- 26 Haziran 2011
- 2.689
- 2.240
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #16.061
Tüh yaaaYok yenmiyor maalesef
Hayır su harici hiç bi sey yememen gerekiyor seninde ki 75 lik yapılacak 75likte 3 defa kan aliniyor ama bugun doktorum keske 50 lik yaptirsaymissin ne gerek vardi 75lige dedi.sağlik ocağinda aile hekimimiz 75lik yaptirmişti ben de hic neden 50 lik yapmadık diye sormadim keske 50 lik isteseymisim.
Cesaret mi, nefse uymak mi artik:) sonrasında yaşadığım korkuyu anlatamam.İyi cesaret etmişsin valla bravo :))
Aşağıda olunca kanama yapıyormuş. Benim rahim ağzı kısa, kanama yok. O yüzden kullanıyorumplesanta aşağıda dendi ama net bı sebebi yok dinleniceksin dediler sadece sende mı kanamadan kullaniyosun
Dikkat ettim de aynı haftadayiz. Benim de aşağıdaki takvimde 2 mart görünüyor. Benimki de önde değil sanki aşağıya göre, doktor ger gidisimde 1 hafta önde gidiyor boyu kilosu diyorYok canım önde değil haftasıyla uyumlu benimki bir de ben de geç döllenme var o yüzden tam tarihini de bilemiyoruz ama hatasıyla uyumluymuş
Araştırıyor erkekler sinsi sinsi benimki de çok araştırıyor artık hamilelikle ilgili her şeyi dün bi sürü envayi çeşit meyve almış bunlar yararlı soyayım ye diyorOhh maşallah size :) benimki bir yerden duymuş hamilelikte kadınların cinsellik isteği çok artıyormuş sana niye tam tersi oldu diyoadam hep bunun hayalini kuruyormuş demekki yazık oldu
Ahahaha doğumdan sonra işimiz zor bacımtedavi+hamilelik derken 10-11 aydır ilişki olmayacak, kaçacak yer bulamayacağız bence
Ha ha ha maşallahBenim eşim 1 haftadır yurtdışında gelmesini dört gözle bekliyorum libidom hakkında öyle diyeyim
Bir şey olmaz Allah in izniyle ben hem iğne hem fitilini kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok bazen çok bulantım oluyorMerhaba arkadaşlar herkes iyidir umarım 15 gündür kanamam durmadı progestana başlattılar kapsüle kullanan var mı hâlâ aranızda yan etkileri var mı nelere dikkat ediyorsunuz malum drlar cok açıklama yapmiyolar aslında 15 gündür çok dikkat ediyorum ama dün akşam yine kanama fazlalasti Allah sagsaglim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Haklısın evet ama tabi ki karına rahime baskı yapmadan yapmak en mantıklısı en son 12 haftadan sonra serbestsin dedikten sonra bıraktık kendi haline zaten en ufak bi sakınca görsün söylüyor doktorum adam zavallı zaten bi var bi yok olduğunda olabiliyoruz beraber yoksa yapacak bişey yok 1,5 aydır Türkiye’yi gezdi evde kaldığı süre toplam 1 haftadır işte ben az diyorum sen çok anla zaten çok sık olmuyorsolunumu geliştiyse kiloyu alır zamanla.. çabuk çıkar kuvezden
maaşallah.. yalnız abartırsanız çok sık ilişki erken doğumu tetikleyebilir. benim rahim ağzı kısa olduğundan ayda 1 falan oluyor onda da korkuyorum. doktoruna bu konuda danış, utanmana gerek yok.
ben de istek var ama rahim ağzına dikiş atıldığı için korkuyorum.
Tabiki öyle ama benim sezaryen ne yazık ki zaten son haftalar ben bende olamam o zaman bişey yapamam Doğum korkusu sarıyor insanı vallahi düşünmek bile istemiyorum yani yapabilene güzel sonuçta eşlerimiz yani ayıp bişey yok hepimiz öyle geldik dünyaya tabiatın kanunu buayyy ayni ben. resmen cinsel iliski tavan yapmiştabii esin gidip geliyor onunda etkisi var insan uzakta olunca geldiginde iş gormek istiyor.. valla ben gecenlerdede yazdim. hmaileligimin son gunu bile iliskiye giriyorum ertesi gun dogum yapiyorum ama normal dogum yapiyorum iki hamileligimdede gece iliskiye girdim sabah suyum geldi. yani anlicaniz ben cozumunu bulmuşum dogumun Tabi once Rabbimin ol derse oluyor biz sadece vesileyiz..
Evet 2 kere aliniyor hatta yakinlarda aclik olculduyse almazlar bile.icecegi icince 1.saat aliyorlar kanı.Tüh yaaa
Canım 50lik yüklenince 2 defa mı kan alınıyor? Sadece açlık kanınve 1 saat sonundaki kan yani.. Bana kaçlık yapacaklar acaba..
Evet benim tahmini dogum tarihim 2 mart ama Bu olcumler cihazdan cihaza doktordan doktora bile fark ediyor canim ama benimki onde degil simdi kagida baktimda 25+6 olmasi lazim ama 25+4 te gorunuyor.Dikkat ettim de aynı haftadayiz. Benim de aşağıdaki takvimde 2 mart görünüyor. Benimki de önde değil sanki aşağıya göre, doktor ger gidisimde 1 hafta önde gidiyor boyu kilosu diyor
Ayyy hiç sorma o zaman napıcazzzz, 11 ayın patlamasını düşünemiyorumAhahaha doğumdan sonra işimiz zor bacımtedavi+hamilelik derken 10-11 aydır ilişki olmayacak, kaçacak yer bulamayacağız bence
Canım geçmiş olsun. Allahım hepimizide bebişleride korusun inşallah. Yolun yarısını tamamladık bundan sonra kalanıda tamamlarız inşallahMerhaba arkadaşlar herkes iyidir umarım 15 gündür kanamam durmadı progestana başlattılar kapsüle kullanan var mı hâlâ aranızda yan etkileri var mı nelere dikkat ediyorsunuz malum drlar cok açıklama yapmiyolar aslında 15 gündür çok dikkat ediyorum ama dün akşam yine kanama fazlalasti Allah sagsaglim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Kız öyle diyosunda normal doğum bekleyip günü geçenler de yana yana yapıyor o işi, rahmin kasılmalarını başlatıyomuşTabiki öyle ama benim sezaryen ne yazık ki zaten son haftalar ben bende olamam o zaman bişey yapamam Doğum korkusu sarıyor insanı vallahi düşünmek bile istemiyorum yani yapabilene güzel sonuçta eşlerimiz yani ayıp bişey yok hepimiz öyle geldik dünyaya tabiatın kanunu bu
Anneye de maşallah yani yılmadan usanmadan çocuk doğurmuşKızlar benim doktorum bugün 5. Sezeryanı yaptırmış bir hastasına4ü duymuştum ama 5 te ilk oldu.Sosyal medya hesabından paylaşmıştı kalakaldım okuyunca
Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi valla, ben de sanıyorum ki herkes libidoyu vurdurmuş tavana kocasıyla gece gündüz aşk yaşıyor :))Avent aldim ben bir buyuk bir kucuk. Cam olanindan.
Ayni durumdayiz. Istek sıfır. Cinsellik sıfır. Eşim de istemiyo korkusundan.
Olsun canım doktorun yasaklamadıysa korkma boşuna.. Dikkatli olmakta fayda var sadece..Cesaret mi, nefse uymak mi artik:) sonrasında yaşadığım korkuyu anlatamam.
Aşağıda olunca kanama yapıyormuş. Benim rahim ağzı kısa, kanama yok. O yüzden kullanıyorum
Ayy bu kocalar ne fena valla yaaa... bizimki de sürekli bişeyler araştırıp getiriyor önüme, şu daha iyiymiş bu daha faydalı olur filan diye..Araştırıyor erkekler sinsi sinsi benimki de çok araştırıyor artık hamilelikle ilgili her şeyi dün bi sürü envayi çeşit meyve almış bunlar yararlı soyayım ye diyoraman kurmazlar mı ayıpsın
Pazartesi günü açlık kanıma bakmışlardı yaa acaba gidince yarın söylesem mi direkt tokluk kanı alsınlar ne güzel olur..Evet 2 kere aliniyor hatta yakinlarda aclik olculduyse almazlar bile.icecegi icince 1.saat aliyorlar kanı.
Valla istediğimiz kadar sekelim bi tenhada bulup kıstırıverirler 11 ayın yokluğuylaAyyy hiç sorma o zaman napıcazzzz, 11 ayın patlamasını düşünemiyorumben çekirge misali üçüncü sıçramada yakalanıyorum ama ayaküstü gibi olup bitiyo, bazen o bile çok geliyo ya, noldum ben böyle bilmiyorum
Canım geçmiş olsun. Allahım hepimizide bebişleride korusun inşallah. Yolun yarısını tamamladık bundan sonra kalanıda tamamlarız inşallah
Anneye de maşallah yani yılmadan usanmadan çocuk doğurmuş
Vet evet söyle benim 15 gun once bakilmisti tekrar aclik almadilar gerek yok yani hatta ben içeceği evde icip kan verme saatinde gittimYalnız olmadığımı bilmek iyi geldi valla, ben de sanıyorum ki herkes libidoyu vurdurmuş tavana kocasıyla gece gündüz aşk yaşıyor :))
Olsun canım doktorun yasaklamadıysa korkma boşuna.. Dikkatli olmakta fayda var sadece..
Ayy bu kocalar ne fena valla yaaa... bizimki de sürekli bişeyler araştırıp getiriyor önüme, şu daha iyiymiş bu daha faydalı olur filan diye..
Pazartesi günü açlık kanıma bakmışlardı yaa acaba gidince yarın söylesem mi direkt tokluk kanı alsınlar ne güzel olur..
iyi oldu bunu söylediğin canım
Valla istediğimiz kadar sekelim bi tenhada bulup kıstırıverirler 11 ayın yokluğuyl
Ayy süpermiş valla, içeceği önceden temin etseydim ben de senin gibi yapardım çok iyi olurdu..E
Vet evet söyle benim 15 gun once bakilmisti tekrar aclik almadilar gerek yok yani hatta ben içeceği evde icip kan verme saatinde gittim
biz ilişkiye son ana kadar devam ettik hep ama normal ve zamanında doğurdum, bebeğin Zamanı gelince tetikler diye düşünüyorum aynı yürüyüş yapmak veya doğumu tetikler denilen şeyleri yemek gibisolunumu geliştiyse kiloyu alır zamanla.. çabuk çıkar kuvezden
maaşallah.. yalnız abartırsanız çok sık ilişki erken doğumu tetikleyebilir. benim rahim ağzı kısa olduğundan ayda 1 falan oluyor onda da korkuyorum. doktoruna bu konuda danış, utanmana gerek yok.
ben de istek var ama rahim ağzına dikiş atıldığı için korkuyorum.
Canım benim de 5. Kesiğim olacak doktorum 3 ay önce 5. Kez bi bayanı yaptı sezaryen daha öncede 6. Kez yapmış yani artık normalleşmeye başladıKızlar benim doktorum bugün 5. Sezeryanı yaptırmış bir hastasına4ü duymuştum ama 5 te ilk oldu.Sosyal medya hesabından paylaşmıştı kalakaldım okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?