2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
solunumu geliştiyse kiloyu alır zamanla.. çabuk çıkar kuvezden
Allah seni vallahi bilemiyorum bana neler oluyor ama iyi böyle evlendiğimizin ilk ayları gibi tü tü maşallah
maaşallah.. yalnız abartırsanız çok sık ilişki erken doğumu tetikleyebilir. benim rahim ağzı kısa olduğundan ayda 1 falan oluyor onda da korkuyorum. doktoruna bu konuda danış, utanmana gerek yok.
ben de istek var ama rahim ağzına dikiş atıldığı için korkuyorum.

Merhaba arkadaşlar herkes iyidir umarım 15 gündür kanamam durmadı progestana başlattılar kapsüle kullanan var mı hâlâ aranızda yan etkileri var mı nelere dikkat ediyorsunuz malum drlar cok açıklama yapmiyolar aslında 15 gündür çok dikkat ediyorum ama dün akşam yine kanama fazlalasti Allah sagsaglim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Bizde de tam tersi aslında ben kovalıyorum ama kocam hiç yanaşmıyor çok korkuyor sonra bende korkmaya kendimi suçlu hissetmeye başlıyorum ya birşey olursa Ne yaparsın diye 6ay oldu 3ayda Doğuma ettimi sana 9ay, ee bide 40gün oda olur 60 gün 2ay da öle 11ay en kısa zaman bu offf offff

Heyooo analar doktordan çıktık simdi 25+6dayız 844 gr 34 cm olmuşuz simdilik keyfi yerindeymiş minnos tosbağanın.benim şeker içinde çok kasma kendini dedi sekerden etkilense ultrasonda anlariz etkilenme yok cok sıkı diyete gerek yok dedi.bu arada tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım :):)

Maşallah size canım :)

Oyyy kıyamam dünürüm azcıcık dayan bişey olmaz, kızçeler doğunca acısını çıkartırsınız artık :)) senin rahim ağzın ölçüldü mü hiç? Doktor cinsellikle ilgili bişey demişmiydi sana?

Ohh maşallah minik tospayaa :)) Allahım korusun esirgesin canım senin şeker değerin kaç çıkmıştı ki? Bir şey olmaz Allahın izniyle..

Bu arada ben de tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum

Ben kullaniyorum alttan. Yan etkisi yok diye biliyorum. Kanamanin sebebi neymiş, geçmiş olsun, amin
Benim 24+6de 788 gr di. 1 hafta önde gidiyor dedi. Senin ki önde galiba

75lik yüklemede 1. Saat 194 ikinci saat 166 çıkmıştı ilk oğlumda da yüksek cikmisti ozaman sıkı diyet yapmıştım ama bunda okadar kısmama gerek yokmuş tatlıya dikkat etsen yeter dedi ben de rahatladim biraz gebelikte açlık çok zor çünkü

Ben kullaniyorum alttan. Yan etkisi yok diye biliyorum. Kanamanin sebebi neymiş, geçmiş olsun, amin

Benim 24+6de 788 gr di. 1 hafta önde gidiyor dedi. Senin ki önde galiba
Yok canım önde değil haftasıyla uyumlu benimki bir de ben de geç döllenme var o yüzden tam tarihini de bilemiyoruz ama hatasıyla uyumluymuş

Canım kendini aç bırakma tabiki, şekerini fırlatmayacak sağlıklı atıştırmalıklar tüket bolca.. bu arada bana da yarın yapılacak şeker yüklemesi. İkinci saat sonundaki kan alınana kadar bişeyler yiyebiliyor muyuz? Toplamda 3 defa kan alınıyor ya o arada sadece glikozlu içeceği mi içiyoruz?

Yok yenmiyor maalesef

Hayır su harici hiç bi sey yememen gerekiyor seninde ki 75 lik yapılacak 75likte 3 defa kan aliniyor ama bugun doktorum keske 50 lik yaptirsaymissin ne gerek vardi 75lige dedi.sağlik ocağinda aile hekimimiz 75lik yaptirmişti ben de hic neden 50 lik yapmadık diye sormadim keske 50 lik isteseymisim.

ayyy ayni ben. resmen cinsel iliski tavan yapmiş tabii esin gidip geliyor onunda etkisi var insan uzakta olunca geldiginde iş gormek istiyor.. valla ben gecenlerdede yazdim. hmaileligimin son gunu bile iliskiye giriyorum ertesi gun dogum yapiyorumama normal dogum yapiyorum iki hamileligimdede gece iliskiye girdim sabah suyum geldi. yani anlicaniz ben cozumunu bulmuşum dogumun Tabi once Rabbimin ol derse oluyor biz sadece vesileyiz..

Avent aldim ben bir buyuk bir kucuk. Cam olanindan.

Ayni durumdayiz. Istek sıfır. Cinsellik sıfır. Eşim de istemiyo korkusundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…