- 19 Nisan 2014
- 864
- 783
- 53
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #16.001
Kaç kilo aldiniz ki? Kilolu mu basladiniz?Kızlar merhaba çok katılamıyorum araniza malum bizim 3. Sınıf dersler bu sene çok ağır bebek doğana kadar oğlumla ilgileneyim istedim herkes iyidir inşallah .. bizim ayrıntılı usg normal çıkmıştı herşey güzel dedi perinotoloji uzmanı dünde kendi druma gittim bebeğin plesentasi aşağıda dedi 28.haftaya kadar çıkmasını beklicez sonrası takipe eklicem dedi bu ay fazla çömelme yorulma dinlen dedi çok kilo almışım çok birde diyetisyene yönlendirdi bebek de hep sol tarafimda agirligi ordaymis ve bel ağrısı cati agrisi yapar normalden fazla olur plesenta aşağıda olunca dedi gerçektende belim kopuyor ..
20 tl verdik biz.kızlar şeker yükleme testi yaptırıcam ama özelde ne kadar tutuyo bilginiz var mı
Aynen bende de kabizlik durumu yok. Asiri kilo alimi yok.Decavit hergün içiyorum 2aydır hiç iştah açmadı bendekan hapıda 5aydır kullanıyorum oda kabız yapmadı Doğum kontrol hapı kullanırken de zayıflardım ben hep romatizma için kullandığım kortizon ilaçlarında da kilo alımı yaşamıyorum sanırım bünye ters çalışıyor bende
Ben de sabahlari safra cikariyorum ama ben hep boyleydim. Bekarken de. Stresliyken filan da sabahlari böğürür bögürür safrayi cikarir rahatlardim.Kızlar günaydın benim bir kaç sorum olacak bulantı kusmalari devam eden var mı 26 haftaya giricem haftanın 2 3 günü sabahları safra kusuyorum artık çok zorlanıyorum doktor tahlil yaptı ama bişey çıkmadı birde sol böbreğim ağrıyor 1 aydır kontrol de bir sıkıntı görülmedi ama benim ağrım var napmam gerekiyor bana akıl verin lütfen
Gözün aydın canım.hayırlı olsun yeğenin.Allahın izniyle hicbirsey olmaz.Kızlar hala oldum, yengem Doğum yapmış bir kaç gündür hastanede yatıyordu suyu az olduğu için sonra bakmışlar bebeği besleyen damarlarda iyi değil bebeği sezeryanla almışlar gece, bebek 31 haftalıktı 2 hafta da geriden gelmiyormuş yani çok düşük kiloda ama akçiğerleri iyi demiş doktorlar şu an küvezdeymiş, dua edin kızlar
Tansiyonunu olctun mu canim? Ya da sekerin falan düşmüş olabilir titreme varsa.Selam kızlar.dün gece çok korktum.birden yatarken kalp çarpıntısı oldu.kalbim hizli hızlı atiyordu.yatamadim kalktım.oturamiyorum.kapıyı açtım bekledim biraz önünde.yok olmuyor.sonra bir titreme kendimi kontrol edemiyorum.cenem titriyor bacaklarım titriyor.esim sakin ol usuttun kendini herhalde dedi.biraz elimi ayagimi ovusturdu.atesim yok usumemde yok ama titriyorum.ambulansı cagirsak mi dedik.neyse esim sarıldı yattık biraz sakinleştirdi beni ama cok korktum birden böyle birsey olunca.Allahım hepimizi bebislerimizi korusun.sag salim kavustursun insallah
Çok teşekkür ederim canım yediklerime dikkat ediyorum aslında, daha iyiyim şimdilik hafif bi halsizim umarım akşama kadar böyle devam eder. Tansiyon normalde düşük olunca ufak bi artış bile sarsıyor insanı. Bende korkuyorum tansiyondanGünaydın tatlım geçmiş olsun,umarım devam etmez tansiyon yüksekliğin, kontrol altında tut lütfen gün içinde ölç yediklerine dikkat et, benim mandalina falanda düşürür tansiyonumu az tuZlu şeyler tüketmeye çalış ben hamilelikte tansiyondan çok korkuyorumbizide haberdar et
chemistry_eng günaydın canım ay hayırlara vesile olsun inşallah :))) muhtemelen o rüyanda gördüğün kız çocuğu benim yeğenimdir, ailece peşinde divaneyiz :) Bu arada hiç görmediğin bi insanı rüyanda görmek nasıl bi duygu? Ne biliyim sonuçta yüzümü beni hiçbişeyi bilmiyoken acaba aklındaki tasvirim nasıl merak ettim :)))
_kvrckmom_ canım çok geçmiş olsun, tuzlu şeyler yememeye gayret et, tansiyonunun yükseldiğini hissettiğin anda yatar pozisyona geç ama başının altına iki tane yastık koy, kafan vücuduna göre yukarda kalmalı kan akışın yukardan aşağıya doğru olmalı.. Limon yemekle iyi yapmışsın, stres olacağın bişey filan mı yaşadın neden yükseldi sence tansiyonun?
Çok sağol tatlım daha iyiyim şimdi. Dün canımı sıkacak bi kaç saçma olay oldu çok takılmadım ama içten içe stres oldum herhalde. Yoksa ben yemeklerimi bile başkası yediğinde tuzsuz diyeceği şekilde
yapıyorum. Muhtemelen sinir stresten oldu. Insanla uğraşmak idare etmek anlamak bazen gerçwkten çok zor
Umarım böyle dengesiz devam etmez. Başımıza bi sıkıntı çıkarmadan sağ salim tamamlarız gebeliği de alırız bebişleri kucağımıza :)Benimde bulantılar arttı. Öyle olunca biraz terde oluyo bende. Saç diplerimde hissediyorum. Normalde tansiyonum 9/6 ilerliyodu, biraz önce özelde 11/8 çıktı. Baş ağrım felan olmuyor ama bu dengesizliği anlayamadım kızlar.
Teşekkür ederim kuzucum Galiba biraz sinirlerim bozuldu_kvrckmom_ kuzum noldu sana boyle. Gecmis olsun. Tansiyonum benim hep dusuk. Hafif çıkınca insan bi nevri dönüyor. Bol bol su içsen olur mu kı canim. Dinlen bugun ise falan da gitme.
jeliboni ben sizi boyle ailece gördüm. Arkanızdan yürüyordum. Yanında aile bireyleri de vardı bence annen falandı. Sen boyle kız çocuğunun pesinde koşuyordun. Hepiniz gülüyordunuz. Sana seslenip döndursem yüzünü bilmediğim icin yüzde doksan yuzun belirleyecekti rüyada. Oyuzden de hep arkanızdan yürürken gördüm sanırım :) benim de işte hep düşük hafif kıpırtıda baya zorladı korkuttu beni. Bende dediğin gibi yaptım limon yedim su normalde de çok içerim su kurbağası der annem biraz daha fazla içtim bide parol içtim. Şimdi bi tane daha içtim umarım bidaha olmaz.
Teşekkür ederim inşallah :)Gözün aydın canım.hayırlı olsun yeğenin.Allahın izniyle hicbirsey olmaz.
ciddi misin? Ben hareketleri hissediyorum ama neresi nerde bilemiyorum. Elimi ayagimi kafasimi.. sen kalbi diyorsun
Bende Sakarya da oturuyorum burda var 1 sene oldu açılalı o yüzden farketmemissindir canim
Bulantılarım tekrar basladı benim. Ara ara oluyor özellikle bu hafta. Sağ böbreğimde yanıyor gibi ağrıyor. Bnm böbreklerde taş oluyor genetik. Öyle bir problemin yoktur inşallah canım. Bir de böbrekler şişiyor bir miktar. Ondan olabilir. Ben yarın tahlilden sonra öğrencem önemli olup olmadıgını.Kızlar günaydın benim bir kaç sorum olacak bulantı kusmalari devam eden var mı 26 haftaya giricem haftanın 2 3 günü sabahları safra kusuyorum artık çok zorlanıyorum doktor tahlil yaptı ama bişey çıkmadı birde sol böbreğim ağrıyor 1 aydır kontrol de bir sıkıntı görülmedi ama benim ağrım var napmam gerekiyor bana akıl verin lütfen
Allah bağışlasın, hayırlı evlat olsun inşallah. Allahın izniyle biraz kendini toparlar cıkarlar hastaneden inşallah canım.Kızlar hala oldum, yengem Doğum yapmış bir kaç gündür hastanede yatıyordu suyu az olduğu için sonra bakmışlar bebeği besleyen damarlarda iyi değil bebeği sezeryanla almışlar gece, bebek 31 haftalıktı 2 hafta da geriden gelmiyormuş yani çok düşük kiloda ama akçiğerleri iyi demiş doktorlar şu an küvezdeymiş, dua edin kızlar
Ay hadi bakalim merak ve heyecanla bekliyorum :)))Canım tam sınırdasın, bir kaç güne öyle bir oynamaya başlayacak ki neresi nerende çok iyi hissedeceksin.. Bana da son 3-4 gündür oluyor.. Biri sağdan biri soldan çift kale maç yapıyorlar içerde
_kvrckmom_ canım boşver hiçbir şeye öyle sinirlenme, ben bişeye sinirlendiğim an yavrularımı düşünüp sakinleşiyorum mutlu olmaya çalışıyorum, bak sarsmışsın kendini yok yere..
Canım Bebeğin en belirgin yeri omzu ve ayakları oluyor benim de oluyor öyle soluna yat ovala düzeliyor muhtemelen yer değiştiriyor takla atıyorSizin de bebeniz ara ara bir yere toplanıp taş gibi kesiliyo mu? Okşayınca yumuşayıp düzeliyor. Peki bebenin neresi oluo o kaskatı? Kafası mı? Sırtı mı yoksa? Ben ayırt edemiyom.
sevindim canım hep böyle iyi haberler al inş :)Kzlar bu arada kontrole başlar başlamaz rahim ağzını ölçtü dr. 34 mm dedi. Şuan problem yokmuş. Devletteki dr kafasını aşağı kanala dayamış orda duruyo felan demişti. Alt taraftaki kemik varya onun iç kısmına bastıra bastıra bakmıştı. Hiç öyle bişey yok dedi dr.um, başının durduğu yeri gösterdi kanala girme vs durumu yok korkma hiç dedi. Nasıl bir rahatlık yaşadım anlatamam ya. Şükür..
bizim burda sağlık ocakların malesef yapılmıyoSağlık ocağı ücretsiz yapıyor
Ben hamile kaldigimdan beri bizde cinsel iliski filan yokKızlar afwdersiniz ama benim cinsel ilişki sonrası göğüslerim inanılmaz acıyor ve hassasiyet 5 katı artıyor sizlerde de böyle durumlar var mı acaba neden olur kibir de göğüslerim kahverengi yerleri çok koyulaştı ve büyüdü vücudumun üst kısmı ten olarak koyulaştı bacaklarım bembeyaz her kendime baktığımda şok oluyorum
O kasılma oluyor doğuma hazirlik. Biraz fazla su iç, pozisyon degistir, derin nefes al geçer.Sizin de bebeniz ara ara bir yere toplanıp taş gibi kesiliyo mu? Okşayınca yumuşayıp düzeliyor. Peki bebenin neresi oluo o kaskatı? Kafası mı? Sırtı mı yoksa? Ben ayırt edemiyom.
Hemen sinirlenen biri değilim aslında güler geçerim herşeye takılmam kolay kolay sabırlıyımdır ama hamilelikte duygular ×1500 :)) bide bazen benimde sabrım zorlanabiliyor sanırım. Bu ders olsun bana daha temkinli olmalıyım demekki sakinleştirmeliyim kendimi bebişimden önemli değil :)Canım tam sınırdasın, bir kaç güne öyle bir oynamaya başlayacak ki neresi nerende çok iyi hissedeceksin.. Bana da son 3-4 gündür oluyor.. Biri sağdan biri soldan çift kale maç yapıyorlar içerde
_kvrckmom_ canım boşver hiçbir şeye öyle sinirlenme, ben bişeye sinirlendiğim an yavrularımı düşünüp sakinleşiyorum mutlu olmaya çalışıyorum, bak sarsmışsın kendini yok yere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?