2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben hamile kaldigimdan beri bizde cinsel iliski filan yok
2 kere deneyeyim dedim birinde icim yandi cayir cayir. Digerinde de bulantiyla beraber kusmaya basladim. Adam da bana yaklasmiyo artik.
Zaten bende de istek sıfır. Nasil boyle oldum ben?
Canım bende ilk zamanlar istesem de yapamadım hep kanamalı geçti 3 Aydan sınra rahat izin verdi doktorum ben çok istekliyim yanı burada biz bizeyiz sonuçta ona da ihtiyacımız var ama herkesin bir olmuyor ben sanki hamilelikte daha bi heyecanlandım bu konuda eşimin de faktörü var çünkü göbekle daha hoş duruyorsun diyor doktoruna bi danış istersen bu konuyu ben erkek olduğu için söyleyemiyorum duvarlara tırmandığımı zaten kocam evde duramıyor pek sürekli Doğuya gidiyor geliyor belki de bu heyecan kattı bize bilemiyorum

Aynen öyle canım bak bebişinden önemli bişi yok.. ama dedğine katılıyorum ben de bazen hiç gereksiz yere çok sinirlenebiliyorum. Bir anda patlıyorum, yarım saat sonra ay ben buna mı sinirlenmişim diyorum

L LaleZar86 yeğenin hayırlı uğurlu olsun canım, ciğer gelişiminde sıkıntı yoksa çok tutmazlar küvözde merak etme, sağlıklı sıhhatli şekilde tez zamanda kucağınıza alın minik pıtırcığı inşallah :)

Kızlar kasıntı insanların dışında bugün hiç tanımadığım bi bayan markette bana çok güzel sözler söyledi çok hoşuma gitti demek ki kilolu değilim A.101 de gelen ürünlere bakıyordum öyle hamilesiniz sanırım maşallah erkek mi dedi evet dedim ilk bebek herhalde dedi hayır dedim maşallah çok güzel ve gençsiniz dedi ay uzun zamandır böyle bişeye ihtiyacım vardı terapi gibi oldu fesat pisliklerden duyulanlardan sonra bu iyiydi nasıl mutlu oldum tabi dönüş yolu azap gibi geldi 2 torbayı zor taşıdım

O kasılma oluyor doğuma hazirlik. Biraz fazla su iç, pozisyon degistir, derin nefes al geçer.

L LaleZar86 yegenin erken gelmiş, Hayirli olsun. Sağlık durmu nasil,inşallah iyi olur herşey
teşekkür ederim inşallah, çok fazla bilgi alamadık başka şehirdeler zaten ama kilosu düşükmüş şu an küvözde ama solunumu kendi sağlıyormuş

teşekkür ederim, doktorlar öyle demiş solunumunu kendi sağlıyormuş, başka şehirdeyiz zaten ne zaman görürüm belli olmaz sağlıklı olsunda :)

kadının verdiği gazla marketi toplayıp gelseydin kuzum. :)
Senin yorumlarını okuyunca kocamı birkaç aylığına uzak şehirlere gönderesim geldi belki libidolarım yükselir diye . Eskiye nazaran aklıma gelir oldu cnsellk ilkaylarda tık toktu çünkü bende şaşıyorum kendi halime panter gbi kafındım ben yahu

Bizde öle şeyler olmadığı için bilemiyorum birkere denedik bidahada da kanki takılmaya karar verdik ahhh ahhh

Gitmesini istemiyorum ama malum bıcırık geliyor masraflar çoğaldı bi çalışma aşkı gelmişken çalışsın diyorum demek ki herkese farklı etkiler yaratıyor hamilelik

Bizde öle şeyler olmadığı için bilemiyorum birkere denedik bidahada da kanki takılmaya karar verdik ahhh ahhh
Allah seni vallahi bilemiyorum bana neler oluyor ama iyi böyle evlendiğimizin ilk ayları gibi tü tü maşallah

Gitmesini istemiyorum ama malum bıcırık geliyor masraflar çoğaldı bi çalışma aşkı gelmişken çalışsın diyorum demek ki herkese farklı etkiler yaratıyor hamilelik
Aynen öyle , canları sağolsun evliliğinize hareket katmış bak hem bebek hem babanın yeni işi ...

Ben de kortizol kullanıyorum ama bende + 10 kg aldım başlayınca decavit kullanıyorum ilk 4 ay 8 kg aldım dr dikkat et dedi bu ay hiç almadım ekmegi sadece bir dilim yiyorum gün de tatli yemiyorim

jeliboni bende aynen öyle diyorum. eşime sinirleniyorum daha çok öyle gereksiz konular da

3419 vallahi helal olsun diyorum sendeki istediğin azıcığı bizde de olsa ya

A Albeni7 minnoş pembe bi pantere mi dönüştün sen de

Dmrz ahahahaha kankilik baya iyiymiş

Sağol canım bakalım ileriki haftalarda neler olacak tvdeki bayan gibi hamileyken hamile kalmayayım diyeceğim de doğal yolla olmuyor bebeğimiz yoksa yeni korkum o olacaktı

Kızlar hepinize çok geçmiş olsun, inşallah herkes iyidir bebişleriyle. bende düşük tansiyon mağduruyum azıcık yükselse dengem şaşıyo baş ense ağrısı falan. hatta bi gün sol kol çene dil uyuşması yaşadım sol tarafında dedim inme mi bu . kalp çarpıntısı başından beri hep var zaten. geçen hafta tansiyon ölçümü yaptım bi hafta boyunca hep aynı saatte sizde yapın isterseniz. benim hep aynı çıktı 9 5 civarı. demek ki çok az bile yükselse etkileniyoruz.

bu arada biberon alan var mı? kullanmayacak olsam da ne olur ne olmaz yenidoğan için bi tane 125ml lerden alıcam ben. ya avent cam olandan ya da medela calma dan. medela calma bebek vakum yapmadıkça akmıyomuş ama o da pp. ne kadar bpa olmasa da pp ürün camın daha iyi olduğunu düşünüyorum. öyle arada kaldım yine, sizler neler yapıyorsunuz biberon alan var mı hazırlıklar ne durumda canlar?

KIzlar sizdeki libidoya hayran kaldım, ben hamile kaldığım günden beri adamı yanıma yaklaştırmıyorum. O da çocuk için kullanıp attın beni diyor

Çok uzaklaştım cinsellikten, göğsüme bile dokundurmuyorum içim bi kötü oluyor. Doktor zaten yasakladı en başından beri ama yasaklamasaydı da ben yapamazdım, istek filan sıfır..

Sanada geçmiş olsun canım. Benimde oluyor farklı farklı şeyler. İlk hamilelikte 11/7di hep. Ama çarpıntım hep vardı. Birazda psikolojik kaynaklı. Seninde öyle birşey olabilir mi? Bu kez sağlık ocağında hep 9/5 felan cıkıyor ama tansiyon aletinden de farkediyor sonuçlar. Evde kendim düzenli ölçücem artık. 8/5 olsam bile dengem bozuluyor inanır mısın..
Biberon ben ilkinde devam sütüne başladığımda avent kullandım çok rahattı. Ama köydeyken wee nin ya da bebedor.undu tam hatırlamıyorum cam biberonunu kullandım orda tek marka tek çeşitti. Onda da pek sorun yaşamadım, diğerine göre fazla akması dışında.

Kız bebekte istek artar derler hepsi yalan ya benim erkek birde tedavi esnasında hiç birlikte olamadık ilk aylar kanama vs yasaktı şimdi acısı çıkıyor bizim benim mide bulantım falan olmadı sadece midem yanıyor çok bir de ağır iş yapamıyorum süpürge haftada bir bazen ben bazen eşim evde okursa o yapıyor mide. Yanmasına da yeni bi çözüm daha buldum falım ışıl sakız

Sanki ben yazmışım bu mesajı. Bizde yasak yok ama ben kaçtıkça kovalanıyorum

Bence de tam tersi. Oğluma hamileyken azcık vardı bişeyler, şimdi kıza hamileyim ama tık yok, makine bozuldu

Ohh maşallah size :) benimki bir yerden duymuş hamilelikte kadınların cinsellik isteği çok artıyormuş sana niye tam tersi oldu diyo adam hep bunun hayalini kuruyormuş demekki yazık oldu

Sanki ben yazmışım bu mesajı. Bizde yasak yok ama ben kaçtıkça kovalanıyorum

Ahahaha doğumdan sonra işimiz zor bacım tedavi+hamilelik derken 10-11 aydır ilişki olmayacak, kaçacak yer bulamayacağız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…