2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

moral bozmak yok, pozitif olmak var dediğin gibi ne günlerden geçtik, seneye bu zamanlar bebklerimizin doğum günlerine hazırlanırken de şimdi yaşadıklarımıza ne günlerdi diyeceğiz inşallah. çok öpüyorum, kendine ve bebişe çok çok iyi bak

Yaa vajinal bakar diye korkuyorum ben bu arada ben sana söylemedim mi yoksa senmi kaçırdın benim geçen ayki ayrıntılıda kesin belli oldu çift yumurta ikizleri olduğu :)

Kız ismi arayanlara aklıma isim geldi: benan ve eslem. İkisi de çok hoş bence :) biz Allah ömür verirse oğluşumuza emir Salih koyacağız :)

İkisi çok zıt bence tek şekilde ikisi de güzel

Su bile içirmiyorlar maalesef o bekleme sırasında ben yalvar yakar 2küçük yudum içmiştim
Ayy hiç sevmedim ben bu işi şimdiden
Yaa vajinal bakar diye korkuyorum ben bu arada ben sana söylemedim mi yoksa senmi kaçırdın benim geçen ayki ayrıntılıda kesin belli oldu çift yumurta ikizleri olduğu :)
Ben kaçırmış olabilirim canım, sanki daha belli olmadı dediğini hatırlıyorum.. demekki birbirine çok benzemeyecek pıtırcıklar :) benimkiler karbon kağıdı gibi birebir aynı olacak ay çok değişik geliyor fikri bile :)))

Yok canım maşallah bizim ki ister de bu aralar bi var bi yok öyle idare ediyoruz bizde adamı buldukça artık ne yapalım
he valla firsat bu firsat diyorsun. benim adam cok yoruluyor malum inşaatlarda calisiyor bazen cok yogun c1lisiyor gec geliyor o yuzden bazen hic aklina bile dusmuyor. bazende gecenin ortasinda cildiriyor öperek uyandiriyor adam

Kizlar hepsiburada da efsane cuma indirimleri basladi bebek arabalarnda falanda var bakarsaniz. Yilda 1 kez olan kasım sonu indirimi oluyor. Hatta avm lerde bircok magaza da yapıyor bu cuma ve haftasonu. Alisveris icin uygun bir hafta olabilir.

Iyi geceler anne adaylari.ins hepimiz kucamiza aliriz bebislerimizi saglikla sihhatle.ben haziran annesiyim nasipse.sizlere birsey danismak istedim aranizda 2.kez anne olucaklar veya ilk kez tadicaklar bebek odasi yapmak mi mantikli?yoksa bi park yatak almak mi?

Kizlar hepsiburada da efsane cuma indirimleri basladi bebek arabalarnda falanda var bakarsaniz. Yilda 1 kez olan kasım sonu indirimi oluyor. Hatta avm lerde bircok magaza da yapıyor bu cuma ve haftasonu. Alisveris icin uygun bir hafta olabilir.
Ben bebek arabasini aldim takip ediyordum ne zamandir 850 tl idi 700 tl ye inmis

Hayirli olsun canim bendebbaktm ama gozumle daha hicbirini incelemedigim icin cesaret edemedim
Tesekkur ederim ben bir kac sitede onerildigini ve kullanisli oldugunun yorumlarini okumustum tavsiye edenler coktu ozelliklerini inceledim benim icin yeterince ozelliklere sahip oldugu icin almaya karar verdim umarim bekledigim gibi gelir sorun yasamam

he valla firsat bu firsat diyorsun. benim adam cok yoruluyor malum inşaatlarda calisiyor bazen cok yogun c1lisiyor gec geliyor o yuzden bazen hic aklina bile dusmuyor. bazende gecenin ortasinda cildiriyor öperek uyandiriyor adam
Maşallah canım allah ağzınızın tadını bozmasın hiçbir zaman

Tek beşik birde şifonyer alacağım ben oda için çok küçükler yanımızda yatmaları gerekiyor

Evet haklisin canim.sifonyer dedigin cekmeceli dolapmi?peki besik nasil alicaksin buyuyen mi?
Anne yanı beşik alacağım 2,5 3 yaşına kadar kullanılabiliyor büyüyenler de pek kullanışlı değil tekerlekli benim seçtiğim rahat yer değiştirebilelim diye her şeyi içinde uyku seti cibinlik ve Aparatı 5 çekmeceli dolaplar oluyor ya onlar şifonyer bebeğe de yeter artar bile benim görüşüm tabi bu

Kızlar şimdi yeni bişey öğrendim bu haftalarda yoga pozisyonunda dururken biri karnımıza kulağını koyduğunda Bebeğin kalp atışlarını duyabilirmiş rahatlıkla eşimle bi deneme yaparız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…