım limon yedim su normalde de çok içerim su kurbağası der annem biraz daha fazla içtim bide parol içtim. Şimdi bi tane daha içtim umarım bidaha olmaz.

ciddi misin? Ben hareketleri hissediyorum ama neresi nerde bilemiyorum. Elimi ayagimi kafasimi.. sen kalbi diyorsun

Canım tam sınırdasın, bir kaç güne öyle bir oynamaya başlayacak ki neresi nerende çok iyi hissedeceksin.. Bana da son 3-4 gündür oluyor.. Biri sağdan biri soldan çift kale maç yapıyorlar içerde

_kvrckmom_ canım boşver hiçbir şeye öyle sinirlenme, ben bişeye sinirlendiğim an yavrularımı düşünüp sakinleşiyorum mutlu olmaya çalışıyorum, bak sarsmışsın kendini yok yere..

Bulantılarım tekrar basladı benim. Ara ara oluyor özellikle bu hafta. Sağ böbreğimde yanıyor gibi ağrıyor. Bnm böbreklerde taş oluyor genetik. Öyle bir problemin yoktur inşallah canım. Bir de böbrekler şişiyor bir miktar. Ondan olabilir. Ben yarın tahlilden sonra öğrencem önemli olup olmadıgını.
Allah bağışlasın, hayırlı evlat olsun inşallah. Allahın izniyle biraz kendini toparlar cıkarlar hastaneden inşallah canım.

jeliboni Ohh afiyet olsun canım, bizim burda şubeler yakın olunca cazip gelmiyor galiba:)) donas olmayan bir yerde olsam eminim bu kez de canım çekerdi:))
_kvrckmom_ İnşallah sorun olmaz canım. Bende evde takip edicem, dün gözümün önünde simler uçuyodu, oturup kalkınca kararıyor gibi oluyodu. Azcık yükselse belli ediyor sanırım.
chemistry_eng teşekkürler canım, eve mutlu döndüm sonunda:)

Sizin de bebeniz ara ara bir yere toplanıp taş gibi kesiliyo mu? Okşayınca yumuşayıp düzeliyor. Peki bebenin neresi oluo o kaskatı? Kafası mı? Sırtı mı yoksa? Ben ayırt edemiyom.

Kızlar afwdersiniz ama benim cinsel ilişki sonrası göğüslerim inanılmaz acıyor ve hassasiyet 5 katı artıyor sizlerde de böyle durumlar var mı acaba neden olur ki bir de göğüslerim kahverengi yerleri çok koyulaştı ve büyüdü vücudumun üst kısmı ten olarak koyulaştı bacaklarım bembeyaz her kendime baktığımda şok oluyorum

Ay hadi bakalim merak ve heyecanla bekliyorum :)))

Sizin de bebeniz ara ara bir yere toplanıp taş gibi kesiliyo mu? Okşayınca yumuşayıp düzeliyor. Peki bebenin neresi oluo o kaskatı? Kafası mı? Sırtı mı yoksa? Ben ayırt edemiyom.
Canım Bebeğin en belirgin yeri omzu ve ayakları oluyor benim de oluyor öyle soluna yat ovala düzeliyor muhtemelen yer değiştiriyor takla atıyor

sevindim canım hep böyle iyi haberler al inş :)
Sağlık ocağı ücretsiz yapıyor
bizim burda sağlık ocakların malesef yapılmıyo

Ben hamile kaldigimdan beri bizde cinsel iliski filan yok
2 kere deneyeyim dedim birinde icim yandi cayir cayir. Digerinde de bulantiyla beraber kusmaya basladim. Adam da bana yaklasmiyo artik.
Zaten bende de istek sıfır. Nasil boyle oldum ben?

O kasılma oluyor doğuma hazirlik. Biraz fazla su iç, pozisyon degistir, derin nefes al geçer.

L LaleZar86 yegenin erken gelmiş, Hayirli olsun. Sağlık durmu nasil,inşallah iyi olur herşey

Hemen sinirlenen biri değilim aslında güler geçerim herşeye takılmam kolay kolay sabırlıyımdır ama hamilelikte duygular ×1500 :)) bide bazen benimde sabrım zorlanabiliyor sanırım. Bu ders olsun bana daha temkinli olmalıyım demekki sakinleştirmeliyim kendimi bebişimden önemli değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…