2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
biz ilişkiye son ana kadar devam ettik hep ama normal ve zamanında doğurdum, bebeğin Zamanı gelince tetikler diye düşünüyorum aynı yürüyüş yapmak veya doğumu tetikler denilen şeyleri yemek gibi
hiç bir sorun yoksa bişey olmaz belki.. ilişki sıklığı da önemli tabi.
benim durumum kritik o yüzden çekiniyorum

Cidden mi benim bir tane şuan tekrarı bile çok korkutuyor Allah esirgesin demek ki problem olmuyor ki yapıyorlar illa insanı bi stres sıkıntı korku hali alır yani.Sende 5ledin yani Allah kolaylıklar versin sorunsuz bir doğum olsun inşallah.Peki merak ediyorum hep aynı yerden kesik atmıyorlar dimi

Canım benim yaşayan 2 evladım var birini kaybettim diğeri de rahim ameliyatı aynı sezaryen gibi oldu hiçbir farkı yok ilk ikisi aynı yerden kesildi 3. Bi cm aşağıdan ameliyatımı da 3. Kesiğin yerinden yapıldı şimdi ne yapılır hiç bilmiyorum ama doktorum kötü hiçbir şey söylemiyor sadece baştan Bebeğin eşinin aşağıya inmesi Doğum kanalını tıkaması kabızlık vs bi çok sorun olabilir gebelikte dedi ama hiçbiri olmadı şu ana kadar suyu eşi vs hepsi olması gerektiği gibi kaçıncı olursa olsun insan ürperiyor ama sonunda bebeklerimize kavuşmak söz konusu olunca her şeye değer benim Doğumda tam teşkilat olacak her şey ekstra kan üroloji uzmanı doktor ve genel cerrah riskli bi durum söz konusu olursa acil müdahale için gerisi rabbime kalmış ona emanetiz olacağı varsa birincide de olabilir esasında ameliyat

Ya rahim ağzını hiç ölçtümü bilmiyorum bana birşey demedi şimdiye kadar bende açıkcası korkudan hiç sormadım ama yasak Yok bizde korku var sadece amaaan bunca yıl yaptıklarımıza sayarız yeterki minnoş kızlarım iyi olsunlar

Aynen aynen minik zararsız pembe panter oldum ben :)
Sende durumlar nasıl bakalım? Sende mi pembe pantersin yoksa büyüdün mü :)

Benim arkadasimda 5 kere sezaryen olmuş 1 i vefat etmus, 4 çocuğu var suan. Doktor son cocugunda 5.sezaryen diye ekibi hazir etmiş, sezaryenden sonra sen bi 5 kez daha sezaryen yapabilirsin rahimin cok iyi durumda sanki ilk sezaryen gibiydi demiş. Vücudu cok çabuk toparliyormus.
Seninki de öyledir belki

Orası kesin Rabbime emanetiz hepimiz.Yeterki dilesin olmasını istesin herşey onun izniyle.. Başın sağolsun yavrun için de çok üzüldüm ..

Bir ameliyat sonrası bile dikiş yerlerim diye sızlanıyor kadınlar.Senn maşallahın var doğumlar ameliyatlar baya badire atlatmışsın.Ama bence bu defa aynı yere kesik atmazlar.Ne kadar doğru bilmiyorum ama göbek deliğinden dikey kesik atılabiliyormuş En iyisini doktorun bilir tabi ama 3419 vakasını bizzat bende takip edicem bakalım merak ettim iyice kesik nerden olacak

İnşallah canım kimi doktor risk almıyor kimisi kendine güveniyor doktor da çok önemli ben doğumlarımda da ameliyatımda da hiçbir sorun yaşamadım dikişlerim çabuk iyileşti 5,6 gün sonra hep kalktım ayağı rabbim inşallah bunda da sorunsuz kurtarır zaten rahim durumu kötüyse hamilelikte de sorunlar oluyor diye biliyorum allah korusun hepimizi

Evet ama dikey kesik olunca açılma riski çok oluyor doktorum en iyisini bilir çok popüler 10 binden fazla doğumu var ayrıca kürtaj yapmıyor yemin etmiş zaten kontrolde konuşacağım Doğumla alakalı bakalım ne diyecek en son elimde kimseye bişey olmadı sana da olmaz Allah’ın izniyle demişti bu sefer ne der bakalım

Hanımlar merhaba. Şeker yüklemesi yaptırıp şeker çıkanlar var mı aramızda? 3 gündür diyetteyim. Ama çok zorlanıyorum

canım şimdi durumuna bakarken mesajını gördüm. bende de sol tarafta vardı, sonra azalarak önemsiz duruma geldi. takma kafana sakın, ilerleyen haftalarda düzeliyor. ben sadece kan sulandırıcıya devam ettim ki kan akışı daha rahat olsun diye.

bu vesileyle sayfanızdaki tüm hamişlere sağlıklı hamilelikler ve vaktinde sağlıklı doğumlar diliyorum

Hanımlar merhaba. Şeker yüklemesi yaptırıp şeker çıkanlar var mı aramızda? 3 gündür diyetteyim. Ama çok zorlanıyorum
Benim 194 cikti 75lik yukleme ama doktorumcok kasma kendini cok cok yememeyw dikket et okadar dedi hatta soyle dedi mesela 50 lik yukleme yapildiysa 50 gr seker demek bu yedigin şey 50 gr sekeri gecmemeliymis.valla ilkinde sıkı diyet yaptırmıslardı bunda nedense fikri değişmiş sıkma kendini normal ye dedi sadece cok abartma dedi.bebegi ölçtu oyle şekerden etkilenmis gibi gorunmuyo

yaa canim benim nasil duygulandim mesajinj görünce tesekkur ederim nasil ilac geldi yorumun anlatamam. bir zmnlar ne gunler yasadik su günleri görebilmek icin rabbime sukurler olsun:) doktorumda oyle dedi duzelecegini dusunuyorum ben simdiye kadar sikinti gormedim dedi. Insaallah düzelir sagsalim aliriz yavrularimizi kucagimiza:) cooook uzun yollardan gectik geldik bu günlere elhamdulillah..

Canım bende çok şükür bi risk olmamasına rağmen doktorum iki haftada bir ölçüyor rahim ağzını.. Sen bi hatırlat bence, zaten korkulacak bişey yok için rahat eder en azından..
minnoşlarım iyi olsunlar, ay çok merak ediyorum doğurduğunda tek yumurta mı çıkcaklar birbiribin kopyası gibi yoksa çift yumurta mı? :)))

aynen oyle valla canim. dogru soyluyorsun. dogumda nasip kismet insallah bunuda normal dogum yaparim .. esime diyorum gel bizim bazayi ac 2 parca bisey vardi onlari koydum bunlar icin mi enerjimi azalttin diyor diyorum hayirdir is mi gorecen. diyorr aman bana karisma yarin erken kalkacam diyor yani anlican adamda tık yok. bazen ben hatirlat masam umrunda degil.

kizlar iyi aksamlar hepinize..
ya biz bir turlu karar veremedik isim konusunda ..
sizdende fikir almak istiyorum..
BELİNAY-ELFİDA 2'si bir arada nasil 2'side hosumuza gidiyor 2'sindende vazgecemiyoruz. ben 2'side olsun istiyorum.. sizce nasil ??

Su bile içirmiyorlar maalesef o bekleme sırasında ben yalvar yakar 2küçük yudum içmiştim

Yok canım maşallah bizim ki ister de bu aralar bi var bi yok öyle idare ediyoruz bizde adamı buldukça artık ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…