2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Anne yani b3sikler biraz kucuk oluyor cnim sanki?park yatak mi diosun acaba?

Anne yani b3sikler biraz kucuk oluyor cnim sanki?park yatak mi diosun acaba?
Yok canım ufak değil park yataklarda var anne yanı olan ama ben beşik alma taraftarıyım park yataklar dayanıksız oluyor oğlumda kullandım hep kırdı oyuncak gibi ayakta zor duruyordu baby 2 go markaydı bir de alacağım yerde inceledim gayet iyi boyutları hem beşik oluyor hem açılıp anne yanı oluyor

plesanta aşağıda dendi ama net bı sebebi yok dinleniceksin dediler sadece sende mı kanamadan kullaniyosun
canım ben progestanı hamilelikten önce günde 3 hamilelikte de rahim içinde kanama ve plasentanın önde olmasından dolayı günde 1 içiyordum. düşük tansiyonluyum 9 5 civarı. hamilelikten önce içtim mi elim ayağım boşalıp bayılıyodum dr kesti. hamilelikte de mecbur kaldık ama alttan kullanınca etkisi daha da azalıyormuş. ben yine ağızdan devam ettim ama içtikten hemen sonra uyuyodum yani o kadar etkilememişti. araştırmıştım dokunuyo diye benim kadar etkileneni duymadım hiç.. sağlıklar dilerim bu arada :)

Aaa bende bakayim vanim onlara.foto yukleme sansin warmi?

Oyy maşallah canım çok sevindim güzel haberlere :) büyüyorlar gün geçtikçe Rabbim korusun hepsini sağlıkla alalım inşallah kucağımıza :)) şekerin sıkıntılı olmaması da çok iyi azcık dikkatle üstesinden gelirsin sen onunda.
Bu arada bende senin öğretmenler gününü kutlarım

Aynen aynen minik zararsız pembe panter oldum ben :)
Sende durumlar nasıl bakalım? Sende mi pembe pantersin yoksa büyüdün mü :)
Ben kaçıp kovalanan taraftayım, uykum mu gelse, kirpik diplerim mi ağrısa çekirge misali bi iki sıçrıyorum ama 3. de yemiyor :))

Günaydın hayırlı cumalar annişler ilk gebeliğim bebeğe daha bişi bakmadım internette Taşıma koltuklarında indirim varken alayım diyorum hem ilk zamanlarda oto koltuğu gibi de kullanılıyormuş siz baktınız mı hangi marka iyi ?

kızlar duygusal olarak çok kötüyüm, kendimi çok mutsuz hissediyorum, ağlayıp duruyorum sıkıntı basıyo brden, dün gece rüyamda adetim oluyodu çok kanamam vardı, doktora gidiyorduk şükür atlatıyoduk, ne demektir bu acaba korkuyorum, işe korkarak geldim, evden çıkasım yok

herkese günaydın ve ben grip oldum halsizlik ,boğaz yanmasıda bonusu olarak vicuduma işlemekte
Günaydın bende aynı grip üstüne geçmeyen öksürük doktora gittim oksurugum çok fena oldu sanki karnim yirtiliyo oksurdukce bebege bi şey olmasından korktum bebek iyi antibiyotuk verdi mecburen ama genede gecmiyo çok berbat bi şey

geçmiş olsun cnm ben ilaç kullanmıycam kullansamda aynı zamanda geçiyor o yüzden ,birazdan mandalina falan aldırırım çokda kötü olursam izin alır giderim zaten yarın tatil Allah dan

kan gördüüysen rüya bozulur derler ben çok anlamam ama ,bende de var o mutsuzluk neden bilmiyorum

Bende okudumm gebelik haftalığında, denicem bende :)
Ama sen öyle söyleyip gülünce deneme felan derkennn

_kvrckmom_
Kirpik dibi çok iyiymiş ya :))
herkese günaydın ve ben grip oldum halsizlik ,boğaz yanmasıda bonusu olarak vicuduma işlemekte
Geçmiş olsun canım, bol bol c vitamini, ballı ıhlamur limona terfii :) tuzlu su gargarasınıda atlamamak lazım
Sonlara doğru artarak geliyor bu ruh hali canım. Bir de hormonal durumlardan ötürü rüyalar saçmalaşıyor. Hamileyken yorumlama hiç. Ben neler görüyorum bi bilsen. Enerjim bitik kalkıyorum.

geçmiş olsun cnm ben ilaç kullanmıycam kullansamda aynı zamanda geçiyor o yüzden ,birazdan mandalina falan aldırırım çokda kötü olursam izin alır giderim zaten yarın tatil Allah dan
Sag ol canım ben mecburen kullanıyorum bronsite çevirmiş oksuruk gecmezse daha kötü olur dedi doktor daha da ilerleme den başladım ama ilaçta fayda etmedi kac gecedir oksurukten uyuyamiyirum

haklısın ama üç gün öncesine kadar ne kadar mutluydum diyorum noluyo birden, çocuğu olamayanları düşünüyorum çok günah yani benim böyle mutsuz olmam kendimi ayıplıyorum ama elimde değil.

canım ben bole aldım kraft ürünü. hem oto koltugu hemde bebek arabanın üstünede koyabılıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…