2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yok yenmiyor maalesef
Tüh yaaa

Canım 50lik yüklenince 2 defa mı kan alınıyor? Sadece açlık kanınve 1 saat sonundaki kan yani.. Bana kaçlık yapacaklar acaba..

İyi cesaret etmişsin valla bravo :))
Cesaret mi, nefse uymak mi artik:) sonrasında yaşadığım korkuyu anlatamam.
plesanta aşağıda dendi ama net bı sebebi yok dinleniceksin dediler sadece sende mı kanamadan kullaniyosun
Aşağıda olunca kanama yapıyormuş. Benim rahim ağzı kısa, kanama yok. O yüzden kullanıyorum

Yok canım önde değil haftasıyla uyumlu benimki bir de ben de geç döllenme var o yüzden tam tarihini de bilemiyoruz ama hatasıyla uyumluymuş
Dikkat ettim de aynı haftadayiz. Benim de aşağıdaki takvimde 2 mart görünüyor. Benimki de önde değil sanki aşağıya göre, doktor ger gidisimde 1 hafta önde gidiyor boyu kilosu diyor

Araştırıyor erkekler sinsi sinsi benimki de çok araştırıyor artık hamilelikle ilgili her şeyi dün bi sürü envayi çeşit meyve almış bunlar yararlı soyayım ye diyor aman kurmazlar mı ayıpsın

Bir şey olmaz Allah in izniyle ben hem iğne hem fitilini kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok bazen çok bulantım oluyor

Haklısın evet ama tabi ki karına rahime baskı yapmadan yapmak en mantıklısı en son 12 haftadan sonra serbestsin dedikten sonra bıraktık kendi haline zaten en ufak bi sakınca görsün söylüyor doktorum adam zavallı zaten bi var bi yok olduğunda olabiliyoruz beraber yoksa yapacak bişey yok 1,5 aydır Türkiye’yi gezdi evde kaldığı süre toplam 1 haftadır işte ben az diyorum sen çok anla zaten çok sık olmuyor

Tabiki öyle ama benim sezaryen ne yazık ki zaten son haftalar ben bende olamam o zaman bişey yapamam Doğum korkusu sarıyor insanı vallahi düşünmek bile istemiyorum yani yapabilene güzel sonuçta eşlerimiz yani ayıp bişey yok hepimiz öyle geldik dünyaya tabiatın kanunu bu

E
Dikkat ettim de aynı haftadayiz. Benim de aşağıdaki takvimde 2 mart görünüyor. Benimki de önde değil sanki aşağıya göre, doktor ger gidisimde 1 hafta önde gidiyor boyu kilosu diyor
Evet benim tahmini dogum tarihim 2 mart ama Bu olcumler cihazdan cihaza doktordan doktora bile fark ediyor canim ama benimki onde degil simdi kagida baktimda 25+6 olmasi lazim ama 25+4 te gorunuyor.

Kızlar benim doktorum bugün 5. Sezeryanı yaptırmış bir hastasına 4ü duymuştum ama 5 te ilk oldu.Sosyal medya hesabından paylaşmıştı kalakaldım okuyunca

Ahahaha doğumdan sonra işimiz zor bacım tedavi+hamilelik derken 10-11 aydır ilişki olmayacak, kaçacak yer bulamayacağız bence
Ayyy hiç sorma o zaman napıcazzzz, 11 ayın patlamasını düşünemiyorum ben çekirge misali üçüncü sıçramada yakalanıyorum ama ayaküstü gibi olup bitiyo, bazen o bile çok geliyo ya, noldum ben böyle bilmiyorum
Canım geçmiş olsun. Allahım hepimizide bebişleride korusun inşallah. Yolun yarısını tamamladık bundan sonra kalanıda tamamlarız inşallah

Kız öyle diyosunda normal doğum bekleyip günü geçenler de yana yana yapıyor o işi, rahmin kasılmalarını başlatıyomuş

Avent aldim ben bir buyuk bir kucuk. Cam olanindan.

Ayni durumdayiz. Istek sıfır. Cinsellik sıfır. Eşim de istemiyo korkusundan.
Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi valla, ben de sanıyorum ki herkes libidoyu vurdurmuş tavana kocasıyla gece gündüz aşk yaşıyor :))

Cesaret mi, nefse uymak mi artik:) sonrasında yaşadığım korkuyu anlatamam.

Aşağıda olunca kanama yapıyormuş. Benim rahim ağzı kısa, kanama yok. O yüzden kullanıyorum
Olsun canım doktorun yasaklamadıysa korkma boşuna.. Dikkatli olmakta fayda var sadece..

Ayy bu kocalar ne fena valla yaaa... bizimki de sürekli bişeyler araştırıp getiriyor önüme, şu daha iyiymiş bu daha faydalı olur filan diye..

Evet 2 kere aliniyor hatta yakinlarda aclik olculduyse almazlar bile.icecegi icince 1.saat aliyorlar kanı.
Pazartesi günü açlık kanıma bakmışlardı yaa acaba gidince yarın söylesem mi direkt tokluk kanı alsınlar ne güzel olur..
iyi oldu bunu söylediğin canım

Valla istediğimiz kadar sekelim bi tenhada bulup kıstırıverirler 11 ayın yokluğuyla

E
Vet evet söyle benim 15 gun once bakilmisti tekrar aclik almadilar gerek yok yani hatta ben içeceği evde icip kan verme saatinde gittim

biz ilişkiye son ana kadar devam ettik hep ama normal ve zamanında doğurdum, bebeğin Zamanı gelince tetikler diye düşünüyorum aynı yürüyüş yapmak veya doğumu tetikler denilen şeyleri yemek gibi

Kızlar benim doktorum bugün 5. Sezeryanı yaptırmış bir hastasına 4ü duymuştum ama 5 te ilk oldu.Sosyal medya hesabından paylaşmıştı kalakaldım okuyunca
Canım benim de 5. Kesiğim olacak doktorum 3 ay önce 5. Kez bi bayanı yaptı sezaryen daha öncede 6. Kez yapmış yani artık normalleşmeye başladı şimdi böyleyim ama sedyede giderken başlarım çocuklarım diye ağlamaya allahım sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin içim rahat allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…